Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bilmiyorum ki canım

Günaydın Hanımlar !..
Bu ay hepimizin ayı olsun inşallah Rabbim kendisine açılan elleri edilen duaları geri çevirmez inşallah bizleri de kapısından elleri dolu duaları kabul olmuş olarak döndürsün hepimizin gönül muradlarını tez vakitte versin

Cok tskr ederim canim bu guzel dileklerin icin Allahin insallah sizlere en kisa zamanda kismet eder dualarim sizinle canim

Hayırlı olsun canım inşAllah testin bozuk değildir benim gibi ve hayal kırıklığına uğramazsın.. Rabbim bebişini sana bağışlasın ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Sagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlar

Sagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlar
O zamannn yaşasınnn Hayırlı olsun canım tekrardan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah Darısı da biz bekleyenlere olsun Âminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…