• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

evet cnm var yumurtalama gunumden berı devam edem ara ara karın agrım ve ınanılmaz göğüs şişliği ile beraber ağrım var 2 gundurde belım agırmaya basladı ama korkuyorum yıne hüsrana uğrarım diye her ay umutlanıp uzulkuyorum Rabbim bu ay inşallah beni mükafatlandırır. senın ne gıbı belırtılerın var cnm
Canim ben nezaman yumurtladigimi bilmiyorum gecen ay kimyasal oldugu icin karismistir yine ama cok kez iliski oldu umarim denk gelmistir benimde arada kasik agrisi goguslerde yanma cok az sizi var ve sari akinti insallah mart ayi hepimize ugur getiri

Gittim canim doktorda bana ayni seyi soyledi yumurta kalitesizliginden dedi ve bidaha olursa jinekologa gondercem dedi tabi korkuyorum yine olur diye ama bakalim yasayip gorcez
Oyle kuzumm insallh olmaz Bn de 11 ay önce kimyasal gecrdim hala bebisim olmadı doktora gittim bi sorun yok dedi

Canim ben nezaman yumurtladigimi bilmiyorum gecen ay kimyasal oldugu icin karismistir yine ama cok kez iliski oldu umarim denk gelmistir benimde arada kasik agrisi goguslerde yanma cok az sizi var ve sari akinti insallah mart ayi hepimize ugur getiri
ya bende sarı akıntı olmuyor sadece su gıbı akıntım var bugun genemı olmadı hamılelr hep sarı akıntının belırtı oldugunu soyluyor ınsallah sende bu ay gebe kalırsın cnm banada dua et

valla bende dün kahverengi ama çok açık bi akıntı oldu bugunde ıslaklık seklınde akıntı var az belırtımı bılmıyorum Rabbim hayırlısını versin günler geçmıyor ya pazar günü kan testı yapacam
Benimde bat pazar gunu simdi yapsam cikmaz demi

ya bende sarı akıntı olmuyor sadece su gıbı akıntım var bugun genemı olmadı hamılelr hep sarı akıntının belırtı oldugunu soyluyor ınsallah sende bu ay gebe kalırsın cnm banada dua et
Tabi canim dua ederim insallah sende bendr bu ay hamile oldumuzu soyleriz burda

Bi sorun warmi kuzum tüm tahlilerin yapildimi
hormon vs esımın sperm testı hepsı yapıldı cok sukur sorun cıkmadı rahım fılmıde temız ancak rahım şeklı T şeklınde dedı dr oda engel degıl dedı ama gecıktırebılır dedı hamıle kalmanı 1 ka. ay dene ıstersen aşılama yada histereskopı ıle rahım darlıgını acabılırız dedıinş gerek kalmaz cnm

Back