- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Bende oturma odasını bitirdim çocuk odasına geçtim ama azcık bakiniyim dedimBende az mola vereyim dedim bitmiyor valla su isler. Mis gibi uyurdum simdi artik yarina kaldi uyuma hayallerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oturma odasını bitirdim çocuk odasına geçtim ama azcık bakiniyim dedimBende az mola vereyim dedim bitmiyor valla su isler. Mis gibi uyurdum simdi artik yarina kaldi uyuma hayallerim :)
Eger ilk ilişkide kalmissan ihtimal çıkar ama 2. De kalmissan kanda çıkar şimdilik canm bat ne zamanKızlar ilk ilişki üzerinden 11 ikinci ilişki uzerinden 9 gün geçti varsa bişey çıkar mı evde test yapsam
Eger ilk ilişkide kalmissan ihtimal çıkar ama 2. De kalmissan kanda çıkar şimdilik canm bat ne zaman
Yapsan cikar canim. Varsa silikte olsa cikiyor geneldeBat 8 kasım yani 2 gün sonra ama bat değişebilir kimyasaldan dolayı kanama uzun sürdü biter bitmez ilişki oldu gün aşırı 2 kez sonra bıraktım batı kestiremiyorum ama göğüs hassasiyetim daha da arttı kocaman oldular bişey var gibi hissediyorum yine Sırf bu yuzden test yapmadan da kan aldırmak istemiyorum olmadı carsambayi beklim öyle test yapım evde
Git yat uyu canim dinlen birazKızlar tek tek cevao verecektim ama sınır oldum kan verme saatini kaçırdım boşuna uykusuz kaldim valla. Belim acayip agriyor kopacak gibi. Içimdeki ses yattı uyudu şimdilik giki çıkmıyor
Oh benim hepsi bitti cok sukur. Bitek aksama yemek kaldi onuda cocuklari alinca insallah. Komsu caya cagiriyor gidesimde var gidesimde yok yoruldum cokBende oturma odasını bitirdim çocuk odasına geçtim ama azcık bakiniyim dedim
Git güzel iç çayını oh missssOh benim hepsi bitti cok sukur. Bitek aksama yemek kaldi onuda cocuklari alinca insallah. Komsu caya cagiriyor gidesimde var gidesimde yok yoruldum cok
Geldim kuzun dolma pogaca kek oh acikmisim :) sen bitirdinmiGit güzel iç çayını oh missss
Yapsan cikar canim. Varsa silikte olsa cikiyor genelde
Sorma iyiyim kendi adima yoktun nerelerdeydin? Sen nasilsin ben unumu eledim elegi astimKızzzlaaarrr
Nasılsınız bakalım? Batı gelenler, batı geçenler, yumurtlayanlar, yumurtası çatlayanlar:)))
Haftasonu uçurmussunuz burayı..
Git yat uyu canim dinlen biraz
Sanki var gibi ama canım b3n mı yanlış görüyorum negatif yapıp bi baksana inşallah vardır ya ❤Valla şimdi geldim eve belim bildigin zonkluyor. Haftasonu da tatili misafirim var hic toplamam lazim. Sabah yapıp gittiğim test de böyle olmuş. Olsa çıkardı normalde bu tarihti 1 2 saat sonra pozitif çıkmıştı. Rabbim cümlemize hayirliai ile nasip etsin insallah yormasın bizi. Birde açık kahve ve birseyler geliyor günlük pede. Bu ay epey birseyler var . Psikolojik de olabilir malesef Eki Görüntüle 2064017
Ohh afiyet olsun kuzum sana kız nerdeeee bende is bitermi dün çocuk odası savaş alanına dönmüştü oyuncakları yatagin altından çıkardım hep içime sinmedi dolapları altını babanın altını falan öyle temizliyim dedim çocuk odası anca bitti ıvır zivir çok ya mutfaktaki şimdi oglusum öğle yemeği ne gelmişti biselerhaziirladm yedi gitti orayı temizliyom anca 2 bucugu bulur benm işin bitmesiGeldim kuzun dolma pogaca kek oh acikmisim :) sen bitirdinmi
Yahu ben daha yumurtlayamadim bile 2 3 gün var canisi sen napiyon sende ne var neyokKızzzlaaarrr
Nasılsınız bakalım? Batı gelenler, batı geçenler, yumurtlayanlar, yumurtası çatlayanlar:)))
Haftasonu uçurmussunuz burayı..