- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Nezaman yumurtladin canimBelki de su an yasadigim belirtilerin nedeni gec yumurtlamamdir olabilir. Onumuzdeki ay lh testi yapicam bakalim.
kan testi yaptırsan çıkar mı mesela yumurtlamadan 6 gün geçerse?Canım adetımın 11 gunu gecen perşembe gunu yumurtladım. Bugun 16. Gunu hatta 17. Gune gırdık sanırım. Yanı yumurtlamadan 6 gun gectı.
Kan testinde 8 gun sonra hcg yukselmeye basliyor.vidrara gecmesi de 12 gun suruyormus.kan testi yaptırsan çıkar mı mesela yumurtlamadan 6 gün geçerse?
Akintima gore 13. De yumurtladim. Ama lh testi yapmadigim icin emin degilim. Belki gec yumurtladim akintim olmadi.Nezaman yumurtladin canim
Kizlar kan testinin sonucunu aldim. test sonucum 19 ☺
4 gun gecmisti canim. 10 dan yukarsi gebe demek 5 ile 10 arasi muhtemel gebelikne demek yani? regline kaç gün vardı bi de?
Amin canim. Ins geimizi nur topu gibi evlatlari olurHayırlı olsun canıminşallah Düzenli şekilde 2 katına çıkar ve sağlıklı bi hamişlik geçirirsin darısı biz bekleyenlere inşAllah
Tesekkur ederim canim darısı size :)tebriklerrrrrrrr canıııım benim .
İnşAllah canımAmin canim. Ins geimizi nur topu gibi evlatlari olur
Tebrikler kuzum da 4 gun gecikmeye beta az degilmiTesekkur ederim canim darısı size :)
Peki belirtilerin nelerdi canim? Mesela bende sol kasigimda batma var adet olacak gibi agri oluyor arada. Bugun bacaklarim agriyor. Kokular cok burnuma geliyor ve keskin kokular midemi bulandiriyor bir sure. İs yaparken cabuk yoruluyorum nefesim kesiliyor gibi oluyorum. Goguslerim dolgunlasmadi sanki dairesi genisledi.Canimmmm 6 gun daha cok erken bende onceki hamilegimdr 6 gun kala yapmistim cikmadi 5 gunde cikmadi 4 gun kala hayalet cizgi vardi hemen umidini yitirme 6 gun var daha
Canim benimde 6 gun var ne gibi belirtilerin var? Ben erken gebelik testi yaptim ama markayla ilgili de cok sikayet okudum nette.Ayy kizlar benide alin araniza , bata 6 gun kaldi
Olabilir canim.kızlar 7 gün varya akşam kan testi vereyim diyorum. En azından azıcık bile olsa rakamlar 0-5 den farklı çıkar belki dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?