Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk ilişki üzerinden 11 ikinci ilişki uzerinden 9 gün geçti varsa bişey çıkar mı evde test yapsam
Eger ilk ilişkide kalmissan ihtimal çıkar ama 2. De kalmissan kanda çıkar şimdilik canm bat ne zaman

Eger ilk ilişkide kalmissan ihtimal çıkar ama 2. De kalmissan kanda çıkar şimdilik canm bat ne zaman

Bat 8 kasım yani 2 gün sonra ama bat değişebilir kimyasaldan dolayı kanama uzun sürdü biter bitmez ilişki oldu gün aşırı 2 kez sonra bıraktım batı kestiremiyorum ama göğüs hassasiyetim daha da arttı kocaman oldular bişey var gibi hissediyorum yine Sırf bu yuzden test yapmadan da kan aldırmak istemiyorum olmadı carsambayi beklim öyle test yapım evde

Kızlar tek tek cevao verecektim ama sınır oldum kan verme saatini kaçırdım boşuna uykusuz kaldim valla. Belim acayip agriyor kopacak gibi. Içimdeki ses yattı uyudu şimdilik giki çıkmıyor

Yapsan cikar canim. Varsa silikte olsa cikiyor genelde

Kızzzlaaarrr
Nasılsınız bakalım? Batı gelenler, batı geçenler, yumurtlayanlar, yumurtası çatlayanlar:)))
Haftasonu uçurmussunuz burayı..

Kızzzlaaarrr
Nasılsınız bakalım? Batı gelenler, batı geçenler, yumurtlayanlar, yumurtası çatlayanlar:)))
Haftasonu uçurmussunuz burayı..
Sorma iyiyim kendi adima yoktun nerelerdeydin? Sen nasilsin ben unumu eledim elegi astim bat pazar bakalim gelmez insallah bebegim gelmis olur

Git yat uyu canim dinlen biraz

Valla şimdi geldim eve belim bildigin zonkluyor. Haftasonu da tatili misafirim var hic toplamam lazim. Sabah yapıp gittiğim test de böyle olmuş. Olsa çıkardı normalde bu tarihti 1 2 saat sonra pozitif çıkmıştı. Rabbim cümlemize hayirliai ile nasip etsin insallah yormasın bizi. Birde açık kahve ve birseyler geliyor günlük pede. Bu ay epey birseyler var . Psikolojik de olabilir malesef

Ben daha bitiremedi temizliği ya dün yağmur yaginca baklonlar camlar mafolmus daha yarına hazırlık yapcam iş çok gelin bi işin ucundan tutun da bitsin :)

Sanki var gibi ama canım b3n mı yanlış görüyorum negatif yapıp bi baksana inşallah vardır ya ❤

Geldim kuzun dolma pogaca kek oh acikmisim :) sen bitirdinmi
Ohh afiyet olsun kuzum sana kız nerdeeee bende is bitermi dün çocuk odası savaş alanına dönmüştü oyuncakları yatagin altından çıkardım hep içime sinmedi dolapları altını babanın altını falan öyle temizliyim dedim çocuk odası anca bitti ıvır zivir çok ya mutfaktaki şimdi oglusum öğle yemeği ne gelmişti biselerhaziirladm yedi gitti orayı temizliyom anca 2 bucugu bulur benm işin bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…