- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
Kac gun var ?Kızlar idrar tahlilim silik çıktı adetime daha var kana erken mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gun var ?Kızlar idrar tahlilim silik çıktı adetime daha var kana erken mi sizce
Fotoğraf yükle Can'ım bizde görelim olmaz mı
Hayitlisi olsun canim. Kantestinyapinca beni de etiketle. Ins pozitif olur sonuc. ☺Ay insallah kizlar . Heycanlandim simdi
Ben 20 tl test aldım üstünde 99 doğru sonuç verir diyor inş olmustur cnmtebrikler dirwk gozukuyo kan verin netlesir.artik bu testelrede guvenilmiyo.gerci testlerde degil sorun bizde her cizgiye evt var diyorz :))
bu net canim seninki icin demedim zaten.hatali olsa bu kadr net cikmaz.var hayirlisiylaBen 20 tl test aldım üstünde 99 doğru sonuç verir diyor inş olmustur cnm
7 gün önce yaptım bende çok şaşkınım erken gebelik testi 20 tlik kesin sonuç diyorKiz bu pozitifyaa :) hadi simdikten gozun aydin canim . Kiz adetten 7 gun oncemi yaptin testi?
Kan testi yapar yapmaz yazıcam çok saolHayitlisi olsun canim. Kantestinyapinca beni de etiketle. Ins pozitif olur sonuc. ☺
Ama canim pek emin degilim cunki bu cizgi yarim saat sonra ortaya cikti ama bilmiyorum acaba olabilirmiki .
İçimi rahatlatın cnm çok saol allah herkese hayırlısını versinbu net canim seninki icin demedim zaten.hatali olsa bu kadr net cikmaz.var hayirlisiyla
Erken gebelik testiyse dogru olabilir canim. Onlar daha hassas oluyor. Hadi hayirli olsun. Saglicakla kucagina alirsin ins.Kan testi yapar yapmaz yazıcam çok saol
Erken gebelik testiyse dogru olabilir canim. Onlar daha hassas oluyor. Hadi hayirli olsun. Saglicakla kucagina alirsin ins.
insallah canim aminİçimi rahatlatın cnm çok saol allah herkese hayırlısını versin