Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Sabret kuzum birazdaha bncee
Biraz daha beklicem canım en azından hafta sonunu görelim
İliskinin uzerinfen geven tarih degil dollwnme tarihi onemli bu da iliskiden iki gun sonrada olabilir. Benim de 6 gundu dun erken test yaptim cikmadi. En erken 4 gun kala oda hassas testle cikiyor yine garanti degil.
İlişkinin olduğu zamanla döllenme aynı günlardi zaten canım ama yapmayayım ben yoksa moralim bozulcak zaten bu gidişle Allahım sanki ilk çocuğum

Biraz daha beklicem canım en azından hafta sonunu görelim

İlişkinin olduğu zamanla döllenme aynı günlardi zaten canım ama yapmayayım ben yoksa moralim bozulcak zaten bu gidişle Allahım sanki ilk çocuğum
Aynen canim bnce de moral bozukluğundan bişey değil sabret hafta sonunu bekle insallh hamilesindrrr

Test bozuk gbi gözükmüyor net gözüküyor ikinci çizgi tekrardan hayrli olsun rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin listeye hamis die ekleyyim mi bitanm
Aminn inşAllah kuzum sabah tekrardan test yapcam onda da çift çizgi görürsem öyle ekle Rabbim sana da Bana da ve tüm bekleyenlere de çift çizgileri göstersin inşAllah

Aminn inşAllah kuzum sabah tekrardan test yapcam onda da çift çizgi görürsem öyle ekle Rabbim sana da Bana da ve tüm bekleyenlere de çift çizgileri göstersin inşAllah
İnsallh kuzum insallhh bnmde Bat yarın dün sabh test negatf ti arada adet ağrım oluyo insallh olmam dua et bnm icin

İnş canım inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda tabiki sağlıkla

Test yaptin mi canim . cunku kanaman cok az olmus

Olabilir bi doktora git kuzu

Test yaptin mi canim . cunku kanaman cok az olmus
Test yapmadım canım çünkü dün kırmızı başladı ya pek ihtimal vermedim. Bir de benim adetlerim hep sancılı olur bu da aynen normal adetim gibi sancıyla geldi kanama bitince sancı da bitti. Açıkçası yine negatif görmekten korkuyorum. Bir de arada sağ kasıkta batma dışında hiç belirtim yok.

Canim annem hamile oldugunu bir iki gunluk adeti olunca anlarmis
Bende lekelenme seklinde oldu ama bazi insanlarda kanama cok olabiliyor. Eger tamamen bittiyse adetin bi test yap derim. Negatifse de kafanda soru isareti kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…