Benim sırtımda agri var sadece ters harektten de olmus olabilir benim onun dışında baska hicbisi yoksuanİnşallah. Kasık ve bel ağrısı oluyor gebeliğin ilk belirtilerinde ama çok negatif gördüm bakmak istemiyorum
Doğru canım çok şükür yumurtlama falan var :) da gelen yok Allah'a bıraktık artık umutlarimizi nasip ne zamansaHiç moral bozma canım hamilelik psikoloji ile çok yakından alakalı kafaya taktıkça olmuyor. Allahtan isteyip beklemek en güzeli.. Ne güzel birşey ki yumurtlaman oluyor :)
19 eylülBat ne zamandi
Test yapmasınmı19 eylül
Gecmis olsun canim cocuklardan once bendede pko vardi cok zor o yumurtlama olmamasi. Adetlerin duzenlimi peki?Benim de bugün olması lazımdı belirtiler var kendi Yokbu ay göğüslerimde şişlik ve ağrı gibi bi değişiklik var ama ümitlenmek istemiyorum kasık be bel ağrım başladı çünkü pco hastasıyım bir kez gebelik oluştu, geçen sene yavrumun 11+4 de kalbi durdu. Senesi gelince çok oturdu içime. Hayırlısı tabi ki herşeyin
Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
Yok canim kızlar bahsetmişti burda uygun fiyat o yuzden burdan sordum nette bakıyorum 45 -50 paketler var o kadar çok almak istemiyorum 20 kadar yeterli bide fiyat uygundu alan arkadaşlarin o yüzden siteyi öğrenmek için yazıdim burdan :)Arama motoruna yaz bi sürü satın alabileceğin site cıkıyor canm
Bana bir arkadas yardımcı oldu gittigidiyordan aldım 24 tlYok canim kızlar bahsetmişti burda uygun fiyat o yuzden burdan sordum nette bakıyorum 45 -50 paketler var o kadar çok almak istemiyorum 20 kadar yeterli bide fiyat uygundu alan arkadaşlarin o yüzden siteyi öğrenmek için yazıdim burdan :)
Tamam canım bakım bende biBana bir arkadas yardımcı oldu gittigidiyordan aldım 24 tl
Ben özelden yazim sana site adi vermiyimYok canim kızlar bahsetmişti burda uygun fiyat o yuzden burdan sordum nette bakıyorum 45 -50 paketler var o kadar çok almak istemiyorum 20 kadar yeterli bide fiyat uygundu alan arkadaşlarin o yüzden siteyi öğrenmek için yazıdim burdan :)
Stres yapma kendine geleceği varsa gelmiyecek gelmiycegi varsada gelcek canım rahatla biraz inşallah gelmez hem bi kaç gün düşünme ise ver kendini gez dolaş unut daha var adetime die düşün sonra güzel haberler verirsin inşallah bizeHala adet olmadim hem stres hem gelicek endisesinden uyku tutmadi bide 6da kalkıcam of of
Ben canim:) bat 22 ekim..Kızlar dun fazla bakamadım listede olmayan varsa yazsın ekliyim
Zaten hayatdaki şansımla benim gerçektende daha adetime var oldugu icin gelmiyordurStres yapma kendine geleceği varsa gelmiyecek gelmiycegi varsada gelcek canım rahatla biraz inşallah gelmez hem bi kaç gün düşünme ise ver kendini gez dolaş unut daha var adetime die düşün sonra güzel haberler verirsin inşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?