• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Insallah canim carsamba gunu belli olur insallah vardir bebis bende fark ettim belirtilerimiz ayni umarim bende senin gibi sansli olurum
Ins canim benim. Ama cizgi cok silik yarin test yaptigimda cikmazsa dite korkuyorum. Ins test yaniltmiyordur.

Canim elini kalbine ya da bilegine koy nabzini hissedince 60 sn boyunca say. 80 ustu yuksek demek 100 ustu cok yuksek. Ama bunu dinlenme halinde yap. Hareket halinde nabiz yuksek cikar zaten
Canim az once denedim ama 60 ustu cikiyor 70 olmadan saniye doluyo

Kızlar ben dün adet oldum :KK42:gerçi bi garip oldu bu sefer. Dün başladı akşama doğru tamamen kahveye döndü. bugün henüz bişey gelmedi peçeteyle silince çok koyu kahve leke geldi.

Bata 2 gün var ama rüyamda çoktan adet oldum :olamaz: Ne zor şeymiş şu beklemek... :KK43:

Esr02 Esr02 cnm yarn bat sende durumlar nasl?

Kizlar bata 6 gun kala erken gebelik testinde cikar mi acaba bilgisi olan var mi

Valla bende ruyamda hamile arkadasimin elinden kahve ictim bat bugun insallah cikar ruyam yarin test yapacam

Canimmmm 6 gun daha cok erken bende onceki hamilegimdr 6 gun kala yapmistim cikmadi 5 gunde cikmadi 4 gun kala hayalet cizgi vardi hemen umidini yitirme 6 gun var daha
Ama erken gebelik testi canim bu olsa cikmaz mi ki? Okudugum yazilarda 8 gun kala bile cikiyormus. Az da olsa hayalet gorunmez mi?

Ben bu ay hicc test yapmadim rekor kirdim valla oncedem baslardim hemen bu defa yapmak istemedim ama yarin yapacam adet gunumu gecmis oluyorum

Canım.nasilsin.belirtilerin devam ediyor mı? Ben dün test yaptım negatif çıktı
Bende belirtiler devam sancilar arada kokuya hassaslik. Bugun erken gebelik testi yaptim certain marka kocaman negatif olmadi galiba yine. Hakkimizda hayirlisi umutlar baska bahara.

Yok yaa hepsi yalan sirf satmak icin en sagkiklisi 4 gun kala gebelik testler nezamab yumurtladini biliyomusun
Tahmin ediyorum akintidan sadece. Ama emin de degilim. Supheli iliskiden 12 gun gecti. Yumurtlama oncesi iliskiyi biraktik kiz bebis icin 2 oglum var. Rabbim nasip etmemis daha demek ki Hakkimizda hayirlisi olsun.

Back