Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmazsin insallah kuzum. İyi yapmissin bence dayan ptesi fln yap. Bu agrilar ilk defami boyle?

Hepsi bos canim nasip baska birsey degil. Stres fln tamam ama nasip olmayinca olmuyor. İkitane cocugun var onlar nasil oldu ozaman dimi :) 3. De gelir yakinda uzulme umutsuzluga kapilma

He bende arada izlerdim esim sacma sapan kanallar acti. Dus aldim mayistim uykum var ama uyuyasim yok :)
Bugün benim es dışarda valla canm ha bide sorcam sorcam ünutuyorum adın ne senin kuzum bat a kaç gun kaldı senin ayyy sizin az kaldı inşallah en güzel haberler sizden baslar

Olmazsin insallah kuzum. İyi yapmissin bence dayan ptesi fln yap. Bu agrilar ilk defami boyle?

Kesinlikle ilk defa canım, benim göğüs ağrım bata 2-3 gün kala başlardı orası kesin. Bu ay ovulasyondan beri ağrıyor. Kasık ağrım da regl günü olurdu. Belimi saymıyorum bile hiç ağrımazdı. Umarım kötü bir şey değildir

Ya kizlar bnde de bel ağrısı var uzaninca bile geçmiyor inanin bide ben sabah erken uyanırim gnlde çok uykuyu sevmem ama bugun oglen bi mayistim uyumusum ilk kez bole oldum normalde hiç olmaz ki

Kizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?

Ben gecen ay kullandım canim, iki gün gecikti. Ama havalardan mi, ilaçtan mi bilmiyorum.

Ya kizlar bnde de bel ağrısı var uzaninca bile geçmiyor inanin bide ben sabah erken uyanırim gnlde çok uykuyu sevmem ama bugun oglen bi mayistim uyumusum ilk kez bole oldum normalde hiç olmaz ki
Gününe ne kadar var cnm

Bugün benim es dışarda valla canm ha bide sorcam sorcam ünutuyorum adın ne senin kuzum bat a kaç gun kaldı senin ayyy sizin az kaldı inşallah en güzel haberler sizden baslar
Adim zulfiye seninki ne kuzum? Bat karisik eger ayi baz alirsak gecen 15 ekimdi 15kasim olmali guya ama gecen yumurtlamanin 13. Gunu adet olmustum tahminen haftaya pazar yani 12 kasim olmam gerek.
Ayy o zmanlar gencmisiz demekki biri 20 de oldu ikinci 24 simdi 28 yasindayim yaslaniyoruz galiba ya
He ya cok yaslandik sorma kiz daha yasimiz kac millet 30da evleniyor artik ben hic yasli gibi hissetmiyorum tas gibi hatunlariz daha ne cocuklar cikar bizden
İnsallah canim. Belkide hamilesin ondan boyledir dur bakalim ne cikacak
Gecen ay bende ayniydim bu ay ara ara oluyor sadece. Rabiaya da sordum genelde hep yasadigin bisimi yoksa buaymi boyle?
Ben gecen ay kullandım canim, iki gün gecikti. Ama havalardan mi, ilaçtan mi bilmiyorum.
Himm bende burda okuduktan sonra dusunmege basladim. Genelde hic dikkat etmedim antibiyotik kullandigim zamanlar oldu ama hatirlamiyorum

Benm kübra kuzum seninde ax kalmis ayyy inşallah güzel haberler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…