Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ya dayanamayip test yaptim az once ve bata daha 5 gun var biliyorum cok erken ama dayanamadim ve sanki coook hafif bi silik cizgi var kizlar bakarmisin sizde lutfen
Bende belirtiler devam sancilar arada kokuya hassaslik. Bugun erken gebelik testi yaptim certain marka kocaman negatif olmadi galiba yine. Hakkimizda hayirlisi umutlar baska bahara.
Bu testte var canım ama beta hcg düşük sanırım ondan tam net çıkmamış hayırlı olsun :)
Ama canim pek emin degilim cunki bu cizgi yarim saat sonra ortaya cikti ama bilmiyorum acaba olabilirmiki .Bu testte var canım ama beta hcg düşük sanırım ondan tam net çıkmamış hayırlı olsun :)
Olmasa hiç çıkmazdı Can'ım benceAma canim pek emin degilim cunki bu cizgi yarim saat sonra ortaya cikti ama bilmiyorum acaba olabilirmiki .
Kan testi yaptır Can'ım testlerle hiç uğraşma bende hala bekliyorum korkuyorum gitmeye kanda baktırmak için tam 4 gün gecikti adetYarin bidaha denesimmiki
Canim bence test yap yine, zaten cikmassa kan testi yaptircan . 4 gun gecmis, adetin duzenlimi canimKan testi yaptır Can'ım testlerle hiç uğraşma bende hala bekliyorum korkuyorum gitmeye kanda baktırmak için tam 4 gün gecikti adet
Son üç ay düzenliydi Can'ım bir gün artıyordu en fazla ama geliyordu gününde test yaptım bu sayfada denk gelmişsindir yüklemiştim ama kan testi yaptırmadım maalesef yarın normal test yaparım çıkmazsa biraz daha bekleyip kanda baktırmaya giderimCanim bence test yap yine, zaten cikmassa kan testi yaptircan . 4 gun gecmis, adetin duzenlimi canim
Fotoğraf yükle Can'ım bizde görelim olmaz mıKızlar idrar tahlilim silik çıktı adetime daha var kana erken mi sizce
Canim tahminime gore 5 gun gec yumurtladim ondan diye dusunuyorum.. Test yapmadim ama yumurtlama belirtiletim cok barizdiTebrikler kuzum da 4 gun gecikmeye beta az degilmi
Insallah vardir canim bendeki de cok silik bir cizgiydi dun. Bu gun kanda baktirdim pozitif ☺Kizlar ya dayanamayip test yaptim az once ve bata daha 5 gun var biliyorum cok erken ama dayanamadim ve sanki coook hafif bi silik cizgi var kizlar bakarmisin sizde lutfen
Canim telefonunda resmi kes boyutunu kucult yukler. Boyut buyuk diye yuklemiyorKizlar resim yukleyemiyorum
Gordum canim cok silik yarin da tekrarla. Belirginlesirse kesin gebesin