Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
polikistik over yok canım korunmayı bıraktıgım ilk aylar çok gecikti 10 15 gün gbi, sonra sonra 2 3 gün gecikmeye düştü bugün 7. gün işte bilmiyorum stresten mi sıkınıtıdan nı

vallahi takmıyorum kafaya tevekkül ettim bekliyorum olursa çok seviniriz, ama eger yoksa da adet olayım bari daha da gecikmeden diyorum :)
ya test yap pko değilmişsinde 7 gün çok :)

tmam bekleyelim bakalım :KK70:
ben cok meraklı ve sabırsızım ama doğru olan beklemek tabi :KK70:
canım önceleri daha adetim gecikmeden kan verirdim , idrar testi yapardım ama sonuç ya negatif ya kimyasal olunca , artık hevesim kalmadı daha doğrusu korkuyorum negatfi ve düşük değeri görmekten onun için bekliyorum yoksa 7 gün gecikme az değil , yıprandım açıkcası bu test tahlil işlerinden , eşim izin vermez zaten kan vermeme çünkü modum düşüyor tadımız kaçıyor .
zaten dünden beri çok mutluyum çünkü zamlı aldık maaşları :) ocak ayı güzel haberlerle geldi bebiş haberiyle de devam eder inşAllah :)

canım önceleri daha adetim gecikmeden kan verirdim , idrar testi yapardım ama sonuç ya negatif ya kimyasal olunca , artık hevesim kalmadı daha doğrusu korkuyorum negatfi ve düşük değeri görmekten onun için bekliyorum yoksa 7 gün gecikme az değil , yıprandım açıkcası bu test tahlil işlerinden , eşim izin vermez zaten kan vermeme çünkü modum düşüyor tadımız kaçıyor .
zaten dünden beri çok mutluyum çünkü zamlı aldık maaşları :) ocak ayı güzel haberlerle geldi bebiş haberiyle de devam eder inşAllah :)
inşallah canımn
doğru sende haklısın bende cok yaşadım 3 kimyasal olunca. pozitif cıkıp sonra adet olmak cok koyuyor.
bende bu ay kendime söz verdim 1 gün gecikme olmadan hiç bişi yapmıcam kan idrar vs.
:)

inşallah canımn
doğru sende haklısın bende cok yaşadım 3 kimyasal olunca. pozitif cıkıp sonra adet olmak cok koyuyor.
bende bu ay kendime söz verdim 1 gün gecikme olmadan hiç bişi yapmıcam kan idrar vs.
:)
aynen öyle işte canım :) bekliym bi zaman neyi göstereck

Canım ya sen söyleyince baktım da yeni bat 14şubat ;) ama bu ay olmaz bende birşey kocam yok yanımda geldiğinde de yumurtlama günüm geçmiş olacak ki zaten herhangi birşey yaşanması zor gibi

İyiyim çok şükür memleketimdeyim :KK66: tatilde geldik değişiklik oldu bize de anne yanı.. sen Napıyon nasılsın
Ohh ne guzel canım en güzeli değişiklik bu aralar herkes memlekette aile hasreti gidiyor tatil dolayısıyla :) benim ailem yakın bana ama ablamlar geldi bende onlarla vakit geçiriyorum çok şükür iyiyim

nezer159 nezer159 hayırlısı olsun canım hakkında bizde seninle bekliyoruz :KK66:
amin canım inşAllah bekliyorum ,ama adet olırum gibi çünkü dün akşam kirli akıntım geldi çok azdı kasıklarım da agrıdı dedim bu defa kesin adet olucam gece, sabah kalktım yok bişey ama yokluyor geldi gelecek :( keşke adet yerine bebeğim gelse ...

amin canım inşAllah bekliyorum ,ama adet olırum gibi çünkü dün akşam kirli akıntım geldi çok azdı kasıklarım da agrıdı dedim bu defa kesin adet olucam gece, sabah kalktım yok bişey ama yokluyor geldi gelecek :KK43: keşke adet yerine bebeğim gelse ...
hangisi hayırlıysa o olsun :(
umarım bebiştir

Back