- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Maşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin pozitif düşün her şey güzel olsun kuzumKizlar bu gun kan verdim iki gunde 29 dan 86 ya cikmis yani neredeyse 3 kati. En az 2 kati artmasi gerekiyor beta hcg nin. Iyi gidiyor simdilik. Insallah cumartesi bebegimi de görebileceğm. Bi sorun olmazsa tabiki. Kimyasal yasamaktan çok korkuyorum kızlar
Amin canim. Allahim kimsenin hevesini kursağında koymasınMaşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin pozitif düşün her şey güzel olsun kuzum
Çok şükr canım kasık ağrısıyla savaşıyorum su an.sen nasılsın canımKızlar neapiyosunuzz
Bnde iyiym canm bnde adet korkusuula savaşıyorum :)Çok şükr canım kasık ağrısıyla savaşıyorum su an.sen nasılsın canım
Bebiş olmadığına eminmisinBnde iyiym canm bnde adet korkusuula savaşıyorum :)
Bilmiyorum ki testler negatif ama hala adet de olmadim kafam karistiiBebiş olmadığına eminmisin
Yeni bat 5 nisan canımKızlar neapiyosunuzz
TM canimYeni bat 5 nisan canım
Naposun KuzumTM canim
Nasilsin cnm nasil geciyor?Bebiş olmadığına eminmisin
Çok şükür iyiyim balim sen neapiyosunnNaposun Kuzum
Git yap cnm ckar belki al idrr testi smdi yap ins ckar@busraangell canımm meraktan test yapasım war
Gitmeye üşeniyorum kardeşim gelck belki ona aldıririm insallh wardr yaaGit yap cnm ckar belki al idrr testi smdi yap ins ckar
İns cnm ckar senn cksn bari birimiz mutlu olsn ins ckar bana at fotogrfi cnm bakalmGitmeye üşeniyorum kardeşim gelck belki ona aldıririm insallh wardr yaa
Cock icin nelerle ugrsyrsn baksana o kucik sey karnımzda olsun dye kac gunden beri dgru duzgun uyumyrz cnm yaGitmeye üşeniyorum kardeşim gelck belki ona aldıririm insallh wardr yaa
Aynen ya eşimde kızıyorum strese gdiyom diye ama elimde olan bişey değil kuzu hele böle arada kalmk çok kötü gecikmn war ama neşter negatf insan neapcagini sasriyorCock icin nelerle ugrsyrsn baksana o kucik sey karnımzda olsun dye kac gunden beri dgru duzgun uyumyrz cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?