Canım o testlerde bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyorum ben. Ben hamileyken çıkmamıştı. O yüzden ya erken gebelik ya kan testi yaptır. İnşallah hamişsindir.İçini açınca sanki öyle fark ettim ama yine de ümidim yok yoktur diyorum adet 11 12 kasım
Kizlar benden birkac gun haber alamaya bilirsiniz site zorla aciyor. Konuyla ilgili mesaj attim siteye bakalim daha cevap gelmedi. Uygulamasini indirdim gene cozum bulamadim. Bir bildirimi bile iki saate aciyor cok sinir oldum. İnsallah hepinizden guzel haberler gelir bende cuma yapacagim testimi. Giremez isem merak etmeyin cunki her gecen gun dahada kullanilmaz hal aliyor
Cnm sitede sorun var ara ara hata verio dun aksam hic giremedim ben geceye kadarKizlar benden birkac gun haber alamaya bilirsiniz site zorla aciyor. Konuyla ilgili mesaj attim siteye bakalim daha cevap gelmedi. Uygulamasini indirdim gene cozum bulamadim. Bir bildirimi bile iki saate aciyor cok sinir oldum. İnsallah hepinizden guzel haberler gelir bende cuma yapacagim testimi. Giremez isem merak etmeyin cunki her gecen gun dahada kullanilmaz hal aliyor
Aynen canm niye böyle olduki acaba ne zaman duzelirKizlar benden birkac gun haber alamaya bilirsiniz site zorla aciyor. Konuyla ilgili mesaj attim siteye bakalim daha cevap gelmedi. Uygulamasini indirdim gene cozum bulamadim. Bir bildirimi bile iki saate aciyor cok sinir oldum. İnsallah hepinizden guzel haberler gelir bende cuma yapacagim testimi. Giremez isem merak etmeyin cunki her gecen gun dahada kullanilmaz hal aliyor
Dun gece resmen eror verdiCnm sitede sorun var ara ara hata verio dun aksam hic giremedim ben geceye kadar
Evet dun daha beterdi calisma var yaziyorduCnm sitede sorun var ara ara hata verio dun aksam hic giremedim ben geceye kadar
Hic bilmiyorum duzelmezse zaten herkesi bayar zamanla.Aynen canm niye böyle olduki acaba ne zaman duzelir
İnş canımCanım o testlerde bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyorum ben. Ben hamileyken çıkmamıştı. O yüzden ya erken gebelik ya kan testi yaptır. İnşallah hamişsindir.
Aynen ya güzeldi eski haliEvet dun daha beterdi calisma var yaziyordu
Hic bilmiyorum duzelmezse zaten herkesi bayar zamanla.
Aynen ama bakim var yazioduDun gece resmen eror verdi
Bakım varda hicbirsey duzelmemiskiAynen ama bakim var yaziodu
Keske whatsap grumuz olsaEvet dun daha beterdi calisma var yaziyordu
Hic bilmiyorum duzelmezse zaten herkesi bayar zamanla.
Aynen yaaaa ne guzel olurduKeske whatsap grumuz olsa
Evet guz3l olurdu ..Aynen yaaaa ne guzel olurdu
Ola bilir evet iste herkes razi gelmez bunadaKeske whatsap grumuz olsa
Bi umut belki duzelir dedim dun ama bakim bitti hala ayniAynen ya güzeldi eski hali
Aynen canm aynı kız benim adam çok tatlı kız geldi 1 saat önce gül koparmis bizm bahceden getirdi elimi opuyo falan kıyamam ben onaaaa yaaaBi umut belki duzelir dedim dun ama bakim bitti hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?