Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Hastane yollarında kaldım yahu şaka gibi safra kesemde taş çıktı bişey sorcam safra kesesinden taş varken hamilelik dusunulebilirmi

Sadecemelek senin bat ne zaman

Hayırlısı olsun canım üzme kendini

Hastane yollarında kaldım yahu şaka gibi safra kesemde taş çıktı bişey sorcam safra kesesinden taş varken hamilelik dusunulebilirmi

Sadecemelek senin bat ne zaman
Yaa.. Üzüldüm canım geçmiş olsun.. Benim şahsi fikrim engel değildir Heralde şeklinde.. Ama yine de doktora mutlaka danış canım. Hamilelikte tedavi olamazsın belki falan öyle sıkıntı da olabilir..
Benim bat da 22sinde canım ama pek bi belirtim yok

Merhaba hanımlar. bat 20 ekim. daha önce iki aşılama oldum negatifle sonuçlanan. tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama hem maddi olarak hemde bedenen çok yoruldum bir iki ay beklemeyi düşünüyorum zaten doktorda aşılamadan sonra iki ay rahim dinlendirme söylemişti.benim bu ay aşılamadan sonra ki 2.ayım. neyse uzatmıyım bu saba miratech marka bi test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı. adetime 2 gün var ama internette bu test markasıyla ilgili yalancı pozitif gibi şeyler okudum kimisi de çok memnun kalmış. sizin bu markayla ilgi deneyiminiz var ise paylaşırsanız sevinirim

eski bir konu canım ama inşallah hamılesındır ,
lütfen başka test al yada kan ver

bence hemen bu test al ve tekrarla ovu testi varsa onu da yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…