Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin tatlım:) Evet ilk ay olumsuz olunca tekrar klomen verdi. Sadece akşam dozunu 1 den 1,5 a çıkardı.
bugün dördüncü günüm ilaçla yarın son dozlarını alıp beklemeye başlayacağım inşallah. Yaş kaç bu arada kaç ay denediniz de klomene geçti doktorun?

Eh bencede yani canim. İnsallah son ayimiz olurya bebeklerimiz gelirde kurtuluruz su beklemeli gunlerden

Amin canim. Senin un yavas yavas hazirlaniyordur gez toz un eleme vaktine siki siki hazirlan insallah senin bebistr gelsin
Aynen canm sorma ya inşallah hepimizin son bekleme ayı olur aralık ayına hamile olarak gireriz

Daha once bunlari konusmustuk ama hatirlamadin sen sanirim canim bizim daha korunmayi birakali 5 ay oldu ben 2.ayda dayanamadim doktora gittim. Klomene basladik klomen bu ay 4.kez kullanisim. Ama bu doktorum cok olumlu konustu acele etmissin korunmayi biraktiktan sonra beklemem gerekirmis vucudun bi alisma sureci varmis. Madem baslamissin devam edelim klomene dedi bakim bitince bakicak yumurtalara.

Kızlar daha Cumartesi günü evimi sildim süpürdüm halılarımı da yıkattım kurban bayramından sonra serdim. dün kaynanam geldi ayaklarının altı kirlenmiş heralde bugün diyoki canım halıları yıkayalım bi temizlik yapalım dedim ben yaptım temizliğimi. Uyuz oldum ya. Zaten kışları birlikte oturduğumuz yetmiyor bide böyle şeyler gelde uyuz olma sonra da çocuk olsun güya stres yok

Kusura bakma canım ya.. kafa dalgın unutuyorum:)
Acele etme bence de biz bir seneyi aşkın korunmadık tedaviye öyle başladım. hem de yaşım 35
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız bakalım

hadi yapalım diyip eline verseydin süpürgeyi:)

Kusura bakma canım ya.. kafa dalgın unutuyorum:)
Acele etme bence de biz bir seneyi aşkın korunmadık tedaviye öyle başladım. hem de yaşım 35
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız bakalım
Ya iste ben beklemedim ablamda demisti erken bekle diye 2.ayda gittim salak doktorda 3 aydir ugrastiriyor bizi saf buldu sanirim. Iyiki degismisim doktorumu yasim 30 canim doktorda tedaviden once 6 ay beklemeliydin dedi ama basladik bi kere ondan devam edelim dedi klomenle bi bakicak olmazsa rahim filmi sonra asilama dedi oyalamak istemiyor beni.

Allahim ya o na ne sanki sen temizlik bilmiosn çok istiyosa kendisi alsın yapsın temizliği

Kız kocamın yanında koltuktan kalkamıyor o yokken hava almaya sokaklara çıkıyor. Genç bide yaşlı olsa gam yemiyvem. Bu dert beni yedi bitirdi zaten.
Sende videosunu cek giyinip sokaga cikarken caktirmadan. Sonra kocana aha anan boyle yapiyor dersin isin sakasi tabide nefsinde cok buyutme yoksa seytan cok ugrasir seninle. Aldirma her hareketine takilma bosverr

Kız kocamın yanında koltuktan kalkamıyor o yokken hava almaya sokaklara çıkıyor. Genç bide yaşlı olsa gam yemiyvem. Bu dert beni yedi bitirdi zaten.
Canım ne desem boş. Kolay değildir eminim. Ama çok kafaya takmamaya çalış. Ne derse desin yani bir kulağından girsin ötekinden çıksın. Öteki türlü her dediğini takarsan hayat sana zindan olur.

Allahim ya o na ne sanki sen temizlik bilmiosn çok istiyosa kendisi alsın yapsın temizliği
Benim evim limanın yanı hemen limandan kömür taşımacılığı yapılıyor ne yaparsan yap istersen yala yine de kapı önleri falan is oluyor. Beni uyuz eden dün akşam gelip bugün sabah laf etmesi. Kendi evi bal dök yala sanki

merhaba canım, kaç ay oldu senin korunmayı bırakalı? bide yaş kaç? ben 30 yaşındayım. haziranda bıraktım korunmayı. doktorum banada hormon testlerini yaptı ilk ay yumurta takibi yaptı sonra sene sonuna kadar deneyin olmazsa ocakta gelirsin dedi. senin ki farklı birsey dedimi yada yaptı mı?

Canm neden kışları beraber otrysnuz nerde otryoki KV niz

Anladım canım hayırlısı olsun. Biz işi baya bir ağırdan almışız demek ki:)Haberleşelim tatlım yakın tarihlerimiz inşallah olumlu olur

Sende videosunu cek giyinip sokaga cikarken caktirmadan. Sonra kocana aha anan boyle yapiyor dersin isin sakasi tabide nefsinde cok buyutme yoksa seytan cok ugrasir seninle. Aldirma her hareketine takilma bosverr

Günlerdir temizlik için dalga geçiyodum kaynanam gelicek o yüzden yapıyorum diye hemen mesaj attım eşime o kadar temizlik yaptım anan beğenmedi diye dışarı çıktığını da söyledim ohhh :)))

Anladım canım hayırlısı olsun. Biz işi baya bir ağırdan almışız demek ki:)Haberleşelim tatlım yakın tarihlerimiz inşallah olumlu olur
Insallah canim ctesi kontrole gidicem bu doktor cok olumlu konustu valla moralim duzeldi oteki iyice strese sokmustu salak

Günlerdir temizlik için dalga geçiyodum kaynanam gelicek o yüzden yapıyorum diye hemen mesaj attım eşime o kadar temizlik yaptım anan beğenmedi diye dışarı çıktığını da söyledim ohhh :)))
Iyi yapmissin oda bilsin tabi ne oldugunu ama sen genede iyilikle yaklas o utansin yaptigindan gulum. Yas kac senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…