- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
vajinal enfeksiyon olablir cnm. inşallah hamilesindir. adetin geçsin test yaptır.Kizlarrr yardimmm...bata 9 gun var dun akinti 've kahve leklenme vardi umutlandim ..bugunde sabahtan beri her wc de pecetede az bi kan goruyorum...yerlesmemi ustune gormemi yoksa adet mi oluyorum...3 gundur kasik agrim var tek tarafli.dis gebeliktende supheleniykrum..idrar testim negatif...nedir sizce bu
canım hamile gibi görünüyor ama 2 gün sonra tekrar yaptır kan testini. inşallah sağlıklı gebeliktir. sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim.ve bugun bi daha test yaptim yine ikinci silik cizgi
Balimmm sen kimyasalmi gecrdim hiç haberim yok kuzum insallh hamssindrMerhaba hanımlar ben de bu ay geç yumurtladım adetimin 21. günü bat yarın ocak ayında kimyasalım var bende bu ay belime bardak çektirip yakı yapıştırdım psikolojik midir bilmiyorum ama kokulara karşı hassaslık var ara sıra baş dönmelerim oluyor iştahım yok iki göğsüm de koltuk altına yakın yere elleyince acıyo 3 defa evde test yaptım negatif çıktı geç döllenmedir diye umut ediyorum inşallah 9 ay kırmızılar gelmez Rabbim bu yolda sınamasın imtihan etmesin hiç kimseyi
Bilemedimki can bi hastaneye gitseydinKizlarrr yardimmm...bata 9 gun var dun akinti 've kahve leklenme vardi umutlandim ..bugunde sabahtan beri her wc de pecetede az bi kan goruyorum...yerlesmemi ustune gormemi yoksa adet mi oluyorum...3 gundur kasik agrim var tek tarafli.dis gebeliktende supheleniykrum..idrar testim negatif...nedir sizce bu
Daha yenidir belki canmSelam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim.ve bugun bi daha test yaptim yine ikinci silik cizgi
Kanama artti erken adet oldum sanirimBilemedimki can bi hastaneye gitseydin
Hoşgeldin aramıza canım 11 ay Dr da Bn bekliyorum bakalım bu ay hüsran mi olackYa kızlar selam bende sersem gibiyim hep uyuyasın var anlamadım ki benim de 4 gün var bata hiç bitmeyen kaşık batmaları yaşadım göğüs ağrısı sivilce aynı adet de ki gibi bence en iyisini geçmesini beklemek on on bir ay ümitsiz olunca artık beklemek bile istemiyorum
Evet kuzum maalesef hayrlısı böyle imiş Rabbim inşallah sana da bana da bütün bacılarıma da bu ay gönül muratlarımızı versin sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı hayrlı yazılar yazdığı evlatlar nasip etsin aminBalimmm sen kimyasalmi gecrdim hiç haberim yok kuzum insallh hamssindr
Hayrlisi olsun canimBenim adetim fos cikti gebelik.beklerken 3 gun once oldum.adet...
Aminn kuzum insallh bat ne zmn seninEvet kuzum maalesef hayrlısı böyle imiş Rabbim inşallah sana da bana da bütün bacılarıma da bu ay gönül muratlarımızı versin sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı hayrlı yazılar yazdığı evlatlar nasip etsin amin
Hayrlisi canım üzülme herşey allhtanKanama artti erken adet oldum sanirim
Aminn kuzum insallh bat ne zmn senin
İnsallahhhhhhhh balım yaYarın canım inşallah gelmez 9 ay boyunca kırmızılar
O kabarcıklar her ay oluyor bnde canım ama hamilelik belirtisi olabiliyorkızlar bat 13 mart benim göğüs ucum iğne gibi battı baktım kenarlarda beyaz beyaz düzensiz kabarcıklar olmuş ikisinde de. bir de çok ayakta durunca belim ağrıyor oturunca da ağrıyor bir değişik ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?