Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Belki de su an yasadigim belirtilerin nedeni gec yumurtlamamdir olabilir. Onumuzdeki ay lh testi yapicam bakalim.

Hayırlı olsun canıminşallah Düzenli şekilde 2 katına çıkar ve sağlıklı bi hamişlik geçirirsin darısı biz bekleyenlere inşAllah

Son düzenleme:
Canimmmm 6 gun daha cok erken bende onceki hamilegimdr 6 gun kala yapmistim cikmadi 5 gunde cikmadi 4 gun kala hayalet cizgi vardi hemen umidini yitirme 6 gun var daha
Peki belirtilerin nelerdi canim? Mesela bende sol kasigimda batma var adet olacak gibi agri oluyor arada. Bugun bacaklarim agriyor. Kokular cok burnuma geliyor ve keskin kokular midemi bulandiriyor bir sure. İs yaparken cabuk yoruluyorum nefesim kesiliyor gibi oluyorum. Goguslerim dolgunlasmadi sanki dairesi genisledi.

kızlar 7 gün varya akşam kan testi vereyim diyorum. En azından azıcık bile olsa rakamlar 0-5 den farklı çıkar belki dimi?

Kizlar ya dayanamayip test yaptim az once ve bata daha 5 gun var biliyorum cok erken ama dayanamadim ve sanki coook hafif bi silik cizgi var kizlar bakarmisin sizde lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…