• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde gunum 2 gun geciyor ..2 gun once idrar tetsim negatif ama reglde gelmiyor ...olsada ekime gecsem bari :(

İnşallah kızlar :) cok umutluyum neden bilmiyorum ama inşallah bosa çıkmaz allah hepimizin kucağını doldurur

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.

Konun hayırlı olsun hepimize canım :) benim de Bat 15 Ekim aynı günmüş seninle:) Ayrıca çok geçmiş olsun bu ay inşallah isteyen herkesin bebişi gelsin

Konun hayırlı olsun hepimize canım :) benim de Bat 15 Ekim aynı günmüş seninle:) Ayrıca çok geçmiş olsun bu ay inşallah isteyen herkesin bebişi gelsin
Amiinnn :) sagol canım inşallah yüzümüz guler en azından boyle birlikte beklemek guzel zaman cabuk geçer

kızlar benim bat ta 5 ekim. Bu ay klomen kullandım ilk kez ama eşim il dışında olduğu için birlikte olma zamanlarımız çok az :( bakalım klomen eşliğinde bişeyler olabilecek mi merakla bekliyorum.

kızlar benim bat ta 5 ekim. Bu ay klomen kullandım ilk kez ama eşim il dışında olduğu için birlikte olma zamanlarımız çok az :KK43: bakalım klomen eşliğinde bişeyler olabilecek mi merakla bekliyorum.
İnşallah olmuştur ilk haberi senden alıcaz galiba :)

Bat 13 ekim :anne: bir oğlum var 2 senedir kardeş istiyor..sayısız bitkiseller sayısız klomenler büyüyor çatlıyo tutmuyo sebebini bilmiyoruz bulamıyorlar herşey normal gözüküyo tüplerde açık .... :KK54:

Back