Olmazsin insallah kuzum. İyi yapmissin bence dayan ptesi fln yap. Bu agrilar ilk defami boyle?Canım kaynanamdayız, yanıma bilerek test almadım yarın öğleden sonra eve dönücez korkuyor yapmaya
Hâlâ göğüslerim ağrıyor, belim o kadar kötü ki yatağa erken geçtim dayanamadım :s
Alt karnım sancılı. Başka farklı belirtiler de var ama sanırım psikolojik gerçekten
Regl olmak istemiyorum :/
He bende arada izlerdim esim sacma sapan kanallar acti. Dus aldim mayistim uykum var ama uyuyasim yok :)Canım dizi izliyorum yeni gelin kız sabahtabdir ben burdayım sen yoktun bitanem
Hepsi bos canim nasip baska birsey degil. Stres fln tamam ama nasip olmayinca olmuyor. İkitane cocugun var onlar nasil oldu ozaman dimi :) 3. De gelir yakinda uzulme umutsuzluga kapilmaAynen cnm markette soda kolisi aliyordum esim dur sen agir kaldirma ben alirim dedi..onun cok istemesi beni gerio aslinda benim zaten iki evladim var ama esim onlarda hep cahildim babaligi tadamadim anlamadim ne oldugunu diyo cok istioonun cok istemesi sanki engel oluyor stres yapinca olmuyor bu cocuk
Bugün benim es dışarda valla canm ha bide sorcam sorcam ünutuyorum adın ne senin kuzum bat a kaç gun kaldı senin ayyy sizin az kaldı inşallah en güzel haberler sizden baslarHe bende arada izlerdim esim sacma sapan kanallar acti. Dus aldim mayistim uykum var ama uyuyasim yok :)
Ayy o zmanlar gencmisiz demekki biri 20 de oldu ikinci 24 simdi 28 yasindayimHepsi bos canim nasip baska birsey degil. Stres fln tamam ama nasip olmayinca olmuyor. İkitane cocugun var onlar nasil oldu ozaman dimi :) 3. De gelir yakinda uzulme umutsuzluga kapilma
Olmazsin insallah kuzum. İyi yapmissin bence dayan ptesi fln yap. Bu agrilar ilk defami boyle?
Kizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?
Gününe ne kadar var cnmYa kizlar bnde de bel ağrısı var uzaninca bile geçmiyor inanin bide ben sabah erken uyanırim gnlde çok uykuyu sevmem ama bugun oglen bi mayistim uyumusum ilk kez bole oldum normalde hiç olmaz ki
Bugünü saymazsak 8.9 gün var cnm ama benim YumurTlama zamanindan beri beliMin ağrısı gecmediGününe ne kadar var cnm
Adim zulfiye seninki ne kuzum? Bat karisik eger ayi baz alirsak gecen 15 ekimdi 15kasim olmali guya ama gecen yumurtlamanin 13. Gunu adet olmustum tahminen haftaya pazar yani 12 kasim olmam gerek.Bugün benim es dışarda valla canm ha bide sorcam sorcam ünutuyorum adın ne senin kuzum bat a kaç gun kaldı senin ayyy sizin az kaldı inşallah en güzel haberler sizden baslar
He ya cok yaslandik sormaAyy o zmanlar gencmisiz demekki biri 20 de oldu ikinci 24 simdi 28 yasindayimyaslaniyoruz galiba ya
İnsallah canim. Belkide hamilesin ondan boyledir dur bakalim ne cikacakKesinlikle ilk defa canım, benim göğüs ağrım bata 2-3 gün kala başlardı orası kesin. Bu ay ovulasyondan beri ağrıyor. Kasık ağrım da regl günü olurdu. Belimi saymıyorum bile hiç ağrımazdı. Umarım kötü bir şey değildir
Gecen ay bende ayniydim bu ay ara ara oluyor sadece. Rabiaya da sordum genelde hep yasadigin bisimi yoksa buaymi boyle?Ya kizlar bnde de bel ağrısı var uzaninca bile geçmiyor inanin bide ben sabah erken uyanırim gnlde çok uykuyu sevmem ama bugun oglen bi mayistim uyumusum ilk kez bole oldum normalde hiç olmaz ki
Himm bende burda okuduktan sonra dusunmege basladim. Genelde hic dikkat etmedim antibiyotik kullandigim zamanlar oldu ama hatirlamiyorumBen gecen ay kullandım canim, iki gün gecikti. Ama havalardan mi, ilaçtan mi bilmiyorum.
Benim de aynıBugünü saymazsak 8.9 gün var cnm ama benim YumurTlama zamanindan beri beliMin ağrısı gecmedi
İnşaallah yaa hayırlısıylaBelkide hamilesin
Benm kübra kuzum seninde ax kalmis ayyy inşallah güzel haberler verAdim zulfiye seninki ne kuzum? Bat karisik eger ayi baz alirsak gecen 15 ekimdi 15kasim olmali guya ama gecen yumurtlamanin 13. Gunu adet olmustum tahminen haftaya pazar yani 12 kasim olmam gerek.
He ya cok yaslandik sormakiz daha yasimiz kac millet 30da evleniyor artik ben hic yasli gibi hissetmiyorum tas gibi hatunlariz daha ne cocuklar cikar bizden
İnsallah canim. Belkide hamilesin ondan boyledir dur bakalim ne cikacak
Gecen ay bende ayniydim bu ay ara ara oluyor sadece. Rabiaya da sordum genelde hep yasadigin bisimi yoksa buaymi boyle?
Himm bende burda okuduktan sonra dusunmege basladim. Genelde hic dikkat etmedim antibiyotik kullandigim zamanlar oldu ama hatirlamiyorum
Cnm sen ben @GaSeLLe ve @Elmira2017 4 umuz hemen hemen aynı zamanda öğrenicez inş hepimiz hamileyizdirBenim de aynı
Amiiiinn canım ya canı gönülden istiyorum bunuCnm sen ben @GaSeLLe ve @Elmira2017 4 umuz hemen hemen aynı zamanda öğrenicez inş hepimiz hamileyizdir
Bnde çok.istiyorum cnm valla inşallah bir anne önce oluruz Rabbim zamanı gelmiş olsun ne olur...Amiiiinn canım ya canı gönülden istiyorum bunu
Kuzum sen 7kasimda degilmisinBenim de aynı
Bat yaklastikca karnima agrilar giriyo :)Cnm sen ben @GaSeLLe ve @Elmira2017 4 umuz hemen hemen aynı zamanda öğrenicez inş hepimiz hamileyizdir
Memnun oldum kuzum. Evet ya az kaldi :)Benm kübra kuzum seninde ax kalmis ayyy inşallah güzel haberler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?