- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
Tesekkur ederim canim benim ☺Can'ım ben gördüm hadi hayırlı olsun
Yumurtlama zamanini biliyor musun cnm? Gec dollenme olursa su an duraklama donemin olabilir. Belirtiler kisiden kisiye degisir. Sabahan testi tekrarla benceKızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Ay canım sen burdasııın:)) Bilemedim ya tam hatırlamıyorum şubatın 20 kerinden sonraydı 25 filan gibi herhaldeYumurtlama zamanini biliyor musun cnm? Gec dollenme olursa su an duraklama donemin olabilir. Belirtiler kisiden kisiye degisir. Sabahan testi tekrarla bence
Canim ben gec yumurtladim. Gecen pazartesi kanda cikmadi adetime 4 gun kala. Cuma gunu adet gunumdu idrar testi yaptim cikmadi. Dun idrarda cikti bu gun kanda baktirdim 19 . ben gec yumurtlama oldugunu biliyorum cunku cok sancim ve akintim oldu. Belki gec yumurtlamadir. Ben de adet olabilirim. Diyordum kac gundur . kasik ve bel agrisi vardi. Lekelenme de oldu bir kac kez damla seklinde ama kesildi.Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Anladım canım inşallah öyledir.. ben de hiç adet belirtisi yok o kafamı karıştırsınaçıkcası hayırlı olsun bu arada :)Canim ben gec yumurtladim. Gecen pazartesi kanda cikmadi adetime 4 gun kala. Cuma gunu adet gunumdu idrar testi yaptim cikmadi. Dun idrarda cikti bu gun kanda baktirdim 19 . ben gec yumurtlama oldugunu biliyorum cunku cok sancim ve akintim oldu. Belki gec yumurtlamadir. Ben de adet olabilirim. Diyordum kac gundur . kasik ve bel agrisi vardi. Lekelenme de oldu bir kac kez damla seklinde ama kesildi.
Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Hayrli olsun balim çok sevindim ☺ Bat 8 martmi
Benim 4 nisan@Saman Aleviocak_kizi Chmstry D doruk90 A Ames88 @BaharKenan35 @Kertemeyenkelebek Mor_cicek T Tekirdagli4259 dogakir Aykiz1986 durueymen pinksnblues arkadaşlar adet olduysanz yeni batlari alayimmi listeyi düzenleyim
TM canım insallh bi dahaki aya hamis olursunBenim 4 nisan
Hiiic belirti olmadan hamile olan arkadaslarda var. Birde ilk gebelikte anlamaman normal. İkinci gebelik olsa daha iyi anlasilir bazi belirtiler. Bende oglumda buyukte gec ogrendim ve hiiic anlamadim belirti vsAnladım canım inşallah öyledir.. ben de hiç adet belirtisi yok o kafamı karıştırsınaçıkcası hayırlı olsun bu arada :)
Bariz var canim hayirli olsun . sabah tekrarla daha koyu cikacaktir.
Sabret kuzum birazdaha bnceeArkadaşlar saat 12 yi geçtiğine göre bata son 6 sizce yarın erken gebelik testi alıp yapayım mıYa da bekleyeyim mi cumartesi günü ilişkinin üzerinden 12gün geçmiş olucak az da olsa çıkar gibi ama bilemedim
İliskinin uzerinfen geven tarih degil dollwnme tarihi onemli bu da iliskiden iki gun sonrada olabilir. Benim de 6 gundu dun erken test yaptim cikmadi. En erken 4 gun kala oda hassas testle cikiyor yine garanti degil.Arkadaşlar saat 12 yi geçtiğine göre bata son 6 sizce yarın erken gebelik testi alıp yapayım mıYa da bekleyeyim mi cumartesi günü ilişkinin üzerinden 12gün geçmiş olucak az da olsa çıkar gibi ama bilemedim
9 mart bat canımm ay inşAllah test bozuk değildir ve bebişim benimledir dua edin kızlarHayrli olsun balim çok sevindim ☺ Bat 8 martmi
Test bozuk gbi gözükmüyor net gözüküyor ikinci çizgi tekrardan hayrli olsun rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin listeye hamis die ekleyyim mi bitanm9 mart bat canımm ay inşAllah test bozuk değildir ve bebişim benimledir dua edin kızlarRabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?