- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Acaba psikolojik olarak ağrı yapabilir miyiz vücudumuzaInsan psikolojik olarak çok etkileniyor bazen gecikmeler bile bu nedenle oluyor insallahh senin belirtilerin psikolojik deildir canım hayırlı bebisli sonuçlar alirsin
Daha erken tatlım benim kız kardeşimin 7 haftalıkken bile çıkmadı gözümle gördüm o yüzden umutsuz olma ama cok da sevinme gerçi kelin ilacı olsa kafasına sürerCnm bende butun belirtiler vardi kasik agrisi, halsizlik, gogus hassasiyeti, istah acilmasi fln ama ne yazik ki bata 4 gun kaldigi halde idrar testi negatif silik cizgi bile cikmiyorO yuzden umudum yok
Olabilir canim yumurta çatlaması yada adet ağrılarıni hamilelik olarak hissedebiliriz psikolojik olarak direk aklımıza gelen hamilelik oluyor..Beynimize yerleştiği ve cok istediğimiz için olabilir.benimde bu ay çok farklı agrilarim oldu sol kasigimda inanılmaz batma var hala devam etmekte ama umitlenmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi inşallahAcaba psikolojik olarak ağrı yapabilir miyiz vücudumuza
Valla canım benim de tek umudum oOlsun ya illa belirti olacak diye bi kaide de yok bir sürü topik açmış kızlar hamileligini hissetmeyenler felan diye
Daha erken canım.. Adet geçmeden yapılan testler çok doğru olmuyor. Ama insan merak ediyor değil mi :) benim de 27si dayanamayıp yaptım ben de ama malesef negatifBenimde Bat 27 ekim
Idrarda birsey gorunmuyor hamile olsam cikardi kizlar degil mi
Hoş geldin canım.. Hayırlısı ile inşallah hepimiz güzel haberler imizi paylaşırız burda inşallah :)Merhaba kızlar ben yeniyim aranızda benim bat 28 ekim insallah hepimizin kalbine göre verir Rabbim
İşte bende böyle objektif düşünüyorum sonra diyorum ki bütün ağrıları yaptım tamam ama göğüslerimi de adete on gün kala sisirmemisimdır yaa DimiOlabilir canim yumurta çatlaması yada adet ağrılarıni hamilelik olarak hissedebiliriz psikolojik olarak direk aklımıza gelen hamilelik oluyor..Beynimize yerleştiği ve cok istediğimiz için olabilir.benimde bu ay çok farklı agrilarim oldu sol kasigimda inanılmaz batma var hala devam etmekte ama umitlenmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi inşallah
Hosbuldum canim..testinin negatif çıkmasına üzüldüm ama belki yumurtlaman geç tutmuştur.fazla kendimizi kaptırmaYalım ama umidimizi de yitirmeyelim :)Hoş geldin canım.. Hayırlısı ile inşallah hepimiz güzel haberler imizi paylaşırız burda inşallah :)
Hahaha sen çok yaşa emi güldürdün beni insallah canim hissettiklerin hamilelikten kaynaklaniyordur güzel haberlerini bekliyoruzİşte bende böyle objektif düşünüyorum sonra diyorum ki bütün ağrıları yaptım tamam ama göğüslerimi de adete on gün kala sisirmemisimdır yaa Dimi
İnşallah ya hepimizin güzel haberleri olur bu ay bizde kavuşuruz bebişlerımizeHahaha sen çok yaşa emi güldürdün beni insallah canim hissettiklerin hamilelikten kaynaklaniyordur güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi bakalım önce sizden alicaz guzel haberlerii sonra benden çünkü en son bat günü benimkiİnşallah ya hepimizin güzel haberleri olur bu ay bizde kavuşuruz bebişlerımize
Olabilir canım dikkat et kendine ağır felan kaldırma bi test yapsana istersenKızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var
İnşallah diğer ay olur tatlım üzülme desem de biz kadınlar gerçekten erkeklerden daha çok etkileniyoruzBen yarın yada Çarşamba adet olucam bu ay eşim YÖKtu malesef boşa geçti Ümit'ler kasım a inşallah
Bu sabahki testim negatifti regl günümde yapmayı planlıyorum umarım çift çizgiyi görürümOlabilir canım dikkat et kendine ağır felan kaldırma bi test yapsana istersen
Yerleşme kanaması ya pembemsi yada kahverengi oluyormus bidahaki test için regl gününü ya bi kaç gün sonrasini bekle geç döllenme olursa test negatif çıkabilir...hadi hayirli bebisli sonuclarla inşallah canimKızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var
Of inşallah yaYerleşme kanaması ya pembemsi yada kahverengi oluyormus bidahaki test için regl gününü ya bi kaç gün sonrasini bekle geç döllenme olursa test negatif çıkabilir...hadi hayirli bebisli sonuclarla inşallah canim
Canım hamilelik takvimini kullanmissin imza alaninda sanırım yanlışlıkla suan 11 haftalik hamile görünüyorsunOf inşallah ya
Evet kaldıramıyorum malesefCanım hamilelik takvimini kullanmissin imza alaninda sanırım yanlışlıkla suan 11 haftalik hamile görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?