• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Allah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyor[/QUOevet canim cikiyor kandada cikiyor idrar testindede cikiyor ben 2 defa kimyasal gebelik gecirdim

Merymm92. Hamissin bence sen canim bide pembe lekelenme yerlesme kanamasidir insallah. O kanamayi yasayanlar cogunlukla kiz cocuguna hamisdir

Kac gun gecti ve lekenmem oldu diyodun devam ediyor mu
Bu gun dorduncu gun adet olmadim. Ama ben 3 yildir yasmin kullaniyorum . daha bu ay biraktim. Adet duzenim yasmin varken 28 ondan once 30 du. 30 a gore hesaplarsak 2 gun gecti. Bazilari yasminden sonra 28 gunde bir oluyor bazilari eski duzeninde tam bilmiyorum.

Merymm92. Hamissin bence sen canim bide pembe lekelenme yerlesme kanamasidir insallah. O kanamayi yasayanlar cogunlukla kiz cocuguna hamisdir
Ayy insallah canim bu gun misafirlerim vardi yemege. Dun evle ugrastim misafire hazirlik yaptim. Bu gun de yemek corba derken aksam oldu. Misafirlerim gitti. Ama ben de bittim. Yorgunluk gereginden fazla.

Ama yasmine guvenmeyin cunku korunma hapi kullananlarda var aralarinda hamile kalan

Dinlen canim biraz. Hatta bak nedicem, testyap kurtul, varsa vardir belli eder yoksada hic uzulme valla bak . Icin rahatlar en azindan ama benim hislerim evet diyor

Canim daha yeni yaptim testi idrar felan tutmadim. Belki sabah daha belirgin olur . sabah da yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptırcam. Cikmazsa da kismet napalim
Günün geçtiyse o zaman direk git kan tahlili yaptır bence canım kesin çözüm :) hber ver bize de hayırlı olsun bakalım ;)

Canım benim de bat 14 mart.bugun normal test yaptım öğleden sonra negatif çıktı.Yarın denersen bana da haber verirmisin
Yarın yapmam herhalde canım bi de yaparsam erken gebelik testi yaparım bakalım bi de onu deneyelim :) çarşamba günü erken gebelik testi yaparım haber veririmmutlaka merak etme :)

Günün geçtiyse o zaman direk git kan tahlili yaptır bence canım kesin çözüm :) hber ver bize de hayırlı olsun bakalım :KK66:
Veririm canim gecen hafta pazartesi yaptirdim negatifti yarin okul bittikten sonra gidebilirsem kan vereyim. Ozel hatanede muayene olmadan acilden kan verebiliyor muyuz bilen varmi yarin cok vaktim olmacak da

Belirtin var mı canım.?
Valla bilemiyorum ki canım acaba kendimi mi dinliyorum yoksa belirti mi bilmiyorum kasıklarımda ağrı var baya belirgin uyku hali yorgunluk var bazen de baş ağrısı ama bunlar bahardan da olabilir diyorum bazen ;) olursa ikinci çocuğum olacak onda da yorgunluk uyku hali olmuştu hep bakalım hayırlısı inş hepimizin isteği gerçekleşir

Veririm canim gecen hafta pazartesi yaptirdim negatifti yarin okul bittikten sonra gidebilirsem kan vereyim. Ozel hatanede muayene olmadan acilden kan verebiliyor muyuz bilen varmi yarin cok vaktim olmacak da
Verilebiliyor tabi.
Ben prolaktin için çok kere gittim.
Yeter ki tahlil parasını verin diyor :)

Bazıları kabul etmiyo ama bi sor istersen bakalım sağlık ocağı da ertesi güne bırakıyo Allahım bu günler geçmiyor gerçekten :)

Back