Ikinci done rahatlarsin canim bide seni iki tane .. cocuk ve Anne icin en zoru birinci sinifKizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan
Kanla bitmiyor ki, kesesi kalp atışları vs vs ilk üç ay geçene kadar inanmak istemiyor insan benimde kafamda deli sorular :)Valla ben herhalde kanda gorsem gene inanmicam o derece yani. Bende olmayacagina sartladim kendimi nedense.
Amin aminn :)Allah iyiliğini versin kuzum ya senin normal çünkü 2 tane 1. Sınıf var sende allah yardımcın olsn
Valla sorma zor ama basaricaz insallah. Banimde kafami mekul ediyor aslinda neguzel:)Ikinci done rahatlarsin canim bide seni iki tane .. cocuk ve Anne icin en zoru birinci sinif
2. Ucaydada nezaman hareketlenicek nezaman cinsiyetini gosterecek. Bir gun kipirdamasa acillerde salya sumuk :) 9ayin hepsi hem cok evhamli hemde muthis guzel duygularla dolu geciyor. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahKanla bitmiyor ki, kesesi kalp atışları vs vs ilk üç ay geçene kadar inanmak istemiyor insan benimde kafamda deli sorular :)
Aynen canım :) amiiinnnn inşallaahhh2. Ucaydada nezaman hareketlenicek nezaman cinsiyetini gosterecek. Bir gun kipirdamasa acillerde salya sumuk :) 9ayin hepsi hem cok evhamli hemde muthis guzel duygularla dolu geciyor. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
İnsallah bitanem. Hayirlisiyla git gel bakalim ne dicek doktor@GaSeLLe canm şimdi yaptığım 2 testide kontrol ediyorum valla silik pembe çizgi var ama zor görünüyo goruncede pembe yani hayal falan değil inşallah yarın kandada cikarda derin bir ohhh cekerim
Kuzum benim ya kiyamam benim bi arkadaşta var yazık hamile son aynı sinir krizine giriyor whatsapp durumunaKizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan
Aynen kuzum az kaldı sabaha inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün gögüslerim agiriyor yaaaİnsallah bitanem. Hayirlisiyla git gel bakalim ne dicek doktor
Valla kahkaha attım biz suan oglumla baş başa ela lale nasıl el ele tutusmuslar onu isliyoruz hahahahhaKuzum benim ya kiyamam benim bi arkadaşta var yazık hamile son aynı sinir krizine giriyor whatsapp durumuna
VASIYETIMDIR
ÖLÜRSEM ELA VE LALE CENAZEME GELMESINLER OLDUKI GELDILER BARI EL ELE GELMESINLER.
Yazmış ben gülme kirizine görmedi yaallah sabır versin
Canım sendeki sabira hayran kaldım vallaAynen kuzum az kaldı sabaha inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün gögüslerim agiriyor yaaa
Cnm bugun adet oldum yarın ni kadin var ebe yaşlı ona gidicm kim gittiyse hamile kaldı bnde bi gidip deniycem kuzumM Mimobar naptin canim test denedinmi sonradan koyulasma varmi?
G gulsahali88 sen naptin kuzum adetin nedurumda?
Kuzum benim ya kiyamam benim bi arkadaşta var yazık hamile son aynı sinir krizine giriyor whatsapp durumuna
VASIYETIMDIR
ÖLÜRSEM ELA VE LALE CENAZEME GELMESINLER OLDUKI GELDILER BARI EL ELE GELMESINLER.
Yazmış ben gülme kirizine görmedi yaallah sabır versin
Hadi yaCnm bugun adet oldum yarın ni kadin var ebe yaşlı ona gidicm kim gittiyse hamile kaldı bnde bi gidip deniycem kuzum
Ayni benn :)Canım sendeki sabira hayran kaldım vallaben olsam gece de olsa hastanenin yolunu asindirmistim valla hayırlı haberlerle gel inşallah.. bu arada benim adetim henüz gelmedi bugün gelmezse sabah 7 de hastanedeyim:)
İnş cnm ben bi hamile kalayım o kadına yollarım artık hepinizi.ayrılmam cnm bu topik ugurlu geldi inşallah hepimiz hamile kalicazHadi yagit insallah sanada yarar canim benim. ara ara yaz buraya ayrilma topikten
İnsallah bizimde olacak canim bizede hayirli gelicek sadece sabir ve dua yeter bize.İnş cnm ben bi hamile kalayım o kadına yollarım artık hepinizi.ayrılmam cnm bu topik ugurlu geldi inşallah hepimiz hamile kalicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?