Tskler esr02...peki dogrumu kist yok ettip hamile birakiyormysAdetin 7. Günü 1 orta boy kahverengi soğanı ince kabuklarini soyup 1.5 bardak klorsuz suya kaynadikdan sonra atiyosun öle de 5 dk kaynatiyon canm 15 gün dewam ediyon sabh akşam aç karnina
Canım dr a kendim gittim eşim hariç bende herşey normal bakalım demek ki zamanı var ramazandan sonraya kadar beklemeyi düşünüyorum artık bi çabam Yok gelirse gelir ben her ay bekliyorum umarım bir ay da Sevinç'le sonuçlanır her bekleyip muradına kavuşanlar gibiHoşgeldin aramıza canım 11 ay Dr da Bn bekliyorum bakalım bu ay hüsran mi olack
İltihabı söküp atıyor kistleri eritiyor bnde öle biliyorum sogan kurundenmidr çok hamile kalan arkadaşlar warTskler esr02...peki dogrumu kist yok ettip hamile birakiyormys
İnsallh canım insallh senin bat ne zmnCanım dr a kendim gittim eşim hariç bende herşey normal bakalım demek ki zamanı var ramazandan sonraya kadar beklemeyi düşünüyorum artık bi çabam Yok gelirse gelir ben her ay bekliyorum umarım bir ay da Sevinç'le sonuçlanır her bekleyip muradına kavuşanlar gibi
İnsallh gelmez canım6 mart canım gelmesin diye ümit ediyorum bakalım
Aynıyız canım bnde her ay hamileyimm diyorum sonu hüsran artk bi belirti olsa bile psikolojiktr diye geçiştiriyorumBenim de 7 mart, 8 gün kala başladım test yapmaya,biliyom erken daha da.işte aklımda kalacağna yapayım diyom :)belirtiye gelince bana soraanız her ay hamileyim ben,bi sürü belirti var ama olmuyo işte,paikolojik hepsi,bu ay da baya umutluyuö bakalım:):)
Aynen canim herşey allhtan bnmde belirtilerim o yönde zaten batmalar hafif bulantı o kadrBen hiç belirti yaşamıyorum nedense hep adetle aynı çünkü sadece fazla batmalar yaşadım bu sefer ama ona da inanmıyorum yine de rabbimden Ümit kesilmez ol desin yeter
Yaptırdığın kan testinden 2 gün sonra tekrsr yaptır bakalım yükselicekmi.Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim.ve bugun bi daha test yaptim yine ikinci silik cizgi
İçinde kalacağına yaptır canım.Gecikirsen tekrar yaptırırsın aradaki farkı görürsünBat a 4 günüm var kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum
Aynen xanım Zaten önceki gebeliğim dış gebelikti o medenle günümü beklemeyi düşünmüyorum inş sağlıklıdır bu kezİçinde kalacağına yaptır canım.Gecikirsen tekrar yaptırırsın aradaki farkı görürsün
Bende 7 ay önce gecirdim kimyasal gebelik 3 haftalıkken düştü.Aynen xanım Zaten önceki gebeliğim dış gebelikti o medenle günümü beklemeyi düşünmüyorum inş sağlıklıdır bu kez
Hadi hayırlısı olsun bu kez yüzümüz gülsün yavrulamız gelsenin inşaalhBende 7 ay önce gecirdim kimyasal gebelik 3 haftalıkken düştü.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende bugün kan berdim yarın sonucu öğrenicwm hayırlısıyla
Aminnn inşallah canım.Düşüğümde çok ağladım üzüldüm o ara bebek istemiyordum ama duyuncada çok sevinmiştim.Hadi hayırlısı olsun bu kez yüzümüz gülsün yavrulamız gelsenin inşaalh
Aminnn inşallah canım.Düşüğümde çok ağladım üzüldüm o ara bebek istemiyordum ama duyuncada çok sevinmiştim.
Rabbim büyük bu ay yüzümüzü güldürsün.
Kan verirsen sonucu bildir
Dikkat et canım kendine 3.ün inşallah sağlıklı olurda kavuşursun.Amin canım bende bir 8 haftalık kürtaj birde dış gebelik var bu 3. Olucak korkularım çok büyük kan vermeye korkar oldumkimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelikler geliyor içini ferah tut inşallh
Aynı durumdayız çok eminim bende şuan göğüslerime dokunamıyırum çok ağrı var yarın kan vereyim bakalım hayırlısı olur bu kez inşallah hepimiz içinDikkat et canım kendine 3.ün inşallah sağlıklı olurda kavuşursun.
Bilmiyorum ki canım neredeyse hamile olduğuma eminim rabbimde yanıltmaz beni inş.
Sonucumu bir öğrensem rahatlicam inş bebişim vardırda sağlıklıca hamiş ilerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?