• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kizlar ya dayanamayip test yaptim az once ve bata daha 5 gun var biliyorum cok erken ama dayanamadim ve sanki coook hafif bi silik cizgi var kizlar bakarmisin sizde lutfen:110::bicak::kızgın::olamaz:

Canım resmi kırp yükle yada hızlıresim.com sitesine yükleyip kopyala burayaa

Bende belirtiler devam sancilar arada kokuya hassaslik. Bugun erken gebelik testi yaptim certain marka kocaman negatif olmadi galiba yine. Hakkimizda hayirlisi umutlar baska bahara.

Canımm merhabaa. Umudunu kaybetme hiç belli olmaz.benm bat. 11 mart sanki adet olcam gibi sancılar vaar

Hic oldumu sizde boyle bir durum. Cunku once bembeyazdi cizgi yoktu, sonra yarim saat sonra falan oyle bi cizgi meydana cikti .

Canim bence test yap yine, zaten cikmassa kan testi yaptircan . 4 gun gecmis, adetin duzenlimi canim
Son üç ay düzenliydi Can'ım bir gün artıyordu en fazla ama geliyordu gününde test yaptım bu sayfada denk gelmişsindir yüklemiştim ama kan testi yaptırmadım maalesef yarın normal test yaparım çıkmazsa biraz daha bekleyip kanda baktırmaya giderim :(

Evet bakalim fotolara. Kertemeyenkelebek umidini yitirme sende hamissindir insallah

Kizlar ya dayanamayip test yaptim az once ve bata daha 5 gun var biliyorum cok erken ama dayanamadim ve sanki coook hafif bi silik cizgi var kizlar bakarmisin sizde lutfen:110::bicak::kızgın::olamaz:
Insallah vardir canim bendeki de cok silik bir cizgiydi dun. Bu gun kanda baktirdim pozitif ☺

Back