Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.insallah en hayirli zmanda gelirlerAhhh ahhh ne güzel seninde 2 tane var 3. İstiyon @GaSeLLenin de 2 tane var oda 3. Rabim bagislasin onlara tatlım tatlı kardeşler nasip.etsin benim kuzuma da insalah
Amin canisi inşallahRabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.insallah en hayirli zmanda gelirler
Cnm sen gecen ay ignedn sonra gaz problemin oldumu aksama dogru karnim patlayacak gibi sisio.cok rahatsiz oluyorumAmin canisi inşallah
Kuzum ben mayıs ayında vurulmustum iğneyi pek hatırlamıyorum canisiCnm sen gecen ay ignedn sonra gaz problemin oldumu aksama dogru karnim patlayacak gibi sisio.cok rahatsiz oluyorum
Himm anladim cnm gecen ay olan kimdiki benim kafa gitti:)Kuzum ben mayıs ayında vurulmustum iğneyi pek hatırlamıyorum canisi
Ayy aman varya iki tutam aklim var oda bu sevdada bit3cek
Allah bağışlasın iki kuzucuk. Gelir üçüncü de hayırlısı ile inşallahTedaviyle ilk ayim.dusunmeye baslayali 6 ay oldu diger iki kizimdada ilk ayda kalmistim o yuzden tedirgin oldm ya
Heycandandir heycandan canisiAyy aman varya iki tutam aklim var oda bu sevdada bit3cek
Saol cnm insallah.gecen ay catlatma ignesi olan sen miydin cnmAllah bağışlasın iki kuzucuk. Gelir üçüncü de hayırlısı ile inşallah
Ayy insallah bu heyecanlar bosa cikmaz ...:)Heycandandir heycandan canisi
İnşallah cnmAyy insallah bu heyecanlar bosa cikmaz ...:)
Tamam canim erkenden yapariz bakalim ne cikacak. Rabbim neylerse guzel eyler o gune kadar elimden geldikce dualarima hrpinizi katicam zaten katiyorum :)Söz kız sözzzhaftaya cuma sabah yapalım ilk idrarla daha belirgin oluyormuşya :))
İnşallah tatlım harika sonuçlar çıkar tertemiz:))
İnsallah okadar uzun sure bekletmeden gelir bebisin. Bize sabir ignesi lazim aslinda :)Canım doktor bir süre vermedi ama üç ila altı ay arası yazıyor ilaçta. Benim ikinci ayım olacak. Doktora başka bir ilaç veya iğne mi denesek dedim. Yumurtan oluşuyor boşuna hormon almana gerek yok sabırlı ol dedi. Bakalım kaç ay sürer bilmiyorum çok uzatmadan gelir inşallah
Tamam canim nasil istersen.Cnm ben yapmak istemiyorm ya bnde yapmama totemi yaptm kendimce
Amin kuzum cumlemizinkini rabbim bagislasinAhhh ahhh ne güzel seninde 2 tane var 3. İstiyon @GaSeLLenin de 2 tane var oda 3. Rabim bagislasin onlara tatlım tatlı kardeşler nasip.etsin benim kuzuma da insalah
Aynen misafirlerin yeni gitti galiba canmTamam canim erkenden yapariz bakalim ne cikacak. Rabbim neylerse guzel eyler o gune kadar elimden geldikce dualarima hrpinizi katicam zaten katiyorum :)
İnsallah okadar uzun sure bekletmeden gelir bebisin. Bize sabir ignesi lazim aslinda :)
Tamam canim nasil istersen.
Amin kuzum cumlemizinkini rabbim bagislasin
Bir kac saat yoktum sayfa ucmus masallah. Kitap okur gibi okudum tektek :)
Bende gecen aylara gore daha sakinim bu ayEvet gecen ay tam bi fiyaskoydu benim icinde. Zehir ettim kendime resmen. Buay sakinim simdilik
Evet gittiler 6cocuk vardi dusun :) evi pakladim ortalik fenaydi topladim bide yorgunluk cayi ictim misafirle icememistim:) belim agriyordu simdi iyice artti agrim gidip sicak dus alip yatayim bari yoruldum baya. Senin misafirlik nasildi ?Aynen misafirlerin yeni gitti galiba canm
Amin insallah kuzum. Napalim rabbim ol demeden olmuyor elimizden gelen dua edip beklemekBende gecen aylara gore daha sakinim bu ayBen gelimden geleni yaptim gerisi takdiri ilahi. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin .
İyi di benim misafirler sabah 10 da geldiler 4 re gittiler 6 çocuk vaavv baya kalabalikmis yahu kıyamamEvet gittiler 6cocuk vardi dusun :) evi pakladim ortalik fenaydi topladim bide yorgunluk cayi ictim misafirle icememistim:) belim agriyordu simdi iyice artti agrim gidip sicak dus alip yatayim bari yoruldum baya. Senin misafirlik nasildi ?
Evet ama guzeldi :) tas gibi uyusum gece o yorgunlukla :)İyi di benim misafirler sabah 10 da geldiler 4 re gittiler 6 çocuk vaavv baya kalabalikmis yahu kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?