• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kaptırmamak elimizde aslında ama işte vakti gelen adet tavan yapmış hormonlar.. Günlük hayattaki sıkıntılar şunlar bunlar derken elde olan hopp uçuyor bi bakmışsın kendini çoktan kaptırmışsın :silah: Aminn canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah.. İçimde şuan hareketlilik var sanki akıntım oluyormuş gibi ve kasılıyor vajinam yani birden kendimi sıkarken buluyorum bu neden olur ki acaba :KK57:
Bilmiyorum ki canım

20170308_090716.jpg
20170308_090716.jpg kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr :eek:

images (26).jpg

Günaydın Hanımlar !..
Bu ay hepimizin ayı olsun inşallah Rabbim kendisine açılan elleri edilen duaları geri çevirmez inşallah bizleri de kapısından elleri dolu duaları kabul olmuş olarak döndürsün hepimizin gönül muradlarını tez vakitte versin

Çok sevindin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı sağlıklı eylesin evladını inşallah sağlıkla kolay doğumla kucağına alırsın meleğini ♥
Cok tskr ederim canim bu guzel dileklerin icin Allahin insallah sizlere en kisa zamanda kismet eder dualarim sizinle canim

Hayırlı olsun canım inşAllah testin bozuk değildir benim gibi ve hayal kırıklığına uğramazsın.. Rabbim bebişini sana bağışlasın ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :anne::KK200:
Sagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlar

Sagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlar
O zamannn yaşasınnn:KK68::KK9: Hayırlı olsun canım tekrardan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :dua: Darısı da biz bekleyenlere olsun Âminnn :dua::dua:

Back