- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Ikimiz icinde yarin ola hayrola ins yuzumuz gulerYarın ola hayrola
aminnIkimiz icinde yarin ola hayrola ins yuzumuz guler
yarın belli olur inşallah:)Tebrik ediyorum vallahi ☺ İnşallah hamilesindir. Ben de merak ettim iyice.. Buradan takip edeceğim
yarın belli olur inşallah:)
ben doktora gidicem. kan testi yapar herhaldeYarinda gelmezse test yapalim mi
Ins canim senin ne zamandiYarın test yapicm kısmetse kızlar insallh pozitif çıkar dua edinn
Yarin mi gideceksin lekelenme icin miben doktora gidicem. kan testi yapar herhalde
yarın. lekelenmeden ziyade gebelik var mı yok mu ortaya çıkarYarin mi gideceksin lekelenme icin mi
Anladim canim hadi bakalim hayirli haberlerini alalim ins eger gelmezse bende sali gunu test yaptiririmyarın. lekelenmeden ziyade gebelik var mı yok mu ortaya çıkar
8 mart canım 2 gün kaldiIns canim senin ne zamandi
Merhaba canım.benim de sağ ve sol yumurtalikta ağrı devam ediyor ve bek ağrısı göğüs sizlamasi.ayajta 10 dk dursam oturma isteği oluyor yoksa belim fln kopacak gibi agriyorBata 7 gun kala...
Kasik agrim arada batmalar ozellikle cok yorulunca agriyor. Gogus k.rengisi buyudu. Arsda goguslerim minnak minnak agtiyor. Bakalim neler olacak beklemedeyiz ..
İnsallh cnm ekliyorum hoşgeldin aramıza :)Benim de bat 12 mart beni de ekleyebilir misiniz :) insaLALAH bu ay olur ya ALLAHİM nolur duy sesimi lutfen ya RABBim. Belirtim bu ay da yok ama ALLAHtan umut kesilmez..
İnsaAllah hamilesindir canim benim. Az kaldi guzel haberler veririz insAllah.Merhaba canım.benim de sağ ve sol yumurtalikta ağrı devam ediyor ve bek ağrısı göğüs sizlamasi.ayajta 10 dk dursam oturma isteği oluyor yoksa belim fln kopacak gibi agriyor
Kızlar farkındamisinz kimse adet olmadı günleri geçtiSelanikMuhaciri ocak_kizi @merymm92
@Saman AleviMor_cicek kızlar durumlar nasıl sizde
Kuzum 2 çizgi war gbiBende durumlar böyle tatlım gelen giden yok ama testte 2. Çizgide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?