Gunaydin canim hafta sonu herkes uyumus benim gibi sanirim :) malesef siliklesmis ama daha erken. Bebek yok anlamina gelmiyor bu. Bizle aynisin sende bizde nasil negatif cikiyorsa suam seninde oyle kuzum uzme kendini ignenin etkileyecegini biliyorduk sonucta bekle haftaya tekrarlarsin. Gunlerimiz cok yakin eminim ben yapsam suan bendede bembeyaz cikacaktirGunaydin kizlar ses yok kimseden ben yine test yaptim sanki biraz siliklesmis ignenin etkisi gecio galiba :/ korku sarmaya basladi beni
Normal batim 16 kasim.ama igne olunca erkene cekmistir biraz bakalim sali gunu belli olur belkimGunaydin canim hafta sonu herkes uyumus benim gibi sanirim :) malesef siliklesmis ama daha erken. Bebek yok anlamina gelmiyor bu. Bizle aynisin sende bizde nasil negatif cikiyorsa suam seninde oyle kuzum uzme kendini ignenin etkileyecegini biliyorduk sonucta bekle haftaya tekrarlarsin. Gunlerimiz cok yakin eminim ben yapsam suan bendede bembeyaz cikacaktir
Yapacaksan sen bilirsin canim ama salida erken. Cok sabirsiziz aslinda azicik beklesek uzulmeyecegizde bekleyemiyoruz. Bem sahsen adeti gorunce testte ki tek cizgi kadar uzulmuyorum hatta hic uzulmuyorum. Ama tek cizgi butun enerjimi somurup hic olmayacak hissine kaptiriyor. Hayirlisi olsun bakalimNormal batim 16 kasim.ama igne olunca erkene cekmistir biraz bakalim sali gunu belli olur belkim
Dimi ya aynen vala test daha cok uzuyor insani bakalim ne olcakYapacaksan sen bilirsin canim ama salida erken. Cok sabirsiziz aslinda azicik beklesek uzulmeyecegizde bekleyemiyoruz. Bem sahsen adeti gorunce testte ki tek cizgi kadar uzulmuyorum hatta hic uzulmuyorum. Ama tek cizgi butun enerjimi somurup hic olmayacak hissine kaptiriyor. Hayirlisi olsun bakalim
Belli olmaz cnm adetine daha var inşallah hamilesindirGunaydin kizlar ses yok kimseden ben yine test yaptim sanki biraz siliklesmis ignenin etkisi gecio galiba :/ korku sarmaya basladi beni
O agrinin aynisi bendede var baskada hicisi yokSanki kızlar benim bu ay da olmadı gibi ya bata 10 gun var bnde hiç belirti yok yumurtlama dan beri sadece şiddetli bel ağrısı var o kadr
Hayirlisi ile hamile oluruz insallahDimi ya aynen vala test daha cok uzuyor insani bakalim ne olcak
Cnm varsa İkimiz de de var yoksa da ikimiz de de yok tatlım. @Elmira2017 sende durumlar nasıl cnm bi belirti bisy varmi cnmO agrinin aynisi bendede var baskada hicisi yok
Belirtilere kapilma derim ben kapilmiyorum. Aman olursa olur olmazsa napalim kurban oldugun rabbim ne yazdiysa o artik dusunmek dahi istemiyorum. Tek dusuncem guzel allahim hepimizi sevindirsin surda birkac gunumuz kaldi hayirlisiyla hamilelik haberlerini aldirsin kuzumCnm varsa İkimiz de de var yoksa da ikimiz de de yok tatlım. @Elmira2017 sende durumlar nasıl cnm bi belirti bisy varmi cnm
Evet var cnm ..iki aydir hic belirti olmuyordu direk adet oluyordum.bu ay baya belirti var tabi ilaclarinda etkisi vardir amaBelli olmaz cnm adetine daha var inşallah hamilesindir
Hakkımızda hayırlısı cnm Allahim bizim yüzumuzude guldurucek hayırlı haberler vericz burdanBelirtilere kapilma derim ben kapilmiyorum. Aman olursa olur olmazsa napalim kurban oldugun rabbim ne yazdiysa o artik dusunmek dahi istemiyorum. Tek dusuncem guzel allahim hepimizi sevindirsin surda birkac gunumuz kaldi hayirlisiyla hamilelik haberlerini aldirsin kuzum
İnsallah kuzumHakkımızda hayırlısı cnm Allahim bizim yüzumuzude guldurucek hayırlı haberler vericz burdan
Ovulasyon değilmi canım bu ben cuma yaptım bembeyaz çıktı zaten:))Gunaydin canim hafta sonu herkes uyumus benim gibi sanirim :) malesef siliklesmis ama daha erken. Bebek yok anlamina gelmiyor bu. Bizle aynisin sende bizde nasil negatif cikiyorsa suam seninde oyle kuzum uzme kendini ignenin etkileyecegini biliyorduk sonucta bekle haftaya tekrarlarsin. Gunlerimiz cok yakin eminim ben yapsam suan bendede bembeyaz cikacaktir
Sanki kızlar benim bu ay da olmadı gibi ya bata 10 gun var bnde hiç belirti yok yumurtlama dan beri sadece şiddetli bel ağrısı var o kadr
Cnm varsa İkimiz de de var yoksa da ikimiz de de yok tatlım. @Elmira2017 sende durumlar nasıl cnm bi belirti bisy varmi cnm
Cnm haklısın hayırlısi Rabbim ne zamn demisse o zmana olucak zatn biz ne yaparsak yapalım degismiycek bu.ama hap Allahim ne olur vakti gelmiş olsun diyorumOvulasyon değilmi canım bu ben cuma yaptım bembeyaz çıktı zaten:))
Bende de hiçbir belirti yok canım bugünü saymazsak 8 gün kaldı hakkımızda hayırlısı artık olmazsa temmuzannelerinden ağustos annelerine transfer oluruz benim biri nisan biri mayıs doğumlu kuzucuklar yine bahara denk gelsin isterdim ama kısmet değilmiş sağlıklı sıhhatli gelsinlerde hepimize zamanı önemli değil Allahım en güzelini bilir zaten:))
Cnm haklısın hayırlısi Rabbim ne zamn demisse o zmana olucak zatn biz ne yaparsak yapalım degismiycek bu.ama hap Allahim ne olur vakti gelmiş olsun diyorum
Senin bat ne zaman cnmAma ama benim daha yumurtlama zamanım bile gelmedisiz haftaya test yapıcaksınız. inşallah önden sizlerin güzel haberlerini alırım bana bol bol moral olur belki o moralle ben ve benim gibi ay sonuna kalanlarda güzel bir kapanış yapar. ay hadi inşallah
Senin bat ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?