Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var

Eklentiler

• 20170303_131914.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 83
kızlar özel hastanenin aciline gitsek kan testi yaparlar mı? ve ücretli midir? evimin yakınında özel hastane var da

Dijital test olunca yanılma payı var mıdır bilemedim size sormak istedim

Kızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Tebrikler canım pozitif gözün aydın.. herhangi bir belirtin oldumu son günlerde akıntı vs ... ?

Tebrikler canım pozitif gözün aydın.. herhangi bir belirtin oldumu son günlerde akıntı vs ... ?
Canım hiç bir belirttim yok ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı bulantı falan hiç bir şey yok . Bend3 üzülüyordum hiç belirti yok bu ay da olmadı diye

Canım hiç bir belirttim yok ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı bulantı falan hiç bir şey yok . Bend3 üzülüyordum hiç belirti yok bu ay da olmadı diye
Allah gönlüne göre vermiş canım demekki ummadığın zamanda oluyormuş belkide. Bende de bu ay hiç bir belirti yok kendimi dinlemekten vazgeçtim inşallah senin gibi çift çizgiyi görürüz bizlerde..tekrar tebrikler canım..

Canm hayrli olsun hamilesn benin arkdsmnda gebelik testinde adetne 3 gun varken yaptıbole pozitif cıktı sonra kan testi verdiler baktlar bebek 4.5 haftalkms yani cnm dr gt istersen birde olmayanda gebelk testi poztf cktgni gormedm ben kac kere yaptm hep negatif bence hamilesn yani

Allah razı olsun canım kan verdim özel hastanede doktora gozukmedim ama sadece gebelik testi yapmak istiyorum dedim 1 saate çıkar dediler bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah allahım kimseyi bebekle sınamasın 5 ay olmadı uzun bir zaman değil ama çok zordu yani

Canm bende senn gbi özele gidp kan testi icin gitmistim ama bende sonuc negatifti ins sende pozotif ckar :) amin canm bende 7 aydr deniyorum bu ayda ümitlym belirtim yok ama arada sağ kasgma bir agri gryr ckyor baskada birsey yok iste bende beklyrm 6 gün kaldi cnm benmde :) sonucunu mutlaka yaz beni etiketle hamile oldgnu sole cnm :)

Kızlar benimde adetime 3 gün var dünden beri rahminin olduğu kısım kasılıp geriliyor bide sertleşiyor yere eğildimde daha fazla oluyo belim ağrıyo arada bi başım ağrıyor hamile olabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…