- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Canım akıntı adete kaç gün kala başladı?yerleşme kanaması olmadı canım ama akıntı çoktu hala da var
kasıklarda bişey batıyor gibi ağrı oluyor birde
tabiki yükleyeyim canım
bekledikçe belirginleşti ilk beş dakika da çok daha belirsizdi canım
Canım akıntı adete kaç gün kala başladı?
Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallahhatta burda ilk beş dakika
çay bahçesinde yapmıştım dayanamayıp
Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
Yumurtlama akıntısı hiç kesilmeden devam etti o zaman senin canım? Bende acaba arada birkaç gün kuru gün oluyormu diye merak ediyordumtam ovulasyon testinde iki koyu çizgiyi gördüğüm ara başladı canım
Amiiiinnnn :)amin inşallah canım sağolasın darısı isteyenlerin başına
Yumurtlama akıntısı hiç kesilmeden devam etti o zaman senin canım? Bende acaba arada birkaç gün kuru gün oluyormu diye merak ediyordum
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :)amin inşallah canım sağolasın darısı isteyenlerin başına
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :)
Yumurtalar catadı mi canimKızlar otururken falan kasiklarimda ağrı oluşuyor normal mi yani gecen haftada olmuştu ama yumurtalarının büyüklüğünden kaynaklanmış sonradan baskı azalmısti ama bugün tekrardan ağrıyı hissediyorum
Kızlar otururken falan kasiklarimda ağrı oluşuyor normal mi yani gecen haftada olmuştu ama yumurtalarının büyüklüğünden kaynaklanmış sonradan baskı azalmısti ama bugün tekrardan ağrıyı hissediyorum
Bilmiyorum ki cnm doktor salı günü kontrole gel bakalım demişti ama il dışına çıktığım için gidemeyeceğim hayırlısı deyip beklemedeyimYumurtalar catadı mi canim
Belki de catlqmadan yumurta kalmıştır. Ondan sordum. Hayırlısı canım yaBilmiyorum ki cnm doktor salı günü kontrole gel bakalım demişti ama il dışına çıktığım için gidemeyeceğim hayırlısı deyip beklemedeyim
Keşke demek isterdim cnm ama sanmıyorum göğüslerinde falan hic belirti yok akıntı desen bugün oldu ilk defainşallah senin ağrılar da gebeliktendir canım
Hepsi çatlayacak diye bisi yok. Benim 3 taneden 1 ı catladi. Sanırım o da çok geç catladi. Ama biz programı aksatmadan. Onumuzdeki maclara Bakacağız artık.Kalmis olasılığı yuksek cnm çünkü 5-6 yumurtam oluşmuştu ama ilişki günleri verdi onlara uyuyorum iste reglime de 7 gün kaldı çok geç kalmamış miyim bu durumda bu ay da hüsran olabilir
Canım bana doktor 1 tane yumurta söyledi başka yumurta söylemedi acaba neden bende 1 tane? Çoğaltmak için ne yapabilirim ki? Biri olmazsa diğeri çatlasın döllensin :) bide bakarmışım çoğul gebelik :)Hepsi çatlayacak diye bisi yok. Benim 3 taneden 1 ı catladi. Sanırım o da çok geç catladi. Ama biz programı aksatmadan. Onumuzdeki maclara Bakacağız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?