Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??

Yumurtlama zamanini biliyor musun cnm? Gec dollenme olursa su an duraklama donemin olabilir. Belirtiler kisiden kisiye degisir. Sabahan testi tekrarla bence

Yumurtlama zamanini biliyor musun cnm? Gec dollenme olursa su an duraklama donemin olabilir. Belirtiler kisiden kisiye degisir. Sabahan testi tekrarla bence
Ay canım sen burdasııın:)) Bilemedim ya tam hatırlamıyorum şubatın 20 kerinden sonraydı 25 filan gibi herhalde

Canim ben gec yumurtladim. Gecen pazartesi kanda cikmadi adetime 4 gun kala. Cuma gunu adet gunumdu idrar testi yaptim cikmadi. Dun idrarda cikti bu gun kanda baktirdim 19 . ben gec yumurtlama oldugunu biliyorum cunku cok sancim ve akintim oldu. Belki gec yumurtlamadir. Ben de adet olabilirim. Diyordum kac gundur . kasik ve bel agrisi vardi. Lekelenme de oldu bir kac kez damla seklinde ama kesildi.

Anladım canım inşallah öyledir.. ben de hiç adet belirtisi yok o kafamı karıştırsınaçıkcası hayırlı olsun bu arada :)

Canımm benimde 3 gün kaldı göğüs ucum acıyo onun dışında bişey yook. Çıkmama ihtimali var tabi adetin geçince yap tekraar

Anladım canım inşallah öyledir.. ben de hiç adet belirtisi yok o kafamı karıştırsınaçıkcası hayırlı olsun bu arada :)
Hiiic belirti olmadan hamile olan arkadaslarda var. Birde ilk gebelikte anlamaman normal. İkinci gebelik olsa daha iyi anlasilir bazi belirtiler. Bende oglumda buyukte gec ogrendim ve hiiic anlamadim belirti vs

Arkadaşlar saat 12 yi geçtiğine göre bata son 6 sizce yarın erken gebelik testi alıp yapayım mı Ya da bekleyeyim mi cumartesi günü ilişkinin üzerinden 12gün geçmiş olucak az da olsa çıkar gibi ama bilemedim

Sabret kuzum birazdaha bncee

İliskinin uzerinfen geven tarih degil dollwnme tarihi onemli bu da iliskiden iki gun sonrada olabilir. Benim de 6 gundu dun erken test yaptim cikmadi. En erken 4 gun kala oda hassas testle cikiyor yine garanti degil.

Benimde adet gecikti ama kan testini tekrar yaptırcağım kahverengi leke gelmişti dün sabah daha bişey yok bakalım cumaya kan testi düşünüyorum bende

9 mart bat canımm ay inşAllah test bozuk değildir ve bebişim benimledir dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşAllahh
Test bozuk gbi gözükmüyor net gözüküyor ikinci çizgi tekrardan hayrli olsun rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin listeye hamis die ekleyyim mi bitanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…