Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan
Ikinci done rahatlarsin canim bide seni iki tane .. cocuk ve Anne icin en zoru birinci sinif

Valla ben herhalde kanda gorsem gene inanmicam o derece yani. Bende olmayacagina sartladim kendimi nedense.
Kanla bitmiyor ki, kesesi kalp atışları vs vs ilk üç ay geçene kadar inanmak istemiyor insan benimde kafamda deli sorular :)

Kanla bitmiyor ki, kesesi kalp atışları vs vs ilk üç ay geçene kadar inanmak istemiyor insan benimde kafamda deli sorular :)
2. Ucaydada nezaman hareketlenicek nezaman cinsiyetini gosterecek. Bir gun kipirdamasa acillerde salya sumuk :) 9ayin hepsi hem cok evhamli hemde muthis guzel duygularla dolu geciyor. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

2. Ucaydada nezaman hareketlenicek nezaman cinsiyetini gosterecek. Bir gun kipirdamasa acillerde salya sumuk :) 9ayin hepsi hem cok evhamli hemde muthis guzel duygularla dolu geciyor. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Aynen canım :) amiiinnnn inşallaahhh

@GaSeLLe canm şimdi yaptığım 2 testide kontrol ediyorum valla silik pembe çizgi var ama zor görünüyo goruncede pembe yani hayal falan değil inşallah yarın kandada cikarda derin bir ohhh cekerim

Kizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan
Kuzum benim ya kiyamam benim bi arkadaşta var yazık hamile son aynı sinir krizine giriyor whatsapp durumuna
VASIYETIMDIR
ÖLÜRSEM ELA VE LALE CENAZEME GELMESINLER OLDUKI GELDILER BARI EL ELE GELMESINLER.
Yazmış ben gülme kirizine görmedi ya allah sabır versin

Valla kahkaha attım biz suan oglumla baş başa ela lale nasıl el ele tutusmuslar onu isliyoruz hahahahha

Aynen kuzum az kaldı sabaha inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün gögüslerim agiriyor yaaa
Canım sendeki sabira hayran kaldım valla ben olsam gece de olsa hastanenin yolunu asindirmistim valla hayırlı haberlerle gel inşallah.. bu arada benim adetim henüz gelmedi bugün gelmezse sabah 7 de hastanedeyim:)

aynen aynen valla biktim. Bide sasirtici yazmislar benim bile dilime takiliyir cocuk napsin. Al lale al, elle lale elle, lale keke (un resmi koymuslar) ekle hay lalen batsin dedim az once farkettimki ogretmen watsap durumuma kaymis ne isi varsa yoksa bende koyardim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…