Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 ekimdi, kırmızı kart yedim. 15 kasımı bekliyorum bende bu aydan heç ümidim yok yalnız. 26 günde 1 oluyorum 10. Ve 13. Günü değerlendirebildik. Daha baskada olmadı. Oğlumda ; 27veya 28 günde 1 oluyordum unuttum simdi 10-12-14 . Günlerden birinde kalmıstım. Simdi 15 kasımdan sonra tek atımlık kursunum var sonra 4 ay eşim yok. Pehh imkansız benim iş

Pek birsey yok canim. Dun aksam adet oncesi sendromu okudum ve onu okumadan biri bana orda yazan belirtileri anlatsa kesin gebesin derdim hepside ayni. Oyuzden belirtilere kulak asasim yok. Ayrica hamile kaldiktan sonra 6. Haftada basliyor benim belirtilerim. Bulanti halsizlik vs.

Orasini allah bilir canim. Tek iliski veya birsuru iliski pekte onemli degil. Nasibin varsa korunarak bilr kalirsin.

Bu arada benım cevremdeki arkadaslarım genelde doktorların biraz karamsar konustuklarındandı. Yakın zamandan birinin yumurta tembelliği vardı, doktor hızlı sekılde tüpe geçelim dedi diğeri tek tarafı alınmıstı. Biri hamile diğeri doğurdu bile. Ne olursa olsun, birgün herkesin kucağı dolacak. Lütfen stres yapmayın. Yumurta rezervi olmayan arkadasım için sunu diim hatta. Regli olmak icin doğumkontrol hapı kullanıyordu. Bırakınca olamıyordu. Bir sekılde denk geldi dostlar. Umutsuzluk yok. Bunlar uc örnekler. Ama şöyle söyleyeyim. Bir dengesi var bu işin. Herkesin işk denemesinde hamile kaldıgını düsünsenize. Doğanın da bir dengesi var.

Orasini allah bilir canim. Tek iliski veya birsuru iliski pekte onemli degil. Nasibin varsa korunarak bilr kalirsin.
Simdi onu yazdım bende canım. 2 arkadasımda tıpda cok zor vakaydı. İkisi de doğal yolla oldu. Herkesin kucağı doluyor. Kısmette varsa.

Simdi onu yazdım bende canım. 2 arkadasımda tıpda cok zor vakaydı. İkisi de doğal yolla oldu. Herkesin kucağı doluyor. Kısmette varsa.
Aynen canim. Benim ilk tuple oldu cocuklarim. Allah ol demese olurmuydu sence? Hepsi bos nasipte yoksa malesef ilaclarda bosuna. Tabi tedavi gerektirecek durumlarda uzerimize duseni yapmaliyiz ama illa tutturmamak gerekiyor sanirim. Yoksa beklenti ne kadar yuksekse insan bir okadar uzuluyor

Ben stresi cok etkili görüyorum. Benım hamile kaldığım ay, en bosverdiğim ve eşimle birlikte oldugjm en keyifli aydı. Önceki aylarda adamı damızlık gibi görmediysem ne olayım, o kadar takıktım ki...

Kesinlikle, Rabbim ol der ve olur. Bunu cok kullanmayı istemiyorum forumda.Herkesin inancı kendine. Ama dediğimiz gibi denge...Allah yavrularımızı bağıslasın. Kardes sevgisini tattıranilirsem ne ala. Olmazsa da çokda şeyetmemek lazım Yiyecek ekmeği varmısa da inanırım. Benım oğlum erken doğdu. Mucizeyi bizzat gördüm.

Ben stresi cok etkili görüyorum. Benım hamile kaldığım ay, en bosverdiğim ve eşimle birlikte oldugjm en keyifli aydı. Önceki aylarda adamı damızlık gibi görmediysem ne olayım, o kadar takıktım ki...
Dogru :) ben buay haline biraktim deli gibi iliskide denemedim hatta tahmini yumurtlama gunumde olmadi. Bir oncesi 1 sonrasi oldu gerisi allaha kalmis

Benim ikizlerde ayni olecek dediler cok sukur sapasaglam ciktik kuvozden. Okullu bile olduk. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin

Gecmis olsun canim ekliyorum. Incitanesi35 sanada gecmis olsun esible sorunlarini okudum. Donem donem hepimizde sinir hali oluyor fazla uzerine gitme canim. Zaten sen sessiz kalirsan birsure sonra kendi hatasini anlayip normale doner.
Aynen canisi sessiz valla hep ama oda abartyo

Kızlar yarına misafirler im var 8 kişi bugün eltilerim sağolsun yardım ettiler 15 yufka mantı yaptik

Kizlar bel agriniz ne durumda benim bel kopacak sanki iki buklum geziyorum resmen ya :/

Bunda birşey yok ddimi

Eklentiler

• Screenshot_20171107-171059.png
    142,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20171107-171053.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…