- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Bende batmalar falan var diyordum ya çok siklasmaya başladı bu ağrılar doktora gittim ilacli mr verdi onun için bu ay çalışma yok bizde hadi senden olumlu sonuçlar bekliyorummCanimmm burdayım ben..adet bitti benim.. Yakındır çalışmalar sen ne yaptın?
Soğan kürü adette değişim yapabiliyormus canım ama seninki geç döllenme de olabilir istersen gidip bi kan ver
Bende batmalar falan var diyordum ya çok siklasmaya başladı bu ağrılar doktora gittim ilacli mr verdi onun için bu ay çalışma yok bizde hadi senden olumlu sonuçlar bekliyorumm
Yumurtlama günlerini takip et olur canım yaşında çok yerinde acele etme[
İnşallah canım yaa
Batim 29 ekimdı hala olmadım bugün kan testi vercm sağlık ocağında rabbim yüzümüzü guldursunBati gecip hala adet olmayn var mi
Canım test yapmadın mı hiç?Batim 29 ekimdı hala olmadım bugün kan testi vercm sağlık ocağında rabbim yüzümüzü guldursun
Amin insallah cnm bnmde 30 ekimdi hala olmadim gecen cuma idrar testi negatf cikmisti bi hafta daha bklicem bn sonucunu yaz mutlakaBatim 29 ekimdı hala olmadım bugün kan testi vercm sağlık ocağında rabbim yüzümüzü guldursun
Hayırlı olsun canım benimİdrar testi yaptm 3 tane hepsinde cikti canim ikinci çizgi Eki Görüntüle 2064301 bugün yaptığım testti. Yarın sonucu alıcam ins yüksek bir degerdir
Canım ben senin yerinde olsam yaparım bi test.. Korkunun ecele faydası yok.. Hem belki güzel sonuç alırsın :)Kızlar selam benim de batım 3 gün gecti test yapmaya korkuyprum gecen ay antibiyotikten 4 gün gecikmisti bu ay antibiyotik de icmedim
8 gün gecikmeli beta hcg 98 çıktı iyi değermi bilemedimHayırlı olsun canım benimsağlıkla gelsin inşallah..
Canım gittinmi doktora acaba dusukmu yaptın parça neden geldiki sonucu merak ettim
Canım görmemişim mesajını.. Ne oldu sonuç?8 gün gecikmeli beta hcg 98 çıktı iyi değermi bilemedim
Ürün kan verdim yarın sabah ogrenicem insallahCanım görmemişim mesajını.. Ne oldu sonuç?
Haber bekliyorum senden canımÜrün kan verdim yarın sabah ogrenicem insallah
98 den bi haftada 9240 çıkmış cnm :) yarın randevum var doktordaHaber bekliyorum senden canım
Bugun 9240 çıktı cnm çok sukurCanım görmemişim mesajını.. Ne oldu sonuç?
98 den bi haftada 9240 çıkmış cnm :) yarın randevum var doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?