Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Doktora görünmeyince ücret alıyorlar mı?

Kızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyum
Ben sana demistim canm hamilesin diye bak cktı gordun mu cok sevindim hayrlisi olsun ins bende hamileyimdr sen g bi belrtin varmydi cnm senn ?

Merhb benım de 13 mart ne belırt var cnm bennde arada adet agrısı oluyor hafıften bel agrısı oluyor

kızlar merhabalar aranızda bacak ağrısı olan var mı acaba ? benim yaklaşık bir haftadır bacaklarım çok ağrıyor bat tarihime de yaklaşık bir hafta var ara ara kasıklarımda da ağrım oluyor acaba bu bacak ağrısı belirti olabilir mi??
bazı yerlerde okumuştum ağrı olabilir diye ancak daha önce 2 kez gebelik geçirdim hiç böyle bir ağrım olmamıştı

Her gebelık bır olmaz cnm. Belırtı olabılır tabıkı ınsallah hamılesındır

Her gebelık bır olmaz cnm. Belırtı olabılır tabıkı ınsallah hamılesındır

haklısın belirtiler hep aynı olmuyor ama umutlanmakta istemiyorum daha geçen hafta doktora gittim yumurtlama zamanlarımda hiç birşey demedi hani yumurta büyümüş ,çatlamış vs. olmucak gibi bu ay ama hiç böyle bir ağrıda yaşamamıştım bazı yerlerde de bacak ağrısı olabilir diye okuyunca sizlere sormak istedim cevap veridiğin için teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun. inş.. sende hamilesindir.

Canim bende tam bacak agrisi degilde sanki bacagina igne batiyomus gibi oluyordu o ay hamile oldugumu igreniyordum ama malasef ikiside kimyasal gebelikmis bu ay yine oldu yine hamileyim gibi geliyor 7 martta belli olur insallah seninde oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…