Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle:) kiz tencerenin dibini gordum yeter valla formum bozulacak gidip geleneksel pazartesi temizligine dalayim ben arada kahve molasina gelirim :) kahve yaparsin bana :)
Ayol.kahve sana feda oldun canisi tebi gel içeriz beraber hemde cikolaatali türk kahvesi

8de uyandım kocişin kahvaltısını hazırlayıp kursuna yolladım bugün ne bel ağrısı ne kasık batması hiçbişey yok sadece göğüs ağrısı ama regl olcam kesin bu ay olmazsa bi dahaki ay olur üzülmüyorum takdir i ilahi :)

Dün testteki negatiften sonra hayalet gibi dolaştım evde

Eşim de anlamış olmalı ki çok güzel teselli etti sağolsun Bak Edison bile ampulü 500 deneme sonucu icat etti dedi

Ay ben senin örneğini yerim dedim neşem yerine geldi valla

Yılmak yok gençler yılmak yok

Valla çok güzel örnek mis gerçekten tabi yilmak yok pozitif şekilde yol devam

Yarın bat canım, dün akşam geldik :) sen nasılsın inşaallah durumun nasıl :)
İyi bende işte yumurtlama günleri yaklaşıyor az kaldı az inşallah cuma günü kontrolüm var çarşamba misafirim var eşimin arkadaslari mantıya gelcekler böyle aktiviteler olunca kız zaman daha çabuk geçiyor

Evet canım onunla bununla uğraşayım derken zaman geçiyor gerçekten :)

Reglden sonra hiçbir belirtiyi takmıycam yumurtlama takibi de yapmıycam akışına bırakıcam artık kısmetse olur :)
Bende bu ay takmıyorum tskmiycam belirtilerde takip etmiyorum kisaca stres yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…