Nabzini nasil anliyosun canimCanim bi de son 7 gundur nabzim daha hizli aliyor ve guclu kalp altislarim var dinlenme aininda bile 90 ile 100 arasi bazen 100 ustu. Hizli nabiz da gebelik belirtisi olabiyor
Hahah valla oyle ya ben hatirlamazssin diye oyle yazdim ama budefa iyi degismicem :)Senin eklemiştim zaten masallahhh bi işim tutturamadin canım :)
Canim elini kalbine ya da bilegine koy nabzini hissedince 60 sn boyunca say. 80 ustu yuksek demek 100 ustu cok yuksek. Ama bunu dinlenme halinde yap. Hareket halinde nabiz yuksek cikar zatenNabzini nasil anliyosun canim
Ins canim benim. Ama cizgi cok silik yarin test yaptigimda cikmazsa dite korkuyorum. Ins test yaniltmiyordur.Insallah canim carsamba gunu belli olur insallah vardir bebis bende fark ettim belirtilerimiz ayni umarim bende senin gibi sansli olurum
Canim az once denedim ama 60 ustu cikiyor 70 olmadan saniye doluyoCanim elini kalbine ya da bilegine koy nabzini hissedince 60 sn boyunca say. 80 ustu yuksek demek 100 ustu cok yuksek. Ama bunu dinlenme halinde yap. Hareket halinde nabiz yuksek cikar zaten
Canim genelde 4 gun kala cikiyorKizlar bata 6 gun kala erken gebelik testinde cikar mi acaba bilgisi olan var mi
Canim genelde 4 gun kala cikiyor
Canım.nasilsin.belirtilerin devam ediyor mı? Ben dün test yaptım negatif çıktıKizlar bata 6 gun kala erken gebelik testinde cikar mi acaba bilgisi olan var mi
Canimmmm 6 gun daha cok erken bende onceki hamilegimdr 6 gun kala yapmistim cikmadi 5 gunde cikmadi 4 gun kala hayalet cizgi vardi hemen umidini yitirme 6 gun var dahaKocaman bir negatif cikti
Umutlar baska bahara artik...
Ama erken gebelik testi canim bu olsa cikmaz mi ki? Okudugum yazilarda 8 gun kala bile cikiyormus. Az da olsa hayalet gorunmez mi?Canimmmm 6 gun daha cok erken bende onceki hamilegimdr 6 gun kala yapmistim cikmadi 5 gunde cikmadi 4 gun kala hayalet cizgi vardi hemen umidini yitirme 6 gun var daha
Bende belirtiler devam sancilar arada kokuya hassaslik. Bugun erken gebelik testi yaptim certain marka kocaman negatif olmadi galiba yine. Hakkimizda hayirlisi umutlar baska bahara.Canım.nasilsin.belirtilerin devam ediyor mı? Ben dün test yaptım negatif çıktı
Yok yaa hepsi yalan sirf satmak icin en sagkiklisi 4 gun kala gebelik testler nezamab yumurtladini biliyomusunAma erken gebelik testi canim bu olsa cikmaz mi ki? Okudugum yazilarda 8 gun kala bile cikiyormus. Az da olsa hayalet gorunmez mi?
İnsallah hamilesindir canim. Hakkinda hayirlisi.Ben bu ay hicc test yapmadim rekor kirdim valla oncedem baslardim hemen bu defa yapmak istemedim ama yarin yapacam adet gunumu gecmis oluyorum
Tahmin ediyorum akintidan sadece. Ama emin de degilim. Supheli iliskiden 12 gun gecti. Yumurtlama oncesi iliskiyi biraktik kiz bebis icin 2 oglum var. Rabbim nasip etmemis daha demek ki Hakkimizda hayirlisi olsun.Yok yaa hepsi yalan sirf satmak icin en sagkiklisi 4 gun kala gebelik testler nezamab yumurtladini biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?