• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Allah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyor
Çıkıyor canım ama kalitesiz yumurta döllendiği için rahim atıyormuş çoğu kadın kimyasal gebelik yaşadığının farkına varmıyormuş nette öyle yazıyordu

Kızlar benimde umutlar bitti bu ay kırmızıları gördüm yine nasip olmadımı olmuyor doktor kontrolünde 2 yumurta çatlamıştı 2sinden biri bile tutmamış:KK43: çarşamba günü için tekrardan doktordan randevu aldım bu sefer direk aşılama isteyicem... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar...
Aşılama ne kadar tutuyor biliyormusun maddi okarak? Sorasında olmazsa tüp bebek nekadar bir de? Benim bu konularda hiç bilgim yok da

Ben bu ay da negatifi görünce, aşılama tüp bebek olsa nası olur diye düşünmeye başladım bakalım

Ya ben de çıkaramadım az az oldu ama 3 damla suyla karıştırmış onu yeni öğrendim ☺
Evet okudum da ben hayatta iğne batiramam kendime.nasil suyla karıştırmış acaba tekrar damlalikta idrar damlatılan yere mı damlatmis acaba

Kızlar farkındamisinz kimse adet olmadı günleri geçti @Kertemeyenkelebek @ocak_kizi R Rebelion18
Zeytin_yesili Zeytin_yesili Mor_cicek Mor_cicek kızlar durumlar nasıl sizde
Canim ben test yaptim bu gun dun lekelenme oldu pembe ara ara da kahverengi geliyordu. Sonuc bu hamile miyim sizce ? Ilk defa cok silik de olsa ikinci cizgi cikti
20170306_233643.jpg

Bişey sorcam bi de ben :) benim BAT 14 mart Yarın 7 çarşamba 6 gün kalmış olcak şu erken gebelik testlerinden alsam 6 gün kala çıkar mı acaba

Valla canım ikinci çizgi belli oluyo aslında ama yine de yarın falan bidaha tekrarla istersen inş bebiş vardır
Canim daha yeni yaptim testi idrar felan tutmadim. Belki sabah daha belirgin olur . sabah da yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptırcam. Cikmazsa da kismet napalim

Bişey sorcam bi de ben :) benim BAT 14 mart Yarın 7 çarşamba 6 gün kalmış olcak şu erken gebelik testlerinden alsam 6 gün kala çıkar mı acaba
Canım benim de bat 14 mart.bugun normal test yaptım öğleden sonra negatif çıktı.Yarın denersen bana da haber verirmisin

Back