- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Yumurtlama sonrası senfoni orkestrası gururla sunar:))Ohoo kizlar benim icimdeki seste gecen ay varda var diye bagirdi resmen dinlemeyin su sesleri :)
Aynı yerde canım benimde:))Sagolasin tatlim Benim kaşlarımın arasında çıkıyor ya iyice sapitti
Hayırdır tatlım moralin neden bozuk?Herkese kocaman n günaydın kızlar nasılsınız bugün bazilarinizin bat a az kaldı ben daha ayumurtlamadim bile bugün yeni haftanın ilk günü güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle tabi ben haftaya morali bozuk başladım
Günaydın canım benim bat haftaya bugün ama cuma test yapıyorum varsa çıkar zaten tatlım hassas testlerden:)Miniimalistt günaydın canisi ne var neyok bata kaç gün kaldi
Hadi hayırlısı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın kuzumGünaydın canım benim bat haftaya bugün ama cuma test yapıyorum varsa çıkar zaten tatlım hassas testlerden:)
Canım dün akşam görümcem geldi tabi 4 cocuk onda 1 bende 1 de eltimin 6cocuk odada oynuyolardi klimanın kumandası kaybetmis ler çocuklar gecede eşim sordu aradım ama bulamadım dedin yarın temizlik iyice bakarım bulurum dedm yok efendim ben hiç müdahale etmiyomusum evi yükselir sesim çıkmazmis yahu senin ablan gelmiş çocuklarda ablanın çocukları ben nasıl. Müdahale edeyim dedjm ne var bunda bağırıp. Duruyorsun canımı sıktı gece gece kuş yattım vallaYumurtlama sonrası senfoni orkestrası gururla sunar:))
Aynı yerde canım benimde:))
Hayırdır tatlım moralin neden bozuk?
Dun aksam biraz tartıştık eşimle canm sıkıldı benimde aksam gorumcemler bizdeydi haliyle 4 tane onun çocuk bitande benim 5 eltimin de tane oda geldi 6 çocuk odada oyniyolardi klimanın kumandası kayboldu ama ben biliyorum birseyleri n altına kaçmıştır gece bulamadım dedim sabah temizliycem bulurum yok efendim sen hiç çocuklara dur sus demiyosun ya o senin ablan ben nasıl çocuklarına müdahale edebilirim sonra yanlış anliycak istemiyor bizi diye benden ziyade kendisiainin müdahale yapması daha dogru olmazmı sence ay gece gece bi bağırıyor bi kızıyor neye ugradigimi şaşırdım ya
Bence melek kalpli bir karım var diye şükretsin eşin canım :)Canım dün akşam görümcem geldi tabi 4 cocuk onda 1 bende 1 de eltimin 6cocuk odada oynuyolardi klimanın kumandası kaybetmis ler çocuklar gecede eşim sordu aradım ama bulamadım dedin yarın temizlik iyice bakarım bulurum dedm yok efendim ben hiç müdahale etmiyomusum evi yükselir sesim çıkmazmis yahu senin ablan gelmiş çocuklarda ablanın çocukları ben nasıl. Müdahale edeyim dedjm ne var bunda bağırıp. Duruyorsun canımı sıktı gece gece kuş yattım valla
Ah bir anlaşa okadar gelirler evi altını üstüne getirirler yinede yüzümü bile dökme m aman anneleri yanlış anlamasin diye ama gelde yaranBence melek kalpli bir karım var diye şükretsin eşin canım :)
Aynen tam kritik günlerde işte şimdide mesaj atmış napiyon yavrum diye bende zcik Trip attım uzatma ama anlaması lazımHerkes kızdın diye kızar seninki de kızmadın diye:) Canım hiç moralini bozma sen kendini yeterince açıklamışsın bence tam yumurtlama günlerindesin eşininde ters bir anına denk gelmiş demek ki bağırmasa kalbini kırmasa çok daha iyiydi tabi ama olmuş artık bir kere sen kendine odaklan tatlım
Amin amin canim. Brnimki 6ayakadar sapasaglan geldi artik tehlike gecti derken kalbi durdu. Yasatan allah yasatiyor oyuzden boyle seyleri takmiyorum hicBebeğim niye düştü diye acaba ben uzun yola gittim çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi dedim 10 gün içinde Batum İstanbul Konya İstanbul Batum yaptımdoktor dedi ki onla alakası yok dedi boşuna kendini suçlama yürümekle ayakta kalmakla çocuk düşmez dedi. Ancak Everest'e çıkıcaksın ki yorgunluktan düştü diyelim dedi :) kızlar boşuna stres yapmayın eskiler ne yükler taşıyorlardı sırtlarında bişey olmuyordu. Alacak nefesi varsa her türlü gelir dünyaya alacak nefesi yoksa da bizim gibi düşük olur kalbi durur bişey sebep olur yani
ALLAHIM HEPİMİZE O ACILARI BİDAHA YAŞATMASIN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN AMİNNNNN :)))
Ay senin ay hali adama vurmus :) kuzum baska seylere kizmistir birikio sana patlanis. Yoksa bunda kizacak birsey yok takma kafanaDun aksam biraz tartıştık eşimle canm sıkıldı benimde aksam gorumcemler bizdeydi haliyle 4 tane onun çocuk bitande benim 5 eltimin de tane oda geldi 6 çocuk odada oyniyolardi klimanın kumandası kayboldu ama ben biliyorum birseyleri n altına kaçmıştır gece bulamadım dedim sabah temizliycem bulurum yok efendim sen hiç çocuklara dur sus demiyosun ya o senin ablan ben nasıl çocuklarına müdahale edebilirim sonra yanlış anliycak istemiyor bizi diye benden ziyade kendisiainin müdahale yapması daha dogru olmazmı sence ay gece gece bi bağırıyor bi kızıyor neye ugradigimi şaşırdım ya
Yumurtlama sonrası senfoni orkestrası gururla sunar:))
Aynı yerde canım benimde:))
Hayırdır tatlım moralin neden bozuk?
Sorma sunsun bende ona yok cekiyorum surekli :) o konustukca yok diyorum yoksa ay sonu fena yikim oluyorGünaydın canım benim bat haftaya bugün ama cuma test yapıyorum varsa çıkar zaten tatlım hassas testlerden:)
Kiz yumurtlama zamani adamla iyi gecinmeye bakAynen tam kritik günlerde işte şimdide mesaj atmış napiyon yavrum diye bende zcik Trip attım uzatma ama anlaması lazım
Ay hiç sorma sanki ben değil o yumurtlayacam haaaaa arayı duzelttik az önce dayanamadı adam mesaj attı zaten ayyy küs kalmayı bile beceremiyom vallaAmin amin canim. Brnimki 6ayakadar sapasaglan geldi artik tehlike gecti derken kalbi durdu. Yasatan allah yasatiyor oyuzden boyle seyleri takmiyorum hic
Ay senin ay hali adama vurmus :) kuzum baska seylere kizmistir birikio sana patlanis. Yoksa bunda kizacak birsey yok takma kafana
Sorma sunsun bende ona yok cekiyorum surekli :) o konustukca yok diyorum yoksa ay sonu fena yikim oluyor
Kiz yumurtlama zamani adamla iyi gecinmeye bak
Senmi yaptın canmBu saatte manti yenirmi kizlar valla oturdum yiyorum :) hayir hayir bebek belirtisi degil cocuklara beslenme hazirlarken kokusu hosuma gitti sadece
En guzeli bende kalamam hic esimdr ayni hemen gelir yada ben giderim:) yumurtlama zamani kussek bile alacagimi alir tribimi sonra atarim valla ayda bir inuda kaciramam :)Ay hiç sorma sanki ben değil o yumurtlayacam haaaaa arayı duzelttik az önce dayanamadı adam mesaj attı zaten ayyy küs kalmayı bile beceremiyom valla
Hazir be kuzum. Ama ev yapimi gibi cok hosuma gitti ilk defa aldim yine alirim herhaldeSenmi yaptın canm
Hahaha bugünler önemli kuş kalmamak lazımEn guzeli bende kalamam hic esimdr ayni hemen gelir yada ben giderim:) yumurtlama zamani kussek bile alacagimi alir tribimi sonra atarim valla ayda bir inuda kaciramam :)
Afyt olsun canm hafta ici bende yapıcam eşimin adliyeden yakın arkadaşları gelicek binevi aile dostlarımız gelicek onlara yapıcam. BendeHazir be kuzum. Ama ev yapimi gibi cok hosuma gitti ilk defa aldim yine alirim herhalde
Gunaydin kuzum h.gHadi bi günaydın da benden olsun kızlar
Aynen oyle:) kiz tencerenin dibini gordum yeter valla formum bozulacakHahaha bugünler önemli kuş kalmamak lazım
Gunaydinlar kuzumHadi bi günaydın da benden olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?