- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
150 metre ilerde saglik ocagi var aslinda canm tam senin dedigin gibi ertesi gunu beklemek cok zor geliyorBazıları kabul etmiyo ama bi sor istersen bakalım sağlık ocağı da ertesi güne bırakıyo Allahım bu günler geçmiyor gerçekten :)
İnşallah güzel haberler verirsiniz bize :)Yarin bi baktirayim o zaman ☺
Ayy ins canim. Saglikli ahlakli ve hayirli evlat(lar) nasip etsin hepimize mevlam.Hamilesin canım kan testi wer bi
Amiiinnnn. En kisa zamanda herkesden mujde aliriz insİnşallah güzel haberler verirsiniz bize :)
Aminnnnnn insallhh canımAyy ins canim. Saglikli ahlakli ve hayirli evlat(lar) nasip etsin hepimize mevlam.
12 mart mi sizinkide benimki de 12 mart :) belirti var mi hicAyy kizlar benide alin araniza , bata 6 gun kaldi
Ewt kızlar ilk hamisimizi listede yeniliyorum
Insalla olumlu haber alirsin canim.belirtilerin varmiydiIns kanda da cikar da test yaniltmiyordur. Yarin kan testi sonucunu alir almaz yazicam mutlaka.
Amin canim. Yumurtlama testi yapmadim ama akintiya gore yumurtladigim gunden beri bel ve kasık agrilarim oldu. Son bir jac gundur camadirima cok az ara ve ya tuvalet kagidiyla sildigimde gelen lekelenme oldu ben acaba adet mi olacagim diye dusundum. Cunku adetten once de az kan gelir daha sonra asıl adetim başlar. Onun dışında midemde sürekli yanma hissi var.Insalla olumlu haber alirsin canim.belirtilerin varmiydi
Canim benimde kasiklarda hep batma var ve migde yanmasi bendede var bakalim bende carsamba test yapacam insallah cift cizgiyi gorurumAmin canim. Yumurtlama testi yapmadim ama akintiya gore yumurtladigim gunden beri bel ve kasık agrilarim oldu. Son bir jac gundur camadirima cok az ara ve ya tuvalet kagidiyla sildigimde gelen lekelenme oldu ben acaba adet mi olacagim diye dusundum. Cunku adetten once de az kan gelir daha sonra asıl adetim başlar. Onun dışında midemde sürekli yanma hissi var.
Benimde akimtim var sarimsiBi de yumurtlamadan sonra azalan ama surekli akintim var. Beyaz süt kesigi gibi
Sarimsi akintim da oluyor. Camasirlarim sarardi hep ama ben peceteye alinca beyaz duruyor.Benimde akimtim var sarimsi
Anladim canim sagol cevapladigin icinSarimsi akintim da oluyor. Camasirlarim sarardi hep ama ben peceteye alinca beyaz duruyor.
Senin eklemiştim zaten masallahhh bi işim tutturamadin canım :)Canim benimde kasiklarda hep batma var ve migde yanmasi bendede var bakalim bende carsamba test yapacam insallah cift cizgiyi gorurum
Canim belirtilerimiz benzer. Bir haftadir adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi. Ama olmadim. Ins kimizin de bebebisi vardir ve tutunurlar bize sımsıkıCanim benimde kasiklarda hep batma var ve migde yanmasi bendede var bakalim bende carsamba test yapacam insallah cift cizgiyi gorurum
Canim bi de son 7 gundur nabzim daha hizli aliyor ve guclu kalp altislarim var dinlenme aininda bile 90 ile 100 arasi bazen 100 ustu. Hizli nabiz da gebelik belirtisi olabiyorAnladim canim sagol cevapladigin icin
Insallah canim carsamba gunu belli olur insallah vardir bebis bende fark ettim belirtilerimiz ayni umarim bende senin gibi sansli olurumCanim belirtilerimiz benzer. Bir haftadir adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi. Ama olmadim. Ins kimizin de bebebisi vardir ve tutunurlar bize sımsıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?