Aynn cnm benim esimde inanmyr diyor her ay hüsran zaten yoktr dyor iyice morlm bozlyr yaAynen ya eşimde kızıyorum strese gdiyom diye ama elimde olan bişey değil kuzu hele böle arada kalmk çok kötü gecikmn war ama neşter negatf insan neapcagini sasriyor
Esra igne batryorlar sanki kasgma ya sendede ole oluyor mu?@busraangell canımm meraktan test yapasım war
Şuan yok kuzu hamile olabilirsin bi belirti yaniEsra igne batryorlar sanki kasgma ya sendede ole oluyor mu?
Canm gttm hickan yok gelmyr o aknti neydi ben anlamadm yaŞuan yok kuzu hamile olabilirsin bi belirti yani
Bi test yapsana canım belki cikarCanm gttm hickan yok gelmyr o aknti neydi ben anlamadm ya
Yok cnm yapmam idrar hep negatf ckyr bende o daha cok bozar morlmi olmazsam yarn kan vercm cnm yaBi test yapsana canım belki cikar
Sen bilirsin cnm yerlesme kanamasiysa çıkar die dusunmustumYok cnm yapmam idrar hep negatf ckyr bende o daha cok bozar morlmi olmazsam yarn kan vercm cnm ya
Canm tam tersi ckmyrmus ya ole diyor cogu yer idrrda degl kanda ckyrmsSen bilirsin cnm yerlesme kanamasiysa çıkar die dusunmustum
Him bilmiym walla cnmCanm tam tersi ckmyrmus ya ole diyor cogu yer idrrda degl kanda ckyrms
Sen naprn cnm yaptn mi adet olmadn deme?Him bilmiym walla cnm
Yok yapmayı düşünüyorum ama kuzu yok olmadimSen naprn cnm yaptn mi adet olmadn deme?
Bende olmadm gelmedi. Cnm ya hadi hayrlisi :)cnm yap test ckarsa hemn hastaneye kossYok yapmayı düşünüyorum ama kuzu yok olmadim
Bakıcam kuzum insallhhh çıkar bnm içinde dua etttBende olmadm gelmedi. Cnm ya hadi hayrlisi :)cnm yap test ckarsa hemn hastaneye koss
Ederm cnm dua sanada bakalm ins ckck cnm ya :)Bakıcam kuzum insallhhh çıkar bnm içinde dua ettt
Çıkmadı canım negatiffEderm cnm dua sanada bakalm ins ckck cnm ya :)
Canm üzlme bazparin idrrda degl kanda ckyr yani olmadysn halen sevnn cnm ben dedm kan verelm faha iyi kesin sonc dyeÇıkmadı canım negatiff
Erken yapmssn cnm adetn gecerse yapsaydn cnm benimde sag sol batmalar olyr bizim 4 gun oldu gecikeli vardr cnm bir ihtimal adet olmadfn surece vardr bekle adetn gecersetekrrdan yap cnmKızlar birşey soracağım ayın 13 ü hasta olucam ama ben bu ayın 6 sı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sol tarafıma birşey baktıyor gibi oluyor sizce gebelik mümkün müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?