anladım cnm,kan testi yaptırmadım eger çif çizgiyi görürsem doktora giderim diye düşündümGeç yumurtlama gibi bir sorunum var canım sanmıyorum çıkacağını negatif görmek beni daha çok üzüyor kırmızılar geldiğinde bile o kadar üzülmüyorum bekleyeceğim bakalım inşallah olur sen yaptırdın mı kan testi
Göğüs işi karışık ya.Benimde Bat 30 Ağustos kızlar.17 Ağustostan beri göğüsterde inanılmaz acı şişlik vardı ki daha Bata var.Dünden beridirde bütün acı şişlik bitti anlamadım artık ben.
teşekkür ederm cnm,umarım bu ay sağlıklı gebelklermz olur:)Adet olarak satılıyor canım. En son aldığım kaset testi 5 TL ye aldım. Ama ocakta kimyasal gebeliğin batın 4. Günü 2 tl kik bir testle öğrenmiştim. Ki bat günü doktor bana kanda hamilelik görmediğini söylemişti.
Bende 8 gun kala test yaptim 1.20 cikti bat a 3 gun hadu bakalm8 gün kala yaptırmıştım 0,16 çıktı şimdi dayanıp beklemek istiyorum içimde bi umut var inşallah olur
yani hamile misin (degerlerden anlamıyorum da) kan testi neredn nasıl yapılıyor ac-tok fark ediyor mukızlar göğüslerdeki değişim gebelik belirtisi oldu bende
adet belirtisinden farkı bence meme uçlarındaki hassasiyet
bende de göğüste şişme ve gerginlik olurdu falat bu defa farklıydı
adete bir hafta kala silik çizgi çıktı degerim 34,7 idi
yani hamile misin (degerlerden anlamıyorum da) kan testi neredn nasıl yapılıyor ac-tok fark ediyor mu
kızlar göğüslerdeki değişim gebelik belirtisi oldu bende
adet belirtisinden farkı bence meme uçlarındaki hassasiyet
bende de göğüste şişme ve gerginlik olurdu falat bu defa farklıydı
adete bir hafta kala silik çizgi çıktı degerim 34,7 idi
Silik bile olsa hamilesin oluyor değilmi?İnşallah bu ay olur
evet canım hamileyim
kan testinde aç tok sabah akşam farketmiyor
yalnızca kandaki beta hcg oranına bakılıyor
5 in üzerindeyse gebelik var deniyor ama iki güne bir degerin düzenli artması gerekiyor
benim adete bir hafta kala 34,5 ti
adete beş gün kala 218 çıktı
Ah inşallah canım seninki benimkinden daha umutlu inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bize de bize deBende 8 gun kala test yaptim 1.20 cikti bat a 3 gun hadu bakalm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ah inşallah canım seninki benimkinden daha umutlu inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bize de bize de
çok sevindim tebrik ediyorum,peki akıntı veya yerleşme kanaması yaşadın mıevet canım hamileyim
kan testinde aç tok sabah akşam farketmiyor
yalnızca kandaki beta hcg oranına bakılıyor
5 in üzerindeyse gebelik var deniyor ama iki güne bir degerin düzenli artması gerekiyor
benim adete bir hafta kala 34,5 ti
adete beş gün kala 218 çıktı
evt canım istersen ilk gebelik testimi yükleyeyim :)
çok sevindim tebrik ediyorum,peki akıntı veya yerleşme kanaması yaşadın mı
İnşallah canım inşallah güzel haberlerimiz olur bu ay :)anladım cnm,kan testi yaptırmadım eger çif çizgiyi görürsem doktora giderim diye düşündüm
Olur canım yükle seviniriz vallahi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?