- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Kupkuruydum kac gundur dunden beri akinti basladi hatta bugun daha yogun yani abarti seklinde degil ama camasirim baya batmisEkliyorum can bu akintiyi bi Bn çözemedim devamlı akinti war bnde ya neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kupkuruydum kac gundur dunden beri akinti basladi hatta bugun daha yogun yani abarti seklinde degil ama camasirim baya batmisEkliyorum can bu akintiyi bi Bn çözemedim devamlı akinti war bnde ya neden acaba
Canim ben nezaman yumurtladigimi bilmiyorum gecen ay kimyasal oldugu icin karismistir yine ama cok kez iliski oldu umarim denk gelmistir benimde arada kasik agrisi goguslerde yanma cok az sizi var ve sari akinti insallah mart ayi hepimize ugur getirievet cnm var yumurtalama gunumden berı devam edem ara ara karın agrım ve ınanılmaz göğüs şişliği ile beraber ağrım var 2 gundurde belım agırmaya basladı ama korkuyorum yıne hüsrana uğrarım diye her ay umutlanıp uzulkuyorum Rabbim bu ay inşallah beni mükafatlandırır. senın ne gıbı belırtılerın var cnm
Oyle kuzumm insallh olmaz Bn de 11 ay önce kimyasal gecrdim hala bebisim olmadı doktora gittim bi sorun yok dediGittim canim doktorda bana ayni seyi soyledi yumurta kalitesizliginden dedi ve bidaha olursa jinekologa gondercem dedi tabi korkuyorum yine olur diye ama bakalim yasayip gorcez
Anladım kuzu hayrlisi hakkımızda insallh hepimiz hamisizdrrrKupkuruydum kac gundur dunden beri akinti basladi hatta bugun daha yogun yani abarti seklinde degil ama camasirim baya batmis
ya bende sarı akıntı olmuyor sadece su gıbı akıntım var bugun genemı olmadı hamılelr hep sarı akıntının belırtı oldugunu soyluyor ınsallah sende bu ay gebe kalırsın cnm banada dua etCanim ben nezaman yumurtladigimi bilmiyorum gecen ay kimyasal oldugu icin karismistir yine ama cok kez iliski oldu umarim denk gelmistir benimde arada kasik agrisi goguslerde yanma cok az sizi var ve sari akinti insallah mart ayi hepimize ugur getiri
Bende ki akinti sari mi beyaz mi pek anlayamiyorum sanki beyaz gibiya bende sarı akıntı olmuyor sadece su gıbı akıntım var bugun genemı olmadı hamılelr hep sarı akıntının belırtı oldugunu soyluyor ınsallah sende bu ay gebe kalırsın cnm banada dua et
valla bende dün kahverengi ama çok açık bi akıntı oldu bugunde ıslaklık seklınde akıntı var az belırtımı bılmıyorum Rabbim hayırlısını versin günler geçmıyor ya pazar günü kan testı yapacamBende ki akinti sari mi beyaz mi pek anlayamiyorum sanki beyaz gibi![]()
Benimde bat pazar gunu simdi yapsam cikmaz demivalla bende dün kahverengi ama çok açık bi akıntı oldu bugunde ıslaklık seklınde akıntı var az belırtımı bılmıyorum Rabbim hayırlısını versin günler geçmıyor ya pazar günü kan testı yapacam
Tabi canim dua ederim insallah sende bendr bu ay hamile oldumuzu soyleriz burdaya bende sarı akıntı olmuyor sadece su gıbı akıntım var bugun genemı olmadı hamılelr hep sarı akıntının belırtı oldugunu soyluyor ınsallah sende bu ay gebe kalırsın cnm banada dua et
Tabi canim dua ederim insallah sende bendr bu ay hamile oldumuzu soyleriz burda
Kan verdimya onun için yapmıyorum belli olur heralde şimdi yapsamOlabilir can bi idrar testi yapsan belli olmuyormu
Sen ne zmn Dr istiyosun canimayy inşallah ya hamile arkadaşlar dua edin bize ne olur
Yap kuzu ne kaybedersinKan verdimya onun için yapmıyorum belli olur heralde şimdi yapsam
Dışarı çıkıp test almamlazım onun içinde eriniyoyummmmmmm.Yap kuzu ne kaybedersin
14-15 ay oldu cnm bu ay rahım fılmı cekıldımSen ne zmn Dr istiyosun canim
Yapınca yaz buraya merak ederim canimDışarı çıkıp test almamlazım onun içinde eriniyoyummmmmmm.
Olmadı eşime tekrar aldırırım akşam getirir
Bi sorun warmi kuzum tüm tahlilerin yapildimi14-15 ay oldu cnm bu ay rahım fılmı cekıldım
Yaparsam yazarım canım yapmazsamda yarın kan tahlilini paylaşırımYapınca yaz buraya merak ederim canim
hormon vs esımın sperm testı hepsı yapıldı cok sukur sorun cıkmadı rahım fılmıde temız ancak rahım şeklı T şeklınde dedı dr oda engel degıl dedı ama gecıktırebılır dedı hamıle kalmanı 1 ka. ay dene ıstersen aşılama yada histereskopı ıle rahım darlıgını acabılırız dedıinş gerek kalmaz cnmBi sorun warmi kuzum tüm tahlilerin yapildimi
TM canım hakkında hayrlisi neyse o olsun yaş kaçtı bu aradaYaparsam yazarım canım yapmazsamda yarın kan tahlilini paylaşırım