- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Olmadım canım ama sabah kalktığım da kahve rengi lekem gelmiş çok az bekliyorum bi kaç güne adet olurum büyük ihtimalZeytin_yesili adet olmadın dimi can
hamilesin tebriklerKızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyledirhamilesin tebrikler
kanda biraz düşük çıkabilir çünkü daha 1-2 haftalıkmış. adetin geçti mi ?5 aydır bekliyorum korkuyorum kan testinde çıkmazsa diye
Tebrikler canım pozitif gözün aydın.. herhangi bir belirtin oldumu son günlerde akıntı vs ... ?Kızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Tamam daha çok yeni. Bence pazartesi kan verebilirsin :)Yok canım 6 Mart bat 3 gun var daha
Canım hiç bir belirttim yok ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı bulantı falan hiç bir şey yok . Bend3 üzülüyordum hiç belirti yok bu ay da olmadı diyeTebrikler canım pozitif gözün aydın.. herhangi bir belirtin oldumu son günlerde akıntı vs ... ?
Allah gönlüne göre vermiş canım demekki ummadığın zamanda oluyormuş belkide. Bende de bu ay hiç bir belirti yok kendimi dinlemekten vazgeçtim inşallah senin gibi çift çizgiyi görürüz bizlerde..tekrar tebrikler canım..Canım hiç bir belirttim yok ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı bulantı falan hiç bir şey yok . Bend3 üzülüyordum hiç belirti yok bu ay da olmadı diye
Canm hayrli olsun hamilesn benin arkdsmnda gebelik testinde adetne 3 gun varken yaptıbole pozitif cıktı sonra kan testi verdiler baktlar bebek 4.5 haftalkms yani cnm dr gt istersen birde olmayanda gebelk testi poztf cktgni gormedm ben kac kere yaptm hep negatif bence hamilesn yaniKızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Hayırlı olsun:)Kızlar yardımcı olur musunuz test yaptım böyle çıktı üstteki ovulasyon testi dijital olan gebelik testi adetime 3 gun var
Allah razı olsun canım kan verdim özel hastanede doktora gozukmedim ama sadece gebelik testi yapmak istiyorum dedim 1 saate çıkar dediler bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah allahım kimseyi bebekle sınamasın 5 ay olmadı uzun bir zaman değil ama çok zordu yaniCanm hayrli olsun hamilesn benin arkdsmnda gebelik testinde adetne 3 gun varken yaptıbole pozitif cıktı sonra kan testi verdiler baktlar bebek 4.5 haftalkms yani cnm dr gt istersen birde olmayanda gebelk testi poztf cktgni gormedm ben kac kere yaptm hep negatif bence hamilesn yani
Canm bende senn gbi özele gidp kan testi icin gitmistim ama bende sonuc negatifti ins sende pozotif ckar :) amin canm bende 7 aydr deniyorum bu ayda ümitlym belirtim yok ama arada sağ kasgma bir agri gryr ckyor baskada birsey yok iste bende beklyrm 6 gün kaldi cnm benmde :) sonucunu mutlaka yaz beni etiketle hamile oldgnu sole cnm :)Allah razı olsun canım kan verdim özel hastanede doktora gozukmedim ama sadece gebelik testi yapmak istiyorum dedim 1 saate çıkar dediler bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah allahım kimseyi bebekle sınamasın 5 ay olmadı uzun bir zaman değil ama çok zordu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?