- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
- #1.241
amin canım inşAllah :)inş hepimiz için güzel haberler verebilceğiimiz bi ay olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşAllah :)inş hepimiz için güzel haberler verebilceğiimiz bi ay olsun :)
Ostorojen hormonu salgılayıp hamile kalma şansını yükseltiyormuş. Bugünde sabaha karşı rüyamda bebek emziriyordum.Ne icin kullaniliyor hic fikrim Yok bnm cnm
Himm doğrudur canım bilmediğimiz neler var daha belki de Rabbim hayırlısından versin insAllah cnm hayr olsun rüyan cnmOstorojen hormonu salgılayıp hamile kalma şansını yükseltiyormuş. Bugünde sabaha karşı rüyamda bebek emziriyordum.
canım o rüyayı bu reglimin ilk akşamında bende görmüştüm. böyle yazınca aklıma geldi duygulandım şimdiOstorojen hormonu salgılayıp hamile kalma şansını yükseltiyormuş. Bugünde sabaha karşı rüyamda bebek emziriyordum.
Rabbım hayırlısından bi gun nasip edecek insAllah canım üzülme lütfen herseye vardır bi hayr illa ki zmni gelmemiş demek ki henuzcanım o rüyayı bu reglimin ilk akşamında bende görmüştüm. böyle yazınca aklıma geldi duygulandım şimdi
bi rüya bu kadar mı gerçekçi olur bu kadar mı doğal güzel olurdu içim cızz etti şuan .
inşAllah gerçegini yaşarız canım en kısa zaman da keşke hiç uyanmasaymışım . erkekti bide. üzerinde uyku tulumu, geliyor yanıma emekliyor kucagıma alıp emziriyorum.. o kadar güzel bir bebekti ki emzirdigim yerde saçlarını okşayıp seviyorum canım oğlum diye, babası da yanımda uyuyor . ahh![]()
öyle tabi canım. bazen çok ötü hissediyorum kendimi bazen deliliğe vuruyorum ama içimde ki boşluğu dolduramıyorum.Rabbım hayırlısından bi gun nasip edecek insAllah canım üzülme lütfen herseye vardır bi hayr illa ki zmni gelmemiş demek ki henuz
Yok anlıyorum canım demek istediğini ama imtihan diyorum ben Rabbim en güzelini biliyor haklisin hiç olmasa belki daha fazla üzülürdüm evlat mevzusu nereden tutsan elinde kalıyor insanin zor iş Rabbim düşmanımı evladıyla evlatsizlikla sınamasınöyle tabi canım. bazen çok ötü hissediyorum kendimi bazen deliliğe vuruyorum ama içimde ki boşluğu dolduramıyorum.
canım sakın beni yanlış anlama senin hiç yoktan bir tane evladın var , annesin tatmışsın yaşamışsın herşeyiyle inşAllahta tekrar anne olmayı nasip eder mevlam.
ama hiçlik çok kötü demek istedigimi anladın demi![]()
aminnn canım öyle . evet işte demek istedigim de oYok anlıyorum canım demek istediğini ama imtihan diyorum ben Rabbim en güzelini biliyor haklisin hiç olmasa belki daha fazla üzülürdüm evlat mevzusu nereden tutsan elinde kalıyor insanin zor iş Rabbim düşmanımı evladıyla evlatsizlikla sınamasın![]()
Beklemediğin anda gelir mucizen insAllah cnmaminnn canım öyle . evet işte demek istedigim de odüşmanıma bile vermesin . tek gayem aratmasın Rabbim uğraştırmasın çok . bu ay boşverdim herşeyi ne kür ne ilaç ne başka bişey ilişkiyi takip bile etmiycem . olursa oldu hesabı bakalım böyle ne olacak
inşAllahhhhhh aminnnBeklemediğin anda gelir mucizen insAllah cnm
Ay ama şimdi sende beni duygulandırdıncanım o rüyayı bu reglimin ilk akşamında bende görmüştüm. böyle yazınca aklıma geldi duygulandım şimdi
bi rüya bu kadar mı gerçekçi olur bu kadar mı doğal güzel olurdu içim cızz etti şuan .
inşAllah gerçegini yaşarız canım en kısa zaman da keşke hiç uyanmasaymışım . erkekti bide. üzerinde uyku tulumu, geliyor yanıma emekliyor kucagıma alıp emziriyorum.. o kadar güzel bir bebekti ki emzirdigim yerde saçlarını okşayıp seviyorum canım oğlum diye, babası da yanımda uyuyor . ahh![]()
aminn canım inşAllahAy ama şimdi sende beni duygulandırdınBenimki miniciktş yeni doğmuştu ve kızdı. İnşallah kuzum Rabbim nasip etsin hepimize.
Rüya tabirine baktım bebek sahibi olacağınıza delalet eder diyor.![]()
Regl döngünün sasmamasi da guzel bişey kız demek ki nasip değil daha üzülme insAllah olacak hayırlı vakti bekliyor :)Benimkisi 9 şubatta günü gününe geldi geldi kızlar. Bu ay da hayal oldu.
nasip canım haktan hayırlsı olsun sıkma canını allahın dedigi olur..Benimkisi 9 şubatta günü gününe geldi geldi kızlar. Bu ay da hayal oldu.
Benim de az sürüyordu bi kac aydır geçen ay normal gelmişti şükür doktora da gittim hatta miktar gün önemli değil geldiyse dediAmin teşekkür ederim. Tabi ki hayırlısı olsun. Ama bu ay adetim çok kısa sürdü. 2 gün geldi. 3. Gün damla damla. Normalde 6 gün sürerdi.![]()
geçen ay bende de öyle oldu ilk birgün kahverengi geldi sadece. sonradan da az az geldi ve çok sancısızdı . arada oluyor galiba öyleAmin teşekkür ederim. Tabi ki hayırlısı olsun. Ama bu ay adetim çok kısa sürdü. 2 gün geldi. 3. Gün damla damla. Normalde 6 gün sürerdi.![]()
hayırlı sabahlar olsun , bende gebelik takibi forumlarında takılmama kararı aldım arada bakıp adet olan olmayan var mı diye bakıyorum.Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız ? Ben kendimi çooook yorgun hissediyorum okullar açıldı koşturuyor koşturuyor bir oraya bir buraya kendime yetemiyorum gibi hissediyorumeşime de sinir oluyorum bu günlerde.. böyle garip bir ruh hali içindeyim normalde yarın gelmesi beklenen reglim malum on gün önceden geldi bitti oda gerilmeme sebep oldu sanırım.. artık hiçbir şey düşünmek istemiyorum o moda girdim