Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) bir kovaya 1 lt kadar ılık suyu doldur , daha sonra 1.5 2 yemek kaşıgı kadar kremsiz şampuan dök içine karıştır

normal bir mikrofiber bezi içinde yıka sık o şekilde köpüklü köpüklü sil kurulamana bile gerek yok bak bakalım sonra nasıl tertemiz oluyor 2 dk da :)
ha camın büyüklügüne göre suyu ve şampuanı arttır yoksa kirli suyla silince leke bırakabiliyor . bu yazdıgım şekilde ben bir odamın camını siliyorum ışıl ışıl oluyor. :)
tamam mutlaka deniycem :D tesekkürler

Bu ay hiç takmadan hani olursa olur kafasında davranacağım. Bir arkadaşımda aynısını dedi her ay hamile belirtilerini yaşıyordum ne zaman kafamdan attın o ay hamile kaldım diye:dua:

Bu ay hiç takmadan hani olursa olur kafasında davranacağım. Bir arkadaşımda aynısını dedi her ay hamile belirtilerini yaşıyordum ne zaman kafamdan attın o ay hamile kaldım diye:dua:
Onu bende cok duyuyorum ama basarabilmek mesele bu ay bende cok uzulmedim en azindan ovu testi deniyorum bklm olursa nasip olmazsa da Allah tan hakkimizda hayırlısı cnm umarım dedigin gibi yaoarsn hemen alirsn mujdeni

Kızlar bu doruk değil dime. Doruk yarın olucak sanırım ama emin olamadım. 11. günüm benim de

Eklentiler

• 53A350C7-4E67-41F6-8E1A-CE58A147C380.jpeg
    53A350C7-4E67-41F6-8E1A-CE58A147C380.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 37
nezer159 nezer159 canım benim herşeyin bir zamanı var Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin İnşallah cümlemize ;) AMİN

Bu arada cam silme işinde şampuanı hiç duymamıştım ben çok güzel bir yöntem iş hiç sevmem de cam silmeyi hele o penler falan gözümde büyür hep ama bunu deneyeceğim ;)

Back