Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin markası freleey mi canm aslında banada var gibi geldi ama geçen ay bendekide böyleydi

Kuzum belirtileri bilememde silik cizgi var tabi laboquick markaya guven olmaz alsana eczaneden baska bitest sabah yaparsin
Ben daha bitiremedi temizliği ya dün yağmur yaginca baklonlar camlar mafolmus daha yarına hazırlık yapcam iş çok gelin bi işin ucundan tutun da bitsin :)
Kolay gelsin valla bende anca bitirdim insan rahatliyor temiz temiz her yer :)
Anladim canim sanada kolay gelsin ozaman. Sonra bi kahve icersin ohh yorgunlugunu alir

Aynen kuzum aynen sağol canm benm

Testin markası freleey mi canm aslında banada var gibi geldi ama geçen ay bendekide böyleydi

Kuzum daha 15 inde adet günü . Ama daha önceki gebelikte tam bu günde böyle 1 2 saat sonra böyle idi . Şimdi kimse çizgi beyaz gibi. Marka laboquick. Yapmaya devam edeyim baktim çizgi belirgin başka test alıp tekrar denerim

Sagolsunlar evet iyiler. Birtanesi eskiden arkadasim zaten aile dostumuz nasipte karsi komsu olmamizda varmis
Ohh ne guzel allah bozmasin cnm ..ben bugundr test yaptim baya siliklesti sanirim yarina kaybolacak

Eklentiler

• 20171106_140908.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 32
Bence testlerle uğraşma gördüğün her çizgiye heves ediyosun bende böyleydi geçen ay bariz ikinci çizgi cokkk silik ama pembe ydi açık açık pembe ne oldu sonu hüsran kan ver bence en garanti tabi dua olmasindan yana kuzum ben inşallah allah nasip eder bu ayın sonunda adet olmazsam direk kan vericem varsa vardır varsada inşallah olur ani kalsin diye test alırım evde yaparım geçen ay çok yıpranmış çok yıkıldım yine aynısını yaşamak istemiyorm çok etkiledi beni

Ben pek etkilenmiyorum. Oyle yapıyorum bakıyorum ama cam gibi pozitifi te çıksa kan versem onda da çıksa bu zorlu bi süreç ve büyük heveslerim yok eskisi gibi. Korku başlıyor sadece. Test yapmak eğlenceli geliyor bana

İnşallah hayırlısı olur canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…