Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Insalla olumlu haber alirsin canim.belirtilerin varmiydi
Amin canim. Yumurtlama testi yapmadim ama akintiya gore yumurtladigim gunden beri bel ve kasık agrilarim oldu. Son bir jac gundur camadirima cok az ara ve ya tuvalet kagidiyla sildigimde gelen lekelenme oldu ben acaba adet mi olacagim diye dusundum. Cunku adetten once de az kan gelir daha sonra asıl adetim başlar. Onun dışında midemde sürekli yanma hissi var.

Bi de yumurtlamadan sonra azalan ama surekli akintim var. Beyaz süt kesigi gibi

Canim benimde kasiklarda hep batma var ve migde yanmasi bendede var bakalim bende carsamba test yapacam insallah cift cizgiyi gorurum

Canim benimde kasiklarda hep batma var ve migde yanmasi bendede var bakalim bende carsamba test yapacam insallah cift cizgiyi gorurum
Canim belirtilerimiz benzer. Bir haftadir adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi. Ama olmadim. Ins kimizin de bebebisi vardir ve tutunurlar bize sımsıkı

Canim belirtilerimiz benzer. Bir haftadir adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi. Ama olmadim. Ins kimizin de bebebisi vardir ve tutunurlar bize sımsıkı
Insallah canim carsamba gunu belli olur insallah vardir bebis bende fark ettim belirtilerimiz ayni umarim bende senin gibi sansli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…