Yapınca yaz mutlaka guzel haberlerini bekliyoruz :)Inşallah ya kv gildeyim yapamıyorum şu an test
Inşallah canım benim rabbim cumlemize nasip etsinYapınca yaz mutlaka guzel haberlerini bekliyoruz :)
Kaç gün gecikti canımInşallah canım benim rabbim cumlemize nasip etsin
Canım 1 sene olacak benim geçen aralıkta başlamıştık 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmadı sonra hsg rahim filmi çekildi tüplerin ikiside tıkalı çıktı nisanda ameliyat oldum 1 tanesi açıldı 1 tanesi açılmadı. Ekimde de tüp bebeğe başlicaz Allahın izni ile. Sen nezamandır deniyorsun?
Aminn cnm insallahhhh Allah razi olsunn:)Tesbihimi cektim inşallah Rabbim kabul eder duada ettim hepimize inşallah onuda kabul eder Rabbim hepimize bu ay lütfündan bahşeder hepimiz alırız inşallah bu ay güzel haberleri
19 'unda olmam lazımdı en geç bugünKaç gün gecikti canım
Hadi inşallah canım inşallah vardır yarin da bekle sonraki gün test yap :)19 'unda olmam lazımdı en geç bugün
Ya ilk idrarla değil de ikinci ile test yaptım negatif çıktı ama adete dair belirti de yok bilmiyorum ne olacakGünaydın :) varmı haberTemelinSafinazi
beninde 4 gun gecti adet olmam gereken gun 0.5 cikmisti dun yine idrar testi yaptim cikmadiBenimde iki gün geçti fakat 6 gün önceki kan testi 0.46 negatifti yukselirmi yoksa adet olurmuyum bekliyorum
Canim bir hafta önce 0.46 cıktı 3 gün geçti adet olmadımbeninde 4 gun gecti adet olmam gereken gun 0.5 cikmisti dun yine idrar testi yaptim cikmadi
Adette yoksa iyi ozaman bekle bakalım az dahaYa ilk idrarla değil de ikinci ile test yaptım negatif çıktı ama adete dair belirti de yok bilmiyorum ne olacak
Valla adet yok ama kasik ağrım var göbeğime doğru giden bir kasik ağrısı eğilip dogrulamiyorum da ne olacak bu halimizAdette yoksa iyi ozaman bekle bakalım az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?