Pek birsey yok canim. Dun aksam adet oncesi sendromu okudum ve onu okumadan biri bana orda yazan belirtileri anlatsa kesin gebesin derdim hepside ayni. Oyuzden belirtilere kulak asasim yok. Ayrica hamile kaldiktan sonra 6. Haftada basliyor benim belirtilerim. Bulanti halsizlik vs.Kızlar hepinize günaydın:) Bu sabah uyandığımda adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmiş iştahım arttı reglime 6 gün var ama cuma yapacağım testte çıkar zaten olup olmadığı benim umutlar aralığa kalacak gibide hayırlısı artık @GaSeLLe @gulsahali88 sizde varmı yeni belirti kızlar :) Birde şöyle bir durum var tabi 2 hamileliğimdede adet olacakmışım gibi belirtilerim oldu ayırmak imkansız gibi oyy oyy karmakarışık işler bunlar:)
Orasini allah bilir canim. Tek iliski veya birsuru iliski pekte onemli degil. Nasibin varsa korunarak bilr kalirsin.20 ekimdi, kırmızı kart yedim. 15 kasımı bekliyorum bendebu aydan heç ümidim yok yalnız. 26 günde 1 oluyorum 10. Ve 13. Günü değerlendirebildik. Daha baskada olmadı. Oğlumda ; 27veya 28 günde 1 oluyordum unuttum simdi 10-12-14 . Günlerden birinde kalmıstım. Simdi 15 kasımdan sonra tek atımlık kursunum var sonra 4 ay eşim yok. Pehh imkansız benim iş
Gecmis olsun canim ekliyorum.Kızlar ben regl olduum@GaSeLLe 5 Aralık canım benim
Simdi onu yazdım bende canım. 2 arkadasımda tıpda cok zor vakaydı. İkisi de doğal yolla oldu. Herkesin kucağı doluyor. Kısmette varsa.Orasini allah bilir canim. Tek iliski veya birsuru iliski pekte onemli degil. Nasibin varsa korunarak bilr kalirsin.
Aynen canim. Benim ilk tuple oldu cocuklarim. Allah ol demese olurmuydu sence? Hepsi bos nasipte yoksa malesef ilaclarda bosuna. Tabi tedavi gerektirecek durumlarda uzerimize duseni yapmaliyiz ama illa tutturmamak gerekiyor sanirim. Yoksa beklenti ne kadar yuksekse insan bir okadar uzuluyorSimdi onu yazdım bende canım. 2 arkadasımda tıpda cok zor vakaydı. İkisi de doğal yolla oldu. Herkesin kucağı doluyor. Kısmette varsa.
Kesinlikle, Rabbim ol der ve olur. Bunu cok kullanmayı istemiyorum forumda.Herkesin inancı kendine. Ama dediğimiz gibi denge...Allah yavrularımızı bağıslasın. Kardes sevgisini tattıranilirsem ne ala. Olmazsa da çokda şeyetmemek lazım Yiyecek ekmeği varmısa da inanırım. Benım oğlum erken doğdu. Mucizeyi bizzat gördüm.Aynen canim. Benim ilk tuple oldu cocuklarim. Allah ol demese olurmuydu sence? Hepsi bos nasipte yoksa malesef ilaclarda bosuna. Tabi tedavi gerektirecek durumlarda uzerimize duseni yapmaliyiz ama illa tutturmamak gerekiyor sanirim. Yoksa beklenti ne kadar yuksekse insan bir okadar uzuluyor
Dogru :) ben buay haline biraktim deli gibi iliskide denemedim hatta tahmini yumurtlama gunumde olmadi. Bir oncesi 1 sonrasi oldu gerisi allaha kalmisBen stresi cok etkili görüyorum. Benım hamile kaldığım ay, en bosverdiğim ve eşimle birlikte oldugjm en keyifli aydı. Önceki aylarda adamı damızlık gibi görmediysem ne olayım, o kadar takıktım ki...
Benim ikizlerde ayni olecek dediler cok sukur sapasaglam ciktik kuvozden. Okullu bile olduk. Rabbim cumlemizin evladini bagislasinKesinlikle, Rabbim ol der ve olur. Bunu cok kullanmayı istemiyorum forumda.Herkesin inancı kendine. Ama dediğimiz gibi denge...Allah yavrularımızı bağıslasın. Kardes sevgisini tattıranilirsem ne ala. Olmazsa da çokda şeyetmemek lazım Yiyecek ekmeği varmısa da inanırım. Benım oğlum erken doğdu. Mucizeyi bizzat gördüm.
Aynen canisi sessiz valla hep ama oda abartyoGecmis olsun canim ekliyorum.Incitanesi35 sanada gecmis olsun esible sorunlarini okudum. Donem donem hepimizde sinir hali oluyor fazla uzerine gitme canim. Zaten sen sessiz kalirsan birsure sonra kendi hatasini anlayip normale doner.
İdare et kuzum. Yapacak bisi yok malesefAynen canisi sessiz valla hep ama oda abartyo
Ediyorum valla yumurtlama günüm gelmese ben ona yapacağımı bilirdim ama bebisime dua etsinİdare et kuzum. Yapacak bisi yok malesef
Valla dua etsin yumurtlama gününe denk geldi yoksa ben bilirim ona burnunun surtmesiniCnm bosver kafana takma o bisy dediğin de cvp verme bile çocuk olana kadr dayan tatlım fazla muhattap olma esinle tatlim
Elinize saglik. Afiyet olsun.Kızlar yarına misafirler im var 8 kişi bugün eltilerim sağolsun yardım ettiler 15 yufka mantı yaptik
:) bosver bebek gelince unutulur hepsiEdiyorum valla yumurtlama günüm gelmese ben ona yapacağımı bilirdim ama bebisime dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?