İnsallh adet olmazsn kuzummBenimde adet gecikti ama kan testini tekrar yaptırcağım kahverengi leke gelmişti dün sabah daha bişey yok bakalım cumaya kan testi düşünüyorum bende
Bariz var canim hayirli olsun . sabah tekrarla daha koyu cikacaktir.
Biraz daha beklicem canım en azından hafta sonunu görelimSabret kuzum birazdaha bncee
İlişkinin olduğu zamanla döllenme aynı günlardi zaten canım ama yapmayayım ben yoksa moralim bozulcak zaten bu gidişle Allahım sanki ilk çocuğumİliskinin uzerinfen geven tarih degil dollwnme tarihi onemli bu da iliskiden iki gun sonrada olabilir. Benim de 6 gundu dun erken test yaptim cikmadi. En erken 4 gun kala oda hassas testle cikiyor yine garanti degil.
Aynen canim bnce de moral bozukluğundan bişey değil sabret hafta sonunu bekle insallh hamilesindrrrBiraz daha beklicem canım en azından hafta sonunu görelim
İlişkinin olduğu zamanla döllenme aynı günlardi zaten canım ama yapmayayım ben yoksa moralim bozulcak zaten bu gidişle Allahım sanki ilk çocuğum
Aminn inşAllah kuzum sabah tekrardan test yapcam onda da çift çizgi görürsem öyle ekleTest bozuk gbi gözükmüyor net gözüküyor ikinci çizgi tekrardan hayrli olsun rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin listeye hamis die ekleyyim mi bitanm
İnsallh kuzum insallhh bnmde Bat yarın dün sabh test negatf ti arada adet ağrım oluyo insallh olmam dua et bnm icinAminn inşAllah kuzum sabah tekrardan test yapcam onda da çift çizgi görürsem öyle ekleRabbim sana da Bana da ve tüm bekleyenlere de çift çizgileri göstersin inşAllah
Canim silik cikmis var gibi hayirli olsun
Oldum maalesef ve bir gün sürdü@Saman Alevi @ocak_kizi @Chmstry @doruk90 @Ames88 @BaharKenan35 @Kertemeyenkelebek @GorTuu @Tekirdagli4259 @dogakirAykiz1986 @durueymen pinksnblues arkadaşlar adet olduysanz yeni batlari alayimmi listeyi düzenleyim
Nasıl bir gün sürdü rengi nasıldı canimOldum maalesef ve bir gün sürdüyeni bat tarihim 2 nisan
Pazartesi sabah koyu kırmızı başladı öğlene kadar öyle devam etti akşama doğru kahveye döndü ve gece kalkıp baktığımda pedde hiçbirşey yoktu silince kahve leke geldi. Bugün de pedde hiçbirşey yok. Ben de anlamadım canım ama bir problem olduğu kesinNasıl bir gün sürdü rengi nasıldı canim
Test yaptin mi canim . cunku kanaman cok az olmusPazartesi sabah koyu kırmızı başladı öğlene kadar öyle devam etti akşama doğru kahveye döndü ve gece kalkıp baktığımda pedde hiçbirşey yoktu silince kahve leke geldi. Bugün de pedde hiçbirşey yok. Ben de anlamadım canım ama bir problem olduğu kesin
Sagol canim benim. Ins sen de gebesindir. Adet zamanin gelmis test yap mutlakaAnladım canım inşallah öyledir.. ben de hiç adet belirtisi yok o kafamı karıştırsınaçıkcası hayırlı olsun bu arada :)
Olabilir bi doktora git kuzuPazartesi sabah koyu kırmızı başladı öğlene kadar öyle devam etti akşama doğru kahveye döndü ve gece kalkıp baktığımda pedde hiçbirşey yoktu silince kahve leke geldi. Bugün de pedde hiçbirşey yok. Ben de anlamadım canım ama bir problem olduğu kesin
Canim yuksek nabiz. Ben gecmiste spor yaptigim icin kalp atisim azdir kendim hissedemem ve 70 i gecmez. Ama 100 u geciyordu genelde. Lekelenme karinda batma sanci ve bel agrisi. Yorgunluk da var. Bi de yumurtlamadan bu yana akintim hic kesilmediKızlar sizin belirtileriniz neler acaba ?
Test yapmadım canım çünkü dün kırmızı başladı ya pek ihtimal vermedim. Bir de benim adetlerim hep sancılı olur bu da aynen normal adetim gibi sancıyla geldi kanama bitince sancı da bitti. Açıkçası yine negatif görmekten korkuyorum. Bir de arada sağ kasıkta batma dışında hiç belirtim yok.Test yaptin mi canim . cunku kanaman cok az olmus
Canim annem hamile oldugunu bir iki gunluk adeti olunca anlarmisTest yapmadım canım çünkü dün kırmızı başladı ya pek ihtimal vermedim. Bir de benim adetlerim hep sancılı olur bu da aynen normal adetim gibi sancıyla geldi kanama bitince sancı da bitti. Açıkçası yine negatif görmekten korkuyorum. Bir de arada sağ kasıkta batma dışında hiç belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?