Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Insan psikolojik olarak çok etkileniyor bazen gecikmeler bile bu nedenle oluyor insallahh senin belirtilerin psikolojik deildir canım hayırlı bebisli sonuçlar alirsin
Acaba psikolojik olarak ağrı yapabilir miyiz vücudumuza
Cnm bende butun belirtiler vardi kasik agrisi, halsizlik, gogus hassasiyeti, istah acilmasi fln ama ne yazik ki bata 4 gun kaldigi halde idrar testi negatif silik cizgi bile cikmiyor O yuzden umudum yok
Daha erken tatlım benim kız kardeşimin 7 haftalıkken bile çıkmadı gözümle gördüm o yüzden umutsuz olma ama cok da sevinme gerçi kelin ilacı olsa kafasına sürer

Acaba psikolojik olarak ağrı yapabilir miyiz vücudumuza
Olabilir canim yumurta çatlaması yada adet ağrılarıni hamilelik olarak hissedebiliriz psikolojik olarak direk aklımıza gelen hamilelik oluyor..Beynimize yerleştiği ve cok istediğimiz için olabilir.benimde bu ay çok farklı agrilarim oldu sol kasigimda inanılmaz batma var hala devam etmekte ama umitlenmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi inşallah

Olsun ya illa belirti olacak diye bi kaide de yok bir sürü topik açmış kızlar hamileligini hissetmeyenler felan diye
Valla canım benim de tek umudum o diğer ay belirtim var sandım bişey çıkmadı. Bu ay da böyle oldu belki çıkar diyorum ama genelde insanlar bişey hissediyor

Benimde Bat 27 ekim
Idrarda birsey gorunmuyor hamile olsam cikardi kizlar degil mi
Daha erken canım.. Adet geçmeden yapılan testler çok doğru olmuyor. Ama insan merak ediyor değil mi :) benim de 27si dayanamayıp yaptım ben de ama malesef negatif

İşte bende böyle objektif düşünüyorum sonra diyorum ki bütün ağrıları yaptım tamam ama göğüslerimi de adete on gün kala sisirmemisimdır yaa Dimi

Hoş geldin canım.. Hayırlısı ile inşallah hepimiz güzel haberler imizi paylaşırız burda inşallah :)
Hosbuldum canim..testinin negatif çıkmasına üzüldüm ama belki yumurtlaman geç tutmuştur.fazla kendimizi kaptırmaYalım ama umidimizi de yitirmeyelim :)

İşte bende böyle objektif düşünüyorum sonra diyorum ki bütün ağrıları yaptım tamam ama göğüslerimi de adete on gün kala sisirmemisimdır yaa Dimi
Hahaha sen çok yaşa emi güldürdün beni insallah canim hissettiklerin hamilelikten kaynaklaniyordur güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var

Ben yarın yada Çarşamba adet olucam bu ay eşim YÖKtu malesef boşa geçti Ümit'ler kasım a inşallah

Olabilir canım dikkat et kendine ağır felan kaldırma bi test yapsana istersen

Olabilir canım dikkat et kendine ağır felan kaldırma bi test yapsana istersen
Bu sabahki testim negatifti regl günümde yapmayı planlıyorum umarım çift çizgiyi görürüm bide artık sıkıldım aylardır negatif görmekten bu ay hiç dikkat etmedim perdeleri yıkadım astım falan o gün çok bel ve kasık ağrım oldu. Umarım bebek varsada bişey olmamıştır. Bikaç saattir kasıklarımda şişlik var hafiften ağrılarım ve batmalar devam ediyor adet olacak gibi ama umarım olmaz

Yerleşme kanaması ya pembemsi yada kahverengi oluyormus bidahaki test için regl gününü ya bi kaç gün sonrasini bekle geç döllenme olursa test negatif çıkabilir...hadi hayirli bebisli sonuclarla inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…