• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Ben Ekim ayında 10 haftalik düşük yaptım. Adet dönemimde sancı olurdu sadece bu ay kasiklarimdaki ağrı çok fazla oldu hala ara ara batmalar yaşıyorum. Çok akintim yok ama yine de var yani. 5 aydır oldu olacak diye bekliyoruz ama nasip işte. Bu ay olacak mı bilmiyorum adet olursam eğer ovulasyon testi alacağım bide onu deneyeceğim.

Ben Ekim ayında 10 haftalik düşük yaptım. Adet dönemimde sancı olurdu sadece bu ay kasiklarimdaki ağrı çok fazla oldu hala ara ara batmalar yaşıyorum. Çok akintim yok ama yine de var yani. 5 aydır oldu olacak diye bekliyoruz ama nasip işte. Bu ay olacak mı bilmiyorum adet olursam eğer ovulasyon testi alacağım bide onu deneyeceğim.
Canim. Benim de yumurtlamadan sonra cok akintim olmadi camasiri kirletiyordu ama asiri degil. Surekli islakti vajina etrafi ve beyazdi akinti

Canim annem hamile oldugunu bir iki gunluk adeti olunca anlarmis
Bende lekelenme seklinde oldu ama bazi insanlarda kanama cok olabiliyor. Eger tamamen bittiyse adetin bi test yap derim. Negatifse de kafanda soru isareti kalmaz.
Evde son bi test var yarın onu yapayım canım inşallah güzel bi sonuç alırım.

Canim. Benim de yumurtlamadan sonra cok akintim olmadi camasiri kirletiyordu ama asiri degil. Surekli islakti vajina etrafi ve beyazdi akinti

Seninki hamilelikle mi sonuçlandı. Ben diğerinde 1 aylık evliydim üzerine adet gördükten 10 gün sonra tekrar bi kanamam oldu çok az 1 gün bile sürmeden öyle öğrendim öküzden tecrübesizim şuan.

Kaç haftalık? Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da bütün bekleyenlerin başına. Hamilelerin duası kabul olurmuş çokça dua et bize de
Bes haftalik son adet tarihine gore hesaplayinca canim kan testi yaptirdim pozitif ama daha doktora gitmedim yarin gidicem.

Kaç haftalık? Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da bütün bekleyenlerin başına. Hamilelerin duası kabul olurmuş çokça dua et bize de
Canim ins isteyen herkese rabbim saglikli ahlaki hayirli evlat versin. Ben gebe olanlari gordukce cok seviniyorum

Çok güzel bir duygu Rabbim hayırlısını nasip etsin kalp atışlarını da en yakın zamanda duyarsın inşallah
Amin canim ya. Simdi de acaba kimyasal gebelik olacak mi diye korkuyorum. hcg 19 cikti daha cok yeni yarin tekrar test yaptircam ins hormonlar duzenli artar da kimyasal gebelik olmaz

Aynen ben de çok mutlu oluyorum tez zamanda isteyen herkes bebek sahibi olur inşallah. Senelerce olmayan insanları çok iyi anlıyorum şimdi.
Ben daha bu ay biraktim yasmini. Bir ay beklemek cok zor geldi inan. Aylarca senelerce bebek sahibi olmayan bekleyenler var cok zormus. Rabbim kimseyi bekletmesin.

Ben daha bu ay biraktim yasmini. Bir ay beklemek cok zor geldi inan. Aylarca senelerce bebek sahibi olmayan bekleyenler var cok zormus. Rabbim kimseyi bekletmesin.

Aynen öyle 5 aydır bekliyorum gerçi dusukten sonra normal ama o bebeğin kalp atışını duydum ve hissettim o yüzden bekleyemiyorum bin önce olsun istiyorum

Back