• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Hiiic belirti olmadan hamile olan arkadaslarda var. Birde ilk gebelikte anlamaman normal. İkinci gebelik olsa daha iyi anlasilir bazi belirtiler. Bende oglumda buyukte gec ogrendim ve hiiic anlamadim belirti vs
Ahh canım benim inşallah öyledir hayırlısı bakalım adet günüm geçsin diye bekleyeceğim merak ediyorum ama çıkmaz diye test yağmıyorum tekrar

Canımm benimde 3 gün kaldı göğüs ucum acıyo onun dışında bişey yook. Çıkmama ihtimali var tabi adetin geçince yap tekraar :KK36:
Ayyy benim kuzucuğumda bardaymış ruh ikizim :KK19: göğüs ucu acımasını çoğu yerde belirt olarak okudum canım biliyor Muş'un :) inşallah hamileyizdir o_O

Hayır canım yarın bat günüm.. Dün pozitif görünce heyecan yapmıştım Şimdi elimde kaldı hepsi..:110:
Üzülme canım benim belki geç döllenme filandır silik çıktıysa bir daha çıkmayabilir birazcık daha bekle ondan sonra yap bak yarın da benim günüm ama yarın yapmayacağımı azıcık daha bekleyeceğim tam çıkmıyor çünkü moralini sakın bozma Olmazsada hayırlısı Allahtan demekki hayırlı değilmiş Allah gönlüne göre versin canım benim sıkma canını

Üzülme canım benim belki geç döllenme filandır silik çıktıysa bir daha çıkmayabilir birazcık daha bekle ondan sonra yap bak yarın da benim günüm ama yarın yapmayacağımı azıcık daha bekleyeceğim tam çıkmıyor çünkü moralini sakın bozma Olmazsada hayırlısı Allahtan demekki hayırlı değilmiş Allah gönlüne göre versin canım benim sıkma canını
Aynen canım benim doğru söylüyorsun herşey Allah'tan hayırlısı buymuş belli ki... Bat günlerimiz aynı desene ay hadi inşAllah hamişsindir sende :KK9:Adetim geçerse umudum bi nebze yeşerir bakalım ne olacak yarın :KK76:

Aynen canım benim doğru söylüyorsun herşey Allah'tan hayırlısı buymuş belli ki... Bat günlerimiz aynı desene ay hadi inşAllah hamişsindir sende :KK9:Adetim geçerse umudum bi nebze yeşerir bakalım ne olacak yarın :KK76:
Âmin canım benim çok sağ ol inşallah sen de Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağına boş bırakmasın aynen ben de senin gibi diyorum günüm bir geçsede rahatlasam biraz ama birazcık mutluyum yinede kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum

Âmin canım benim çok sağ ol inşallah sen de Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağına boş bırakmasın aynen ben de senin gibi diyorum günüm bir geçsede rahatlasam biraz ama birazcık mutluyum yinede kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum
Kaptırmamak elimizde aslında ama işte vakti gelen adet tavan yapmış hormonlar.. Günlük hayattaki sıkıntılar şunlar bunlar derken elde olan hopp uçuyor bi bakmışsın kendini çoktan kaptırmışsın :silah: Aminn canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah.. İçimde şuan hareketlilik var sanki akıntım oluyormuş gibi ve kasılıyor vajinam yani birden kendimi sıkarken buluyorum bu neden olur ki acaba :KK57:

Son 3 gün benimde çok merak ediyorum aslında görenebilirim ama yapmicam adet günümü bekliyorum heyecanla

Back