- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
tamam canim veririm. ay hadi insaAllah cok heyecanliyimm. gelmistir minnakim insAllah. Rabbim hakkimizda hayirlisini versinÇıkar canım.bana da haber vermeyi unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim veririm. ay hadi insaAllah cok heyecanliyimm. gelmistir minnakim insAllah. Rabbim hakkimizda hayirlisini versinÇıkar canım.bana da haber vermeyi unutma
İnşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsuntamam canim veririm. ay hadi insaAllah cok heyecanliyimm. gelmistir minnakim insAllah. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
İnsallh bacim sen ne kadrdr deniyordnnYok canım vermedim ümitli değilim de her ay ağlamak üzülmek çok yıprattı bebek varsa lekelenmem kesilir yoksa da zaten adet olurum bana kalsa bi kaç ay korunup kafamı dinlicem ama eşim izin vermiyo ruh halim çok bozuk sağlıklı düşünemiyorum soğan kürünü incir havuç kürünü denedim adetim sökülünce bal tarçın çörek otu kürü yapıcam inşallah tez vakitte Rabbim kucaklarımızı doldursun hayrlısı ile
6 Aylık evliyim canım ilk günden bu yana deniyoruz 32 yaşında olacam mayıstaİnsallh bacim sen ne kadrdr deniyordnn
İnsallh bacim bidaha ki aya hamis olursnben de lekelenmeye başladım. adet olacağım biliyorum. umutlar başka bahara kaldı
Hoşgeldin cnmBenim de bat 14 mart bakalım nolcak
Hoşgeldin ediyormuş hmn cnmBeni de listeye ekler misiniz Bat 12 Mart
Üzülme kuzum karın ağrısına bakma sen hamiskende agrirYapmadım tatlım hiç bişey bugün adet günüm daha gelen giden yok ama karın ağrısı var gelecek sanırım
İnsallh hamilesindr cnmBen olmadim ve durum hala bu...
Yerlesme kanamasi olabilir kuzuYA kızlar anlamıyorum çok sancım var midem bulanıyor hafif kahve akıntım var adetim den iki gün öncesi bat ım Pazartesiydi normalde bu geçen ay da çok düzensiz oldu anlamıyorum ki sadece silince gelen bi akıntı afedersiniz ped var ama bi kaç leke o kadar bugün öğlen oldum böyle anlamıyorum artık böyle olan var mı ya da normal bir durum mu bu
Çıkmaz zaten kuzu bnde yapmaya korkuyom hiç içimde hamişlik hissi yok adet olacam gbi bi his warDayanamadım test yaptım aslan gibi tek çizgi gördüm bat a daha 10 gün var çıkmayacagini bile bile yaptım.belki belirtiler piskolojiktir gecer diye düşündüm ama hala kasık ve vajina ağrısı devam ediyor.
Daha azms be abliss üzüldüğün şeye bak yaşı sıkıntı etme nece yaşlarda dogranlar hamile kalanlar warr6 Aylık evliyim canım ilk günden bu yana deniyoruz 32 yaşında olacam mayısta
KiZ deme hamis olmayasın belki bu da yerlesme kanamasdrrbenim lekelenmem kesildi canım
inşallah valla yarın bi olsun hayırlısıyla :)K
KiZ deme hamis olmayasın belki bu da yerlesme kanamasdrr
Hayrlisi kuzum insallh hamssndrinşallah valla yarın bi olsun hayırlısıyla :)
Bende bende inşallah hamişimdirHayrlisi kuzum insallh hamssndr
Ayy o kadr çok isterimki bu topikte ki herkes hamile olsun insallhhh balim sende hamissindr de listeye hamis sultannn die yazarımBende bende inşallah hamişimdir
Tsk canım sende öyle :)Esr02 seviliyorsun bebeğim
Benimde 2 gun kaldi bende test yapmicam carsambaya kadarBata 2 kala günaydınnnnn, busabah evde olmadığım için test yok, ama zaten dünkü erken gebelik testinde çıkmadığına göre , çıkacağı da yok gibi, bakalım kısmet
İnsallh canımMrh kizlar adetime duzenli gelirse oniki gun var ins gelmez kirmizilar