Hoşgeldin tatlım:) Evet ilk ay olumsuz olunca tekrar klomen verdi. Sadece akşam dozunu 1 den 1,5 a çıkardı.Gene ayni zamanlara denk gelmisiz sanirim ama senin daha once belli olur benimde klomende ilk gunum gene klomene devam. Doktorumu degistirdim cok seker bi bayan ve gercekten cok guzel ilgilendi. Cok cok erken baslamis klomene diger doktor dedi korunmayi biraktiktan sonra 6 ay veriyorum ben 30 yas ustune dedi.
Aynen canm sorma ya inşallah hepimizin son bekleme ayı olur aralık ayına hamile olarak girerizEh bencede yani canim. İnsallah son ayimiz olurya bebeklerimiz gelirde kurtuluruz su beklemeli gunlerden
Amin canim. Senin un yavas yavas hazirlaniyordur gez toz un eleme vaktine siki siki hazirlan insallah senin bebistr gelsin
İnşallah buyur tez zamanda yumuslarinCanım bat 30 kasım. Klomen kullanıyorum yarın son günüm bittikten sonra beş gün sonra falan yumurtlama oluyor. Doktor kontrolünde bakalım neler olacak.
Daha once bunlari konusmustuk ama hatirlamadin sen sanirimHoşgeldin tatlım:) Evet ilk ay olumsuz olunca tekrar klomen verdi. Sadece akşam dozunu 1 den 1,5 a çıkardı.
bugün dördüncü günüm ilaçla yarın son dozlarını alıp beklemeye başlayacağım inşallah. Yaş kaç bu arada kaç ay denediniz de klomene geçti doktorun?
Kusura bakma canım ya.. kafa dalgın unutuyorum:)Daha once bunlari konusmustuk ama hatirlamadin sen sanirimcanim bizim daha korunmayi birakali 5 ay oldu ben 2.ayda dayanamadim doktora gittim. Klomene basladik klomen bu ay 4.kez kullanisim. Ama bu doktorum cok olumlu konustu acele etmissin korunmayi biraktiktan sonra beklemem gerekirmis vucudun bi alisma sureci varmis. Madem baslamissin devam edelim klomene dedi bakim bitince bakicak yumurtalara.
hadi yapalım diyip eline verseydin süpürgeyi:)Kızlar daha Cumartesi günü evimi sildim süpürdüm halılarımı da yıkattım kurban bayramından sonra serdim. dün kaynanam geldi ayaklarının altı kirlenmiş heralde bugün diyoki canım halıları yıkayalım bi temizlik yapalım dedim ben yaptım temizliğimi. Uyuz oldum ya. Zaten kışları birlikte oturduğumuz yetmiyor bide böyle şeyler gelde uyuz olma sonra da çocuk olsun güya stres yok
hadi yapalım diyip eline verseydin süpürgeyi:)
Ya iste ben beklemedim ablamda demisti erken bekle diye 2.ayda gittim salak doktorda 3 aydir ugrastiriyor bizi saf buldu sanirim. Iyiki degismisim doktorumu yasim 30 canim doktorda tedaviden once 6 ay beklemeliydin dedi ama basladik bi kere ondan devam edelim dedi klomenle bi bakicak olmazsa rahim filmi sonra asilama dedi oyalamak istemiyor beni.Kusura bakma canım ya.. kafa dalgın unutuyorum:)
Acele etme bence de biz bir seneyi aşkın korunmadık tedaviye öyle başladım. hem de yaşım 35
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız bakalım
Allahim ya o na ne sanki sen temizlik bilmiosn çok istiyosa kendisi alsın yapsın temizliğiKızlar daha Cumartesi günü evimi sildim süpürdüm halılarımı da yıkattım kurban bayramından sonra serdim. dün kaynanam geldi ayaklarının altı kirlenmiş heralde bugün diyoki canım halıları yıkayalım bi temizlik yapalım dedim ben yaptım temizliğimi. Uyuz oldum ya. Zaten kışları birlikte oturduğumuz yetmiyor bide böyle şeyler gelde uyuz olma sonra da çocuk olsun güya stres yok
Sende videosunu cek giyinip sokaga cikarken caktirmadan. Sonra kocana aha anan boyle yapiyor dersinKız kocamın yanında koltuktan kalkamıyor o yokken hava almaya sokaklara çıkıyor. Genç bide yaşlı olsa gam yemiyvem. Bu dert beni yedi bitirdi zaten.
Canım ne desem boş. Kolay değildir eminim. Ama çok kafaya takmamaya çalış. Ne derse desin yani bir kulağından girsin ötekinden çıksın. Öteki türlü her dediğini takarsan hayat sana zindan olur.Kız kocamın yanında koltuktan kalkamıyor o yokken hava almaya sokaklara çıkıyor. Genç bide yaşlı olsa gam yemiyvem. Bu dert beni yedi bitirdi zaten.
Benim evim limanın yanı hemen limandan kömür taşımacılığı yapılıyor ne yaparsan yap istersen yala yine de kapı önleri falan is oluyor. Beni uyuz eden dün akşam gelip bugün sabah laf etmesi. Kendi evi bal dök yala sankiAllahim ya o na ne sanki sen temizlik bilmiosn çok istiyosa kendisi alsın yapsın temizliği
Gene ayni zamanlara denk gelmisiz sanirim ama senin daha once belli olur benimde klomende ilk gunum gene klomene devam. Doktorumu degistirdim cok seker bi bayan ve gercekten cok guzel ilgilendi. Cok cok erken baslamis klomene diger doktor dedi korunmayi biraktiktan sonra 6 ay veriyorum ben 30 yas ustune dedi.
Canm neden kışları beraber otrysnuz nerde otryoki KV nizKızlar daha Cumartesi günü evimi sildim süpürdüm halılarımı da yıkattım kurban bayramından sonra serdim. dün kaynanam geldi ayaklarının altı kirlenmiş heralde bugün diyoki canım halıları yıkayalım bi temizlik yapalım dedim ben yaptım temizliğimi. Uyuz oldum ya. Zaten kışları birlikte oturduğumuz yetmiyor bide böyle şeyler gelde uyuz olma sonra da çocuk olsun güya stres yok
Anladım canım hayırlısı olsun. Biz işi baya bir ağırdan almışız demek ki:)Haberleşelim tatlım yakın tarihlerimiz inşallah olumlu olurYa iste ben beklemedim ablamda demisti erken bekle diye 2.ayda gittim salak doktorda 3 aydir ugrastiriyor bizi saf buldu sanirim. Iyiki degismisim doktorumu yasim 30 canim doktorda tedaviden once 6 ay beklemeliydin dedi ama basladik bi kere ondan devam edelim dedi klomenle bi bakicak olmazsa rahim filmi sonra asilama dedi oyalamak istemiyor beni.
Sende videosunu cek giyinip sokaga cikarken caktirmadan. Sonra kocana aha anan boyle yapiyor dersinisin sakasi tabide nefsinde cok buyutme yoksa seytan cok ugrasir seninle. Aldirma her hareketine takilma bosverr
Canm neden kışları beraber otrysnuz nerde otryoki KV niz
Insallah canim ctesi kontrole gidicem bu doktor cok olumlu konustu valla moralim duzeldi oteki iyice strese sokmustu salakAnladım canım hayırlısı olsun. Biz işi baya bir ağırdan almışız demek ki:)Haberleşelim tatlım yakın tarihlerimiz inşallah olumlu olur
Iyi yapmissin oda bilsin tabi ne oldugunu ama sen genede iyilikle yaklas o utansin yaptigindan gulum. Yas kac seninGünlerdir temizlik için dalga geçiyodum kaynanam gelicek o yüzden yapıyorum diyehemen mesaj attım eşime o kadar temizlik yaptım anan beğenmedi diye dışarı çıktığını da söyledim ohhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?