- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
EvetSende mi adet oldun benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetSende mi adet oldun benim gibi
Bilmiyorum ki canımKaptırmamak elimizde aslında ama işte vakti gelen adet tavan yapmış hormonlar.. Günlük hayattaki sıkıntılar şunlar bunlar derken elde olan hopp uçuyor bi bakmışsın kendini çoktan kaptırmışsın Aminn canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah.. İçimde şuan hareketlilik var sanki akıntım oluyormuş gibi ve kasılıyor vajinam yani birden kendimi sıkarken buluyorum bu neden olur ki acaba
Canım adet oldum ama kimyasal olduğu için ne zaman olur bi daha ki adetim tam bilmiyorum nisanın 4 ile 9 arası olabilirZeytin_yesili @ocak_kizi @Chmstry @doruk90 @Ames88 @BaharKenan35 @Kertemeyenkelebek Mor_cicek @Tekirdagli4259 @dogakir Aykiz1986 @durueymen @pinksnblues arkadaşlar adet olduysanz yeni batlari alayimmi listeyi düzenleyim
Çok sevindin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı sağlıklı eylesin evladını inşallah sağlıkla kolay doğumla kucağına alırsın meleğini ♥Eki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Cok tskr ederim canim bu guzel dileklerin icin Allahin insallah sizlere en kisa zamanda kismet eder dualarim sizinle canimÇok sevindin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı sağlıklı eylesin evladını inşallah sağlıkla kolay doğumla kucağına alırsın meleğini ♥
Hayırlı olsun canım inşAllah testin bozuk değildir benim gibi ve hayal kırıklığına uğramazsın.. Rabbim bebişini sana bağışlasın ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahEki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Sagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlarHayırlı olsun canım inşAllah testin bozuk değildir benim gibi ve hayal kırıklığına uğramazsın.. Rabbim bebişini sana bağışlasın ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Hoşgeldin ekliyorm canimEsr02 Merhaba canım Günaydın beni de ekler misin listeye bata 6 gün var 14 mart
Tebrikler hayrli olsun canım hamiss sultanimmEki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Cok tskr ederim canim benimTebrikler hayrli olsun canım hamiss sultanimm
O zamannn yaşasınnn Hayırlı olsun canım tekrardan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah Darısı da biz bekleyenlere olsun ÂminnnSagol canim ben yurt disinda yasiyorum buradaki testlerin yanilma payi yok burdaki testlere kan kadar guvenirler doktorlar kendileri soyluyor bunu o yuzden burda kan vermeye bile gerek duymazlar
Senide hamis Sultan yaptım canım darısı bizim başımıza ☺Cok tskr ederim canim benim
Hayırlı olsun canım sen sanki rüyanda görmüştün demi öyle hatırlıyorumEki Görüntüle 1963978 Eki Görüntüle 1963978 kizlarrrrr hamileyimmmm cok sukurrr
Sagol canim evet canim gordum hamile bir arkadasim bana kahve verdi kopukluyduHayırlı olsun canım sen sanki rüyanda görmüştün demi öyle hatırlıyorum
Tesekkurler canimAykiz1986 tebrikler. Saglıkla tamamlarsın inşallah. Darısı başımıza amin
Ayen olmuş sana ne güzel kan değerinde yüksek çıkar inşallah darisi bana ve tüm isteyenlere olsunSagol canim evet canim gordum hamile bir arkadasim bana kahve verdi kopukluydu