- 26 Ekim 2016
- 869
- 504
- 103
Allah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyor[/QUOevet canim cikiyor kandada cikiyor idrar testindede cikiyor ben 2 defa kimyasal gebelik gecirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyor[/QUOevet canim cikiyor kandada cikiyor idrar testindede cikiyor ben 2 defa kimyasal gebelik gecirdim
Evet canim kahverengi oldu bir kac kez dun ve bu sabah pembe oldu. Ama cok cok az kahverengi olan camasirimda bir damla pembe olani da ben tuvalet kagidi kullaninca fark ettimKac gun gecti ve lekenmem oldu diyodun devam ediyor mu
Hos geldin canimAyy kizlar benide alin araniza , bata 6 gun kaldi
Bu gun dorduncu gun adet olmadim. Ama ben 3 yildir yasmin kullaniyorum . daha bu ay biraktim. Adet duzenim yasmin varken 28 ondan once 30 du. 30 a gore hesaplarsak 2 gun gecti. Bazilari yasminden sonra 28 gunde bir oluyor bazilari eski duzeninde tam bilmiyorum.Kac gun gecti ve lekenmem oldu diyodun devam ediyor mu
Ayy insallah canim bu gun misafirlerim vardi yemege. Dun evle ugrastim misafire hazirlik yaptim. Bu gun de yemek corba derken aksam oldu. Misafirlerim gitti. Ama ben de bittim. Yorgunluk gereginden fazla.Merymm92. Hamissin bence sen canim bide pembe lekelenme yerlesme kanamasidir insallah. O kanamayi yasayanlar cogunlukla kiz cocuguna hamisdir
Günün geçtiyse o zaman direk git kan tahlili yaptır bence canım kesin çözüm :) hber ver bize de hayırlı olsun bakalımCanim daha yeni yaptim testi idrar felan tutmadim. Belki sabah daha belirgin olur . sabah da yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptırcam. Cikmazsa da kismet napalim
Yarın yapmam herhalde canım bi de yaparsam erken gebelik testi yaparım bakalım bi de onu deneyelim :) çarşamba günü erken gebelik testi yaparım haber veririmmutlaka merak etme :)Canım benim de bat 14 mart.bugun normal test yaptım öğleden sonra negatif çıktı.Yarın denersen bana da haber verirmisin
Bu ay yasmini birkatim canim icmedim.Ama yasmine guvenmeyin cunku korunma hapi kullananlarda var aralarinda hamile kalan
Belirtin var mı canım.?Yarın yapmam herhalde canım bi de yaparsam erken gebelik testi yaparım bakalım bi de onu deneyelim :) çarşamba günü erken gebelik testi yaparım haber veririmmutlaka merak etme :)
Veririm canim gecen hafta pazartesi yaptirdim negatifti yarin okul bittikten sonra gidebilirsem kan vereyim. Ozel hatanede muayene olmadan acilden kan verebiliyor muyuz bilen varmi yarin cok vaktim olmacak daGünün geçtiyse o zaman direk git kan tahlili yaptır bence canım kesin çözüm :) hber ver bize de hayırlı olsun bakalım
Valla bilemiyorum ki canım acaba kendimi mi dinliyorum yoksa belirti mi bilmiyorum kasıklarımda ağrı var baya belirgin uyku hali yorgunluk var bazen de baş ağrısı ama bunlar bahardan da olabilir diyorum bazen olursa ikinci çocuğum olacak onda da yorgunluk uyku hali olmuştu hep bakalım hayırlısı inş hepimizin isteği gerçekleşirBelirtin var mı canım.?
Verilebiliyor tabi.Veririm canim gecen hafta pazartesi yaptirdim negatifti yarin okul bittikten sonra gidebilirsem kan vereyim. Ozel hatanede muayene olmadan acilden kan verebiliyor muyuz bilen varmi yarin cok vaktim olmacak da
Bazıları kabul etmiyo ama bi sor istersen bakalım sağlık ocağı da ertesi güne bırakıyo Allahım bu günler geçmiyor gerçekten :)Veririm canim gecen hafta pazartesi yaptirdim negatifti yarin okul bittikten sonra gidebilirsem kan vereyim. Ozel hatanede muayene olmadan acilden kan verebiliyor muyuz bilen varmi yarin cok vaktim olmacak da
Yarin bi baktirayim o zaman ☺Verilebiliyor tabi.
Ben prolaktin için çok kere gittim.
Yeter ki tahlil parasını verin diyor :)
Hamilesin canım kan testi wer biCanim ben test yaptim bu gun dun lekelenme oldu pembe ara ara da kahverengi geliyordu. Sonuc bu hamile miyim sizce ? Ilk defa cok silik de olsa ikinci cizgi cikti Eki Görüntüle 1963356