Senin hala ihtimalin var canım . Gecikmen olmadı normal testte cikmayabilirHayrlisi canım bnde normal test yaptim negatiff hakkımızda hayrlisi olsun
Bu 2. Gun gectiŞimdi yap adetin gectiyse
Yap o zmn bekliyorzBu 2. Gun gecti
Bilmiyom canım da umut yokSenin hala ihtimalin var canım . Gecikmen olmadı normal testte cikmayabilir
Inşallah vardır en azından güzel haberler alalım da umut olsunBilmiyom canım da umut yok
Aynen ya insallhInşallah vardır en azından güzel haberler alalım da umut olsun
Ben regl oldum
Yapiyon mu canmYap o zmn bekliyorz
Üzülme canım hayrlisi olsunBen regl oldumee senin test ne çıktı?
Aa hadi yaBen regl oldumee senin test ne çıktı?
Canım o adet oldu.Zeytin_yesili neaptin can durumlar nasil
Yaa tuhh neTSE hayrlisi olsun balimCanım o adet oldu.
Hayrlisi olsun canımKızlar benimde umutlar bitti bu ay kırmızıları gördüm yine nasip olmadımı olmuyor doktor kontrolünde 2 yumurta çatlamıştı 2sinden biri bile tutmamışçarşamba günü için tekrardan doktordan randevu aldım bu sefer direk aşılama isteyicem... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar...
Kuzum büyük ihtimal gene kimyasal yaşadım ya sancı ile koca bi parça geldi et gibi annemi çağırdım baktı düşük yapmışsın sen dedi hayret ettiğim tek şey annem ağladı dıruma ben sanki hiç bişi olmamış gibi sessiz sakindimZeytin_yesili neaptin can durumlar nasil
Teşekkür ederim hosbuldum canim:)İnsallh cnm ekliyorum hoşgeldin aramıza :)
Kıyamam ya agladimi üzülmeyin kuzum ya Allh hayırlısını wersinKuzum büyük ihtimal gene kimyasal yaşadım ya sancı ile koca bi parça geldi et gibi annemi çağırdım baktı düşük yapmışsın sen dedi hayret ettiğim tek şey annem ağladı dıruma ben sanki hiç bişi olmamış gibi sessiz sakindim
Her şeyde bir hayr vardır kuzum ölüm , doğum ve nikahın saati şaşmazmış Rabbim cümlemize tez vakitte hayrlısı ile nasip etsin anneliği inşallahKıyamam ya agladimi üzülmeyin kuzum ya Allh hayırlısını wersin
Allah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyorKuzum büyük ihtimal gene kimyasal yaşadım ya sancı ile koca bi parça geldi et gibi annemi çağırdım baktı düşük yapmışsın sen dedi hayret ettiğim tek şey annem ağladı dıruma ben sanki hiç bişi olmamış gibi sessiz sakindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?