- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Canim bende tam bacak agrisi degilde sanki bacagina igne batiyomus gibi oluyordu o ay hamile oldugumu igreniyordum ama malasef ikiside kimyasal gebelikmis bu ay yine oldu yine hamileyim gibi geliyor 7 martta belli olur insallah seninde oyledir
Canım hayırlı olsun yaaa bize de olur bu güzel duygu inş ya bişey sorabilir miyim kaç Aydır bekliyorsunuzY
hiç belirti yok canim ağrı sizi falan yok batma yok bulantı yok beyaz akıntı var ama o bende hep oluyor . Bide ovulasyon testi de koyu çıktı benim
Yaaa,sonucu pazartesi alırsın dediler,doktora zaten bi saat dil dökmüştüm o da göndermiyodu.adetin geçmeden olmaz diyodu,onu ikna ettim laboratuvardakileri ikna edemedim:) erken gebelik testi aldım bakalım,yarın sabah da onu yaparımCanım bizi habersiz bırakma beklemedeyim
25 yine iyiymiş ,70 lira vermiştim ben,muayne parasını aldılar yine de sadwce kan verince deAlıyorlar canm ben dr görünmeden kan verdim 25 tl almstlar dusun ozel pahlı baya
Oo canm senn ki daha cokmus canm cok pahali muayene olsam kan felan benimde tutardı onu gecrdi ozeltam bir kazk iste merk ettgndede devlete gidemysn mecbur kalysn heyecndn25 yine iyiymiş ,70 lira vermiştim ben,muayne parasını aldılar yine de sadwce kan verince de
Yok malesef henüz bata 4 gün var,evde yaptım test daha tek çizgi, bugün de kan verdim devlet hastanesinin önünden geçiyodum,vereyim dedim.onu da pazartesiye sonucu dediler,erken gebelik testi yaparım belki bilmiyom bakalımOo canm senn ki daha cokmus canm cok pahali muayene olsam kan felan benimde tutardı onu gecrdi ozeltam bir kazk iste merk ettgndede devlete gidemysn mecbur kalysn heyecndnsen hamilemsn cnm
Benimde 6 gun kaldi bat 8 cnm erkendn yapma test bende daha once yaptm hep negatif adet gecmesini beklyrm cnm gecerse hemen yapıcam test ins bu ay hepmiz hamile kalrız insYok malesef henüz bata 4 gün var,evde yaptım test daha tek çizgi, bugün de kan verdim devlet hastanesinin önünden geçiyodum,vereyim dedim.onu da pazartesiye sonucu dediler,erken gebelik testi yaparım belki bilmiyom bakalım
İşallahBenimde 6 gun kaldi bat 8 cnm erkendn yapma test bende daha once yaptm hep negatif adet gecmesini beklyrm cnm gecerse hemen yapıcam test ins bu ay hepmiz hamile kalrız ins
Bn de çok istiyorum heyecanla batı bekliyormValla ben de en başta yok çok erken diyodum sonra etrafım hamiş doldu benim istek de haliyle tavan yaptı şimdi önüne geçemiyorum canım yaBelirtiler de artınca iyice umutlandık bakalım sizde durumlar ne
Olabilir doğru canimi
insAllah canm herkez duzen bozulduya olur diyor vucud kendini hazirliyor galiba
5 gun kalms oluyo bat 8 se cnm bnm de 8Benimde 6 gun kaldi bat 8 cnm erkendn yapma test bende daha once yaptm hep negatif adet gecmesini beklyrm cnm gecerse hemen yapıcam test ins bu ay hepmiz hamile kalrız ins
Belki yerleşme dır canOlmadım canım ama sabah kalktığım da kahve rengi lekem gelmiş çok az bekliyorum bi kaç güne adet olurum büyük ihtimal
Hamilesin kuzummKızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Aynn cnm bugn bitti kaldi 5 gun cok heyecnlym :)5 gun kalms oluyo bat 8 se cnm bnm de 8
Canm iste hepimiz anne olmak isteynce testlere verdgmz parann hesabı yok kız bnmde ole cok teste para verdm bu ay kndme soz verdm reglim gecmeden ypmcm baklm iyi sonclr alrz :)İşallahbekleyemiyom ben sabırsız bata 8 kala başladım evde teste zaten,bide internetten 50 li test aldım ucuza gelsin diye artık,yoksa maaşı onlara yatırcam:) bi testler bir de inofolic:)
Test yap canım büyük ihtimal warsa cikarKızlar benimde adetime 3 gün var dünden beri rahminin olduğu kısım kasılıp geriliyor bide sertleşiyor yere eğildimde daha fazla oluyo belim ağrıyo arada bi başım ağrıyor hamile olabilir miyim acaba
Hayrlisi olsun canım sağlıklı biramazn şekilde kucağına alırsın insallhKızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyum
Adetine ne kadr warKan tahlili sonucun 3.75 çıktı test yaptırdığım yerdeki kadın gebelik varda diyemem yokta diyemem dedi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?