İyi geceler canım,bıraktığın yerdeyim.hamilelik belirtileriyle git gel yaşıyorum zaman geçmek bilmiyor.sen nasılsınİyi gecelerrr nasilsinz
Bnde iyiym aynı walla kuzum hatta az önce çamaşır suyu testi yaptım ama bişey anlamadım senin bat ne zmndiİyi geceler canım,bıraktığın yerdeyim.hamilelik belirtileriyle git gel yaşıyorum zaman geçmek bilmiyor.sen nasılsın
14 mart ama 13 bence erken yumurtladiysam eğer.camasir suyu testi ne ilk kez duyuyorum iki çocuğum olmasına rağmenBnde iyiym aynı walla kuzum hatta az önce çamaşır suyu testi yaptım ama bişey anlamadım senin bat ne zmndi
Bnde geçen ay faln öğrendim öle bi test war da doğru bi test mi bilmiyom14 mart ama 13 bence erken yumurtladiysam eğer.camasir suyu testi ne ilk kez duyuyorum iki çocuğum olmasına rağmen
14 mart ama 13 bence erken yumurtladiysam eğer.camasir suyu testi ne ilk kez duyuyorum iki çocuğum olmasına rağmen
Bnde geçen ay faln öğrendim öle bi test war da doğru bi test mi bilmiyom
Canım benim de sadece 10.gun ilişkimiz oldu aslında takvim yumurtlamami 13.gun gösteriyor bilemiyorum.diger günler eşim yoktu şehir dışına çıkması gerekiyordu.sadece belirtilerden dolayı acaba hamile miyim diyorum. Sat 14 martBenim de 15 mart bat. Devam ediyor musun canım sen bekliyor musun . Benim bi kere oldu sadece hiç umudum yok bu aydan
İdrar ini bardağa yapiyon üzerine çamaşır suyu döküyon köpürürse hamilesin kopurmezse değilsin ama onun değişik bi kopurme şekli warmis bnde anlamadımNasıl yapılıyor canım anlatirmjsin
Cok ilginçmis.bi karbonat testi duymuştum ben o da aynı şekilde kopururse hamilelik var demekmiş yanlış hatirlamiyorsamİdrar ini bardağa yapiyon üzerine çamaşır suyu döküyon köpürürse hamilesin kopurmezse değilsin ama onun değişik bi kopurme şekli warmis bnde anlamadım
Aynn cnm da inanmiyom böle şeylere fazlaCok ilginçmis.bi karbonat testi duymuştum ben o da aynı şekilde kopururse hamilelik var demekmiş yanlış hatirlamiyorsam
Canım benim de sadece 10.gun ilişkimiz oldu aslında takvim yumurtlamami 13.gun gösteriyor bilemiyorum.diger günler eşim yoktu şehir dışına çıkması gerekiyordu.sadece belirtilerden dolayı acaba hamile miyim diyorum. Sat 14 mart
Rabbim verecek olduktan sonra tek ilişkiden olur canım.benim ikinci oğlum tek ilişkiden olmuştu kazara.dunyada kısmeti varsa elbet bahanesi oluyorBenimki de isteksiz bu aralar hava soğuk diye adami zorla ayartiyomyinede bi umut bekliyorum
Rabbim verecek olduktan sonra tek ilişkiden olur canım.benim ikinci oğlum tek ilişkiden olmuştu kazara.dunyada kısmeti varsa elbet bahanesi oluyor
İnşallah canım.rabbim isteyen herkese yasattirir inş.Annelik duygusunuAğzından bal damlıyor canım ya amin inşallah olur benim de.
Âmin canım.Amin inşallah. Hamile olup düşürmeye çalışanlar doğurup bebeğin canına kiyanlari gördükçe deliriyorum. Allahım öyle insanları cehenneminden hiç çıkartmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?