- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
Amin canımm adetimin geçmesini bekleyeceğim geç döllenme olsuysa çıkmaz diye tahmin ediyorumSagol canim benim. Ins sen de gebesindir. Adet zamanin gelmis test yap mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımm adetimin geçmesini bekleyeceğim geç döllenme olsuysa çıkmaz diye tahmin ediyorumSagol canim benim. Ins sen de gebesindir. Adet zamanin gelmis test yap mutlaka
Ahh canım benim inşallah öyledir hayırlısı bakalım adet günüm geçsin diye bekleyeceğim merak ediyorum ama çıkmaz diye test yağmıyorum tekrarHiiic belirti olmadan hamile olan arkadaslarda var. Birde ilk gebelikte anlamaman normal. İkinci gebelik olsa daha iyi anlasilir bazi belirtiler. Bende oglumda buyukte gec ogrendim ve hiiic anlamadim belirti vs
Ayyy benim kuzucuğumda bardaymış ruh ikizim göğüs ucu acımasını çoğu yerde belirt olarak okudum canım biliyor Muş'un :) inşallah hamileyizdirCanımm benimde 3 gün kaldı göğüs ucum acıyo onun dışında bişey yook. Çıkmama ihtimali var tabi adetin geçince yap tekraar
İnşAllah olmazsın ve tüm bekleyenler Olarak adet olmamakla kalmayıp olumlu sonuçlar alırız tatlımmİnsallh kuzum insallhh bnmde Bat yarın dün sabh test negatf ti arada adet ağrım oluyo insallh olmam dua et bnm icin
Kızlar kocaman bir negatif gördüm testte Niye böyle oldu ki anlamadım
Günün geçti miKızlar kocaman bir negatif gördüm testte Niye böyle oldu ki anlamadım
Hayır canım yarın bat günüm.. Dün pozitif görünce heyecan yapmıştım Şimdi elimde kaldı hepsi..Günün geçti mi
Ben olmadım daha,vuma günü kan test yaptırmıştım ne gatifti,çişler de negatif,biraz daha beklemedeyiö bakalım@Saman Alevi @ocak_kizi Chmstry @doruk90 @Ames88 @BaharKenan35 @Kertemeyenkelebek @GorTuu T Tekirdagli4259 @dogakir @Aykiz1986 @durueymen pinksnblues arkadaşlar adet olduysanz yeni batlari alayimmi listeyi düzenleyim
Sende mi adet oldun benim gibiBenim 4 nisan
Aynen canım hayırlısı olsun...G
Yine bir hayal kırıklığı diyorsun .. hayırlısı olsun
Üzülme canım benim belki geç döllenme filandır silik çıktıysa bir daha çıkmayabilir birazcık daha bekle ondan sonra yap bak yarın da benim günüm ama yarın yapmayacağımı azıcık daha bekleyeceğim tam çıkmıyor çünkü moralini sakın bozma Olmazsada hayırlısı Allahtan demekki hayırlı değilmiş Allah gönlüne göre versin canım benim sıkma canınıHayır canım yarın bat günüm.. Dün pozitif görünce heyecan yapmıştım Şimdi elimde kaldı hepsi..
Aynen canım benim doğru söylüyorsun herşey Allah'tan hayırlısı buymuş belli ki... Bat günlerimiz aynı desene ay hadi inşAllah hamişsindir sende Adetim geçerse umudum bi nebze yeşerir bakalım ne olacak yarınÜzülme canım benim belki geç döllenme filandır silik çıktıysa bir daha çıkmayabilir birazcık daha bekle ondan sonra yap bak yarın da benim günüm ama yarın yapmayacağımı azıcık daha bekleyeceğim tam çıkmıyor çünkü moralini sakın bozma Olmazsada hayırlısı Allahtan demekki hayırlı değilmiş Allah gönlüne göre versin canım benim sıkma canını
Âmin canım benim çok sağ ol inşallah sen de Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağına boş bırakmasın aynen ben de senin gibi diyorum günüm bir geçsede rahatlasam biraz ama birazcık mutluyum yinede kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorumAynen canım benim doğru söylüyorsun herşey Allah'tan hayırlısı buymuş belli ki... Bat günlerimiz aynı desene ay hadi inşAllah hamişsindir sende Adetim geçerse umudum bi nebze yeşerir bakalım ne olacak yarın
Kaptırmamak elimizde aslında ama işte vakti gelen adet tavan yapmış hormonlar.. Günlük hayattaki sıkıntılar şunlar bunlar derken elde olan hopp uçuyor bi bakmışsın kendini çoktan kaptırmışsın Aminn canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah.. İçimde şuan hareketlilik var sanki akıntım oluyormuş gibi ve kasılıyor vajinam yani birden kendimi sıkarken buluyorum bu neden olur ki acabaÂmin canım benim çok sağ ol inşallah sen de Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağına boş bırakmasın aynen ben de senin gibi diyorum günüm bir geçsede rahatlasam biraz ama birazcık mutluyum yinede kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum
Sabah early predictor ile test yaptım canım. Kocaman tek bi çizgi çıktı yine negatifAmiiiiinnnn canim ins. Cok mutlu olurum senin adina
Sabah early predictor ile test yaptım canım. Kocaman tek bi çizgi çıktı yine negatifAmiiiiinnnn canim ins. Cok mutlu olurum senin adina