Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

@GorTuu test yaptın mı?
Benim de 6 günüm var ama dayanamayıp test yaptım

Rahim duvarına nasıl bakılıyor

Rahim duvarına nasıl bakılıyor
Ya bilmiyorum geçen merdiven icersinde konuşurken hepsi rahmini elle çok sertlik varmı ben de var şuan ama daha önce nasıldı bilmiyorum normalde yumuşak olur dediler çocuk tutnunca sert olurmuş:) ne kadar doğru inan bilmiyorum ama

Muhakkak vardır haklılık payı fakat sadece kalınlık değildir vardır farklı bir tarafı daha. Sonuçta ebeler elle.muayenede anlıyor yöntem aynı. Bir de şöyle birsey var adete yakın rahim duvarı kalinlasiyor, ondan kaynaklı da olabilir sertlik.

Evet haklısın canım orda büyüklerimiz tabi bildiklerini söylediler ben ilk defa duyunca bilemedim bata 3 gün var hayırlısı olur inşallah

Benim kan sonucum negatif bu ay pek umutluydum ama,bat yarın , o da gerçi düzensiz oluyor ,bu ay zamanında olurum diye bekliyorum gerçi,11. Gün yumurtama bakmıştı doktor ona göre sölemişti günü

selam hanımlar beni de aranıza alır mısınız?yalnız benim batlar son aylarda çok şaştı normalde 28 günde olurdum ama ocak ayında 21 günde şubatta ise 25 günde oldum.bu sefer de takvim 10 martı gösteriyor hesaplayıcılardan hesapladım onlarda 8 mart.yani ne zaman olacağımı bilmiyorum.sizce nasıl hesaplamalıyım

Hoşgeldin canım hiç bi bilgim yok bilemedim ki

Hoşgeldin canım hiç bi bilgim yok bilemedim ki
olmazsa ben en geç olanı baz alayım canım sen ekle beni 10 mart olarak bakalım hayırlısı olsun bende adetten 1 hafta önce göğüslerde şişlik ve hassasiyet başlardı bu ay ne hassasiyet var ne şişlik bakalım hayırlısı kasık ve bel ağrım var ama gerçi her ay oluyor da işte neyse.birde idrarım bir haftadır gittikçe koyulaşmaya başladı.

Ekliyorum canım insallh hamilesindr

Bat bugün ama gelen giden yok. Hassas test yaptım oda negatif . Bu ayda nasip değilmiş

Ekliyorum canım insallh hamilesindr
inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız inşallah aslında bu ay hiç öyle düşünmedim de kafaya ta takmadım eskisi gibi.çünkü bir buçuk yıldır yaşamadığım belirti kalmamıştı.bu ay olacağına bıraktım aslında.bakalım hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…