Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

İyi geceler canım,bıraktığın yerdeyim.hamilelik belirtileriyle git gel yaşıyorum zaman geçmek bilmiyor.sen nasılsın
Bnde iyiym aynı walla kuzum hatta az önce çamaşır suyu testi yaptım ama bişey anlamadım senin bat ne zmndi

Bnde iyiym aynı walla kuzum hatta az önce çamaşır suyu testi yaptım ama bişey anlamadım senin bat ne zmndi
14 mart ama 13 bence erken yumurtladiysam eğer.camasir suyu testi ne ilk kez duyuyorum iki çocuğum olmasına rağmen

14 mart ama 13 bence erken yumurtladiysam eğer.camasir suyu testi ne ilk kez duyuyorum iki çocuğum olmasına rağmen
Bnde geçen ay faln öğrendim öle bi test war da doğru bi test mi bilmiyom

Benim de 15 mart bat. Devam ediyor musun canım sen bekliyor musun . Benim bi kere oldu sadece hiç umudum yok bu aydan
Canım benim de sadece 10.gun ilişkimiz oldu aslında takvim yumurtlamami 13.gun gösteriyor bilemiyorum.diger günler eşim yoktu şehir dışına çıkması gerekiyordu.sadece belirtilerden dolayı acaba hamile miyim diyorum. Sat 14 mart

Nasıl yapılıyor canım anlatirmjsin
İdrar ini bardağa yapiyon üzerine çamaşır suyu döküyon köpürürse hamilesin kopurmezse değilsin ama onun değişik bi kopurme şekli warmis bnde anlamadım

İdrar ini bardağa yapiyon üzerine çamaşır suyu döküyon köpürürse hamilesin kopurmezse değilsin ama onun değişik bi kopurme şekli warmis bnde anlamadım
Cok ilginçmis.bi karbonat testi duymuştum ben o da aynı şekilde kopururse hamilelik var demekmiş yanlış hatirlamiyorsam

Benimki de isteksiz bu aralar hava soğuk diye adami zorla ayartiyom yinede bi umut bekliyorum

Amin inşallah. Hamile olup düşürmeye çalışanlar doğurup bebeğin canına kiyanlari gördükçe deliriyorum. Allahım öyle insanları cehenneminden hiç çıkartmasın inşallah

Bende beklemeden 3 gün var geç yumurtluyorum. Geçenlerde ilginç bir şey duydum komşumuz ben samimi değilim kendisiyle 4 çocuğu var Hepsi sezaryen olduğu için tüplerini bağlatmış. Ama duydum ki yine hamile şok oldum.Allah verdi mı oluyor ne diyelim bende istiyorum 6 ay önce kürtaj oldum bebek gelişmemişto herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…